Marja 708 Posted May 18, 2015 Jestem już drugi miesiąc zarejestrowana na Dream Emporium. :-D Share this post Link to post Share on other sites
hietAla 1514 Posted May 18, 2015 Mam towarzyszkę na Woodstock ♥ 2 Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted May 18, 2015 Mam towarzyszkę na Woodstock ♥ Weźcie mnie ze sobą :3 W sumie to nie wiem nawet, kto w tym roku gra (okej, wiem tylko, że będą Elu :>), ale i tak mnie weźcie :D Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted May 18, 2015 Mam towarzyszkę na Woodstock ♥ Weźcie mnie ze sobą :3 W sumie to nie wiem nawet, kto w tym roku gra (okej, wiem tylko, że będą Elu :>), ale i tak mnie weźcie :D WT gra ^^ I też mnie weźcie ze sobą :D Share this post Link to post Share on other sites
hietAla 1514 Posted May 18, 2015 No to jedźmy razem! :happy: Poza WT i Eluveitie nie wiem, kto gra, te dwa są najważniejsze ♥ Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted May 18, 2015 Ok, jestem za ;) A kiedy jest Wood? Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted May 18, 2015 Tutaj macie program: http://www.wosp.org.pl/przystanek_woodstock/ktozagra/duza_scena jeszcze nie pełny ;) Uszczęśliwia mnie to, że w końcu się odprężę po głupim weekendzie :P Share this post Link to post Share on other sites
Ancient 322 Posted May 18, 2015 A mnie porwiecie? oki? Jak to kiedy na sam koniec lipca, gdzie tydzień kończy się na samym początku sierpnia. Zaczyna się jak zwykle na pierwsze dni sierpnia :) Czyli koło 1 sierpnia i 31 lipca. Ale jak chcecie tam jechac proponuje w poniedziałek, lub niedzielę najpóźniej. Na jeden dzień, ale z powrotem. Chyba, że macie miejscówkę no to możecie jechać na same koncerty :) Tylko wiecie albo jedziemy na koncert, albo na imprezę z ludźmi. Na party to trzeba wcześnie jechać, a jadąc na koncert trzeba wracać, albo mieć miejsce na polu. Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted May 20, 2015 Rrrrany, opublikowali moje wypociny w Porannym sprzed tygodnia ^^ Emi szczęśliwa ^^ Tak, wiem, na tym zdjęciu gunwo widać. Wrzucę Wam ten tekst do mojego tematu w fanarcie za moment. A w ogóle, tak jeszcze w temacie szczęścia i wypocin, w piątek jadę zwiedzać sejm i senat w nagrodę za to, że przeszłam do ogólnopolskiego etapu tego konkursu o szkole marzeń (pierwszego czerwca wyniki, Booorze, ja je chcę już *.*). Fajnie :3 Co prawda łażenie tam przez kilka godzin może być nudne, poza tym w ramach koła dziennikarskiego z tego projektu finansowanego z UE też będzie wycieczka do sejmu, tylko że w czerwcu, więc się tam nieźle nabędę u tych naszych kochanych polityków, ale i tak, lepsze to niż buda :3 8 Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted May 22, 2015 Może będę miał robotę. Na środę jestem umówiony na rozmowę o pracę. ;) Share this post Link to post Share on other sites
Nightfall 809 Posted May 22, 2015 To niewiarygodne, ale ostatnio uszczęśliwia mnie bycie w związku :) 2 Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted May 22, 2015 To niewiarygodne, ale ostatnio uszczęśliwia mnie bycie w związku :) Niewiarygodne, że w związku, czy niewiarygodne, że to uszczęśliwia? :) Mając przy sobie człowieka, z którym czujemy się dobrze, życie staje (lub wydaje) się łatwiejsze :) Obyś jak najdłużej była szczęśliwa ;) Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted May 22, 2015 To niewiarygodne' date=' ale ostatnio uszczęśliwia mnie bycie w związku :)[/quote'] Zazdroszczę ci ja w swoim życiu miałem same toksyczne związki... A tobie życzę szczęścia i wytrwałości. :D Share this post Link to post Share on other sites
Nightfall 809 Posted May 22, 2015 Niewiarygodne, że w związku, czy niewiarygodne, że to uszczęśliwia? Jedno i drugie ;D. Zraziłam się bardzo do związków, tak jak Ares byłam w relacjach, które mnie krzywdziły. Także nadal jestem zdziwiona z tym, że jestem w związku i tym, że to może być takie pozytywne doświadczenie :) 3 Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted May 22, 2015 Night, może znalazłaś soulmejta :3 Jejku jej :3 Jakie to fajne, że Ty się cieszysz :3 *Emi-optymizm mołd on* A w ogóle, tak jeszcze w temacie szczęścia i wypocin, w piątek jadę zwiedzać sejm i senat w nagrodę za to, że przeszłam do ogólnopolskiego etapu tego konkursu o szkole marzeń (pierwszego czerwca wyniki, Booorze, ja je chcę już *.*). Fajnie :3 Co prawda łażenie tam przez kilka godzin może być nudne, poza tym w ramach koła dziennikarskiego z tego projektu finansowanego z UE też będzie wycieczka do sejmu, tylko że w czerwcu, więc się tam nieźle nabędę u tych naszych kochanych polityków, ale i tak, lepsze to niż buda :3 ...No więc wróciłam. Z tego senatu i sejmu. Z wyróżnieniem i nowymi słuchawkami, które dostałam w nagrodę :happy: Borze, ludziom się naprawdę podoba, jak ja piszę ♥ Muszę się przestać bać to pokazywać ♥ Chociaż mojego quasipamiętniczka, w którym potrafię zapisać kilka stron dziennie, nikomu nie pokażę. Nigdy. Never. Nikagda. Ekhem. Ale to tak bajdełej. ^______________^ 5 Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted May 24, 2015 To znowu ja, post pod postem, ale nie mogę się powstrzymać po prostu. Uszczęśliwili mnie dzisiaj piękni ludzie z Irlandii :) KLIK ♥ Oglądam sobie z mamą wiadomości i wiadomo, mamy wybory, prawda, Putina, wypadki, ciężko chore dziecko i inne takie, aż tu nagle taka informacja, normalnie myślałam, że się rozkleję, jak popatrzyłam na tę całą radość :') Tak mi teraz przyjemnie, że nie macie pojęcia ♥ Drodzy piękni ludzie z Irlandii, jeżeli kiedykolwiek to przeczytacie, to wiedzcie, że Was kocham ♥ 4 Share this post Link to post Share on other sites
Eclipse 226 Posted May 24, 2015 Dostałam obrazkowe życzenia od przyjaciółki na imieniny. :'D No czyż one nie są piękne? :D 9 Share this post Link to post Share on other sites
Lawenda 457 Posted May 25, 2015 Uszczęśliwiło mnie wyrobienie sobie karty bibliotecznej :) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Lilijen 11 Posted May 25, 2015 Mnie uszczęśliwiło to, że moja koleżanka wróciła na forum (pierwsze na którym się zarejestrowałam. Od niego zaczęła się moja przygada z udzielaniem się w internecie). Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted May 25, 2015 Zamiast uczyć się do sesji, oglądam filmy i seriale jeden za drugim :D Na razie jeszcze mogę, do pierwszego egzaminu zostało 2 tygodnie... Czas zacząć się serio uczyć, ale jeszcze jeden film, maamo :D 4 Share this post Link to post Share on other sites
anulka79 1426 Posted May 26, 2015 Dziś brałam udział w pięknej, szkolnej uroczystości z okazji Dnia Matki. Zaraz po występie przedszkolaków i dzieci z zerówki przyszedł czas na pierwszą klasę, w której uczy się mój synek. Były wiersze i piosenki, ale najbardziej czekałam na pokaz tańca. Zwłaszcza, że od kilku tygodni obserwowałam zajęcia taneczne, podczas których odbywały się próby i przygotowania do tego występu. Dzieciaki dały z siebie wszystko! To był trudny układ. Z dumą patrzyłam na mojego Franka, który naprawdę wspaniale tańczył! Z uśmiechem, w takt muzyki, wykonywał dość trudne figury. To był wspaniały show! Cała klasa zebrała gromkie brawa. Następnie dostałyśmy kwiaty, laurki i drobne, własnoręcznie wykonane prezenty od dzieci. Potem kawa, herbata, słodki poczęstunek i rozmowy ze znajomymi. W szkole u Franka zawsze panuje taka miła, rodzinna atmosfera. Zwłaszcza podczas wszelkich organizowanych wspólnie uroczystości. Nie brakowało wzruszających momentów! Wróciłam do domu zadowolona, dumna i szczęśliwa! Co za dzień! Teraz jedziemy do miasta. Muszę kupić jakiś upominek swojej mamie! I obiecałam lody:)! Nie wiem jak Was, ale mnie potrafi uszczęśliwić porcja lodów... Uwieeeeeelbiam;)! 7 Share this post Link to post Share on other sites
hietAla 1514 Posted May 26, 2015 Burza, burza, burza!!! W końcu ♥ 1 Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted May 26, 2015 Idę zmienić kolor włosów :D Znudził mi się już czerwony, poza tym się sprał i to teraz wygląda banalnie. Efekty może pokażę wkrótce :D 4 Share this post Link to post Share on other sites
Marja 708 Posted May 29, 2015 Ostatnio uszczęśliwiło mnie to, że moja ciocia przesłała mi od swojej koleżanki materiały do nauki fińskiego. :-D 1 Share this post Link to post Share on other sites