Adrian 3317 Posted July 6, 2014 Kiedy się wybierasz do Kitee? 9 lipca, już niedługo :) Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted July 7, 2014 O prze gość : D Zazdrość tak bardzo. Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted July 7, 2014 Adi, prace to Twój osobisty sukces:) A czy zabierzesz też do Kitee duszę naszego DE, choć odrobinę? Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted July 7, 2014 /.../ A czy zabierzesz też do Kitee duszę naszego DE' date=' choć odrobinę? [/quote'] Oczywiście! :) Będę nas tam ładnie reprezentować. :) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted July 7, 2014 Łaaaał *.* Gratuluję, Tato! Musisz się niesamowicie czuć :) ...Ale wolałabym, żebyś zamiast przywożenia ze sobą do Suomi duszy DE przywiózł forumowiczów. Zabierzesz nas na rodzinne wakacje w Kitee? :3 Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted July 7, 2014 Koniecznie rób jakieś zdjęcia i oczekujemy szczegółowej relacji po powrocie :)) 2 Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted July 7, 2014 Zabierzesz nas na rodzinne wakacje w Kitee? :3 Jeśli zmieścicie się do bagażu podręcznego to nie ma problemu. :D Koniecznie rób jakieś zdjęcia i oczekujemy szczegółowej relacji po powrocie :)) Oczywiście, będzie i zdjęcia. :) Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted July 7, 2014 Już kiedyś wkładałam Invusię do walizki... Znaczy, snułam takie plany, nie wiem, czy by się udało... No, ale czego się nie robi! Kochani, kompresujemy się. Share this post Link to post Share on other sites
Blazej 295 Posted July 7, 2014 No to gratulację Adrian, nie wiedziałem że jesteś AŻ TAK utalentowany! Pozdrów Kitee i Tarję od nas wszystkich (musiałem wygooglować o co chodzi z tym Kitee :)). Share this post Link to post Share on other sites
Fik 116 Posted July 7, 2014 Pierwszy dzień prawdziwych wakacji - woda, słońce, opalanie, piknik, plaża :3 do tego w najlepszym towarzystwie ♥ 2 Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted July 8, 2014 Uszczęśliwiła mnie piękna pogoda, jeziorko i zimnie piwko. :) Share this post Link to post Share on other sites
Guest Morderczyni Posted July 8, 2014 Odkryłam pozytywną stronę mojej sezonowej bezsenności - dziś rano miałam okazję podziwiać wschód słońca. Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted July 9, 2014 Adi już na Fińskiej ziemi, bardzo się cieszę razem z nim z tej podróży:) 5 Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted July 9, 2014 Uszczęśliwiła mnie wczorajsza porażka Brazylii. :D 2 Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted July 9, 2014 Na pewno będę studiować w tym roku. Dostałam się na mikrobiologię do Wrocławia i do Olsztyna, z czego w Olsztynie mam 1. miejsce na liście... :) 5 Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted July 9, 2014 Od Dobrego Miasta mam 25 kilometrów do Olsztyna. :) Uszczęśliwia mnie piękna pogoda. ;D Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted July 9, 2014 Sami, jeśli wybierzesz Wrocław, to mam dla Ciebie tanie mieszkanie do wynajęcia z właścicielką, która, jeśli dobrze pamiętam, robi lokatorom ciasta. ;) A ja jestem szczęśliwa, bo mam tusz w drukarce. ;) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Guest Morderczyni Posted July 10, 2014 Dostałam się na studia. Dokładniej na Międzyobszarowe Indywidualne Studia Humanistyczno-Społeczne na UMK. Poniżej link do wyjaśnienia, czym to jest. http://www.mish.umk.pl/index.php?lang=_pl&m=page&pg_id=11 Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted July 10, 2014 Sami, jeśli wybierzesz Wrocław, to mam dla Ciebie tanie mieszkanie do wynajęcia z właścicielką, która, jeśli dobrze pamiętam, robi lokatorom ciasta. ;) Ale fajnie! To jak coś, to mi ją podeślesz, co? :) A ja się dzisiaj dostałam do Gdańska na biologię medyczną. Gdzieś na forum wyczytałam, że Tai też się do Trójmiasta wybiera, więc możliwe, że się gdzieś tam spotkamy :) I gratulacje, Aga. Ten kierunek brzmi jak coś ciekawego. W ogóle międzywydziałowe są ciekawe. :) Share this post Link to post Share on other sites
ori 14 Posted July 10, 2014 Morderczyni gratulacje :) Mnie ostatnio uszczęśliwiły nowe klawisze KORG M50 :) no i jak zwykle mój syn...dzięki niemu co dzień jestem najszczęśliwszym facetem na Ziemi :) Share this post Link to post Share on other sites
98wercia 457 Posted July 10, 2014 Moja siostra chce dać swojemu synowi na imię Tomasz :-D Share this post Link to post Share on other sites
ori 14 Posted July 10, 2014 Mój ma na imię Antoni i choć ma 4 lata to już myśli, że pozjadał wszystkie rozumy :> Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted July 10, 2014 Gratuluję, Morderczyni :) Ori, coś o tym wiem, mam siostrzeniczkę. Lat pięć, a chciałaby wszystkimi rządzić, mała dyktatorka :D Ale kochana jest. Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted July 11, 2014 Przekazuję pozdrowienia od Adiego dla Was:) Na tym spotkaniu był nasz Adriano: http://www.mtv.fi/viihde/musiikki/artikkeli/video-nightwish-yllatti-ulkomaalaiset-faninsa-fantastista/3519254 9 Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted July 11, 2014 Wow, tylko pozazdrościć Adiemu ♥ Kiedy wraca? Muszę wiedzieć kiedy mogę zacząć znowu molestować go na gg :D 2 Share this post Link to post Share on other sites