PaulaEija 1628 Posted September 9, 2014 Te włosy... Hahahaha xD Nigdy nie przestanie mnie to śmieszyć. ;) 3 Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted September 9, 2014 "Brzydal";)? 3 Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted September 10, 2014 Mówcie co chcecie, ale Floor ma nieziemską urodę i figurę. :D 1 Share this post Link to post Share on other sites
annaif 325 Posted September 10, 2014 "Brzydal";)? Włóczykij ? :) Floor na zdj od Aresa skojarzyła mi się ze Statuą Wolności. Share this post Link to post Share on other sites
Duduś 49 Posted September 10, 2014 @Ares, dla mnie Floor jest zbyt szeroka w barach. Na niektórych zdjęciach wygląda naprawdę seksownie. Share this post Link to post Share on other sites
Lucid Dreamer 186 Posted September 10, 2014 No nie obrażając Floor ale momentami posturą przypomina transwestyte :P Oczywiście nie twarzą. 1 Share this post Link to post Share on other sites
Guest krzys47 Posted September 11, 2014 No nie obrażając Floor ale momentami posturą przypomina transwestyte :P Oczywiście nie twarzą. Moderator już kilka razy pytał, czy jesteś dzieckiem specjalnej troski? Ponieważ nie potwierdzasz zawnioskowałem o jakąś karę dla Ciebie. Tak "na oko" za 28 z ostatnich 30 postów. Nie można na forum popełniać rażących błędów składniowych i ortograficznych, pisać uporczywie nie na temat, a tym bardziej używać epitetów podważających czyjąś płeć. Jestem zdegustowany :-( Share this post Link to post Share on other sites
Lucid Dreamer 186 Posted September 11, 2014 Daruj sobie takie odzywki .... Share this post Link to post Share on other sites
Guest krzys47 Posted September 11, 2014 Daruj sobie takie odzywki .... Bardzo chętnie, tylko mi w tym pomóż. Zacznij od wstawiania fotek do wątku "Fotki zespołu". Share this post Link to post Share on other sites
Kuolema666 518 Posted September 11, 2014 A ja powiem jedno, wszystkie wokalistki Nightwish są wspaniałe. Każda jest piękna, utalentowana i co najważniejsze inna. Wnosi do zespołu coś wspaniałego. A co do tego że Floor wygląda jak facet, że co? :huh: Transwestyta wygląda inaczej. :cool: A to że nie wychodzi dobrze na każdym zdjęciu :sleepy:, nie ma osoby która nie posiada żadnego dziwnego zdjęcia. Na którym wygląda bardzo nie korzystnie. ;) 3 Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted September 11, 2014 nie ma osoby która nie posiada żadnego dziwnego zdjęcia. Na którym wygląda bardzo nie korzystnie. ;) Tak. :> 2 Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted September 11, 2014 A ja powiem jedno, wszystkie wokalistki Nightwish są wspaniałe. Każda jest piękna, utalentowana i co najważniejsze inna. Wnosi do zespołu coś wspaniałego. A co do tego że Floor wygląda jak facet, że co? :huh: Transwestyta wygląda inaczej. :cool: A to że nie wychodzi dobrze na każdym zdjęciu :sleepy:, nie ma osoby która nie posiada żadnego dziwnego zdjęcia. Na którym wygląda bardzo nie korzystnie. ;) Nie uważam Floor za ładną (przecież nie to się liczy, prawda? :D Zwłaszcza, że nie jest modelką, tylko śpiewa.), ale masz plusa za dwa ostatnie zdania. :> 1 Share this post Link to post Share on other sites
Kuolema666 518 Posted September 11, 2014 @Milla No w sumie nie ważne, ale przesadzone chyba trochę żeby od razu mówić że podobna do transwestyty. @Sami Dzięki za przypomnienie tego zdjęcia. Dobra ja też wstawię zabawne zdjęcie, ale tylko Tuo. :P 1 Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted September 11, 2014 Tuo taki piękny :D Fakt, przesadzone. Share this post Link to post Share on other sites
Lucid Dreamer 186 Posted September 11, 2014 He nie moge z tej fotki :D Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted September 11, 2014 @up: było już CO NAJMNIEJ trzy razy. Ostatnio kilka stron temu :P (Co prawda zdjęcie wciąż jest genialne, no ale.. było :>) Share this post Link to post Share on other sites
Kuolema666 518 Posted September 11, 2014 Nie wiem dlaczego, ale zdjęcie z sauny może się powtarzać miliony razy. Ja nadal będę pękać że śmiechu jak je zobaczę. :P Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted September 11, 2014 To lepsze... Aż mnie oczy bolą od niego xD 1 Share this post Link to post Share on other sites
Kuolema666 518 Posted September 11, 2014 Tuo taki niegrzeczny, wersja bez cenzury była by lepsza, na ale cóż. Trzeba się cieszyć tym co się ma. :P Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted September 11, 2014 To przy tych zdjęciach to pikuś. :) [video=youtube] Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted September 11, 2014 Stare dobre czasy NW... Zawsze sobie wyobrażałam, że kamerę trzymała Tarja. Ale pewnie kręcił to wszystko ten wariat Kinnunen.. xD 1 Share this post Link to post Share on other sites
Kuolema666 518 Posted September 11, 2014 Mój mózg wybuch w jednym momencie. :P Kto mi złoży takie życzenia na święta? :P 1 Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted September 11, 2014 Tarja, to chyba najbardziej poważna była z całego Najtłiszowego środowiska. :) Marco ze swoim bratem Zacharym. :) Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted September 11, 2014 Może powinniśmy stworzyć taki temat? "Nightwish erotycznie - Czyli każdy ma swoje fetysze, ale ona woli jego klawisze" Tak to leciało? Nie pamietam już dokładnie... ;) bo jak widzę ostatnie dwie strony w tym wątku, to muszę przymykać oczy.. Nagi Tuomas.. 3 3 (którego sama wrzuciłam, nie, żeby coś...) 5 Share this post Link to post Share on other sites