Ares 1858 Posted April 20, 2014 Tuomas z Lotrowskim plakatem. :) Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted April 21, 2014 Taki styl Anette mi się bardzo podoba. :) Share this post Link to post Share on other sites
annaif 325 Posted April 21, 2014 Anette bez tych rajstop wyglądałaby lepiej. Tuomas na dwóch poprzednich zdjęciach: taki młody i taki przystojny :) Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted April 21, 2014 Własnie mi sie te rajstopy podobają. Ja jak mówię Anette Olzon to je widzę. :) Share this post Link to post Share on other sites
annaif 325 Posted April 21, 2014 Anette zwraca na siebie uwagę tymi rajstopami i może o to właśnie chodzi - są charakterystyczne i się z nią kojarzą. ;) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted April 21, 2014 Kocham rajtki w paski *-* Niekoniecznie na nogach Anette, kocham je tak w ogóle. A do rajtek glany (względnie trampki za kostkę, martensy, adidasy...) i sukienka ze spódniczką z Milionu Warstw Tiulu, nad kolano. ♥ Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted April 26, 2014 bardzo sympatyczna foteczka:) Tuo i Aśka z autorką rysunków min. do kalendarza NW:) 5 Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted April 26, 2014 Jakie śliczne! Skąd Ty to wzięłaś? :) Share this post Link to post Share on other sites
annaif 325 Posted April 27, 2014 Johanna wygląda na miłą osobę, nie wiem jak jest w rzeczywistości, ale na tym zdj. takie sprawia wrażenie; i ładnie wygląda, pasuje jej to uczesanie i ten strój też , nie tylko te " lalkowe" sukienki. Fajne zdjęcie, skąd bierzesz takie foty? Nie mam nic przeciwko tym sukienkom ( każdy wie o jakie chodzi), ale Johanna wygląda w nich jak mała dziewczynka a na tym zdj jak kobieta, którą przecież jest. I w tej wersji ( jak na zdj) moim zdaniem wygląda lepiej. 2 Share this post Link to post Share on other sites
Metallinka 89 Posted April 27, 2014 Asia jak Asia, ale Tuo jak daj IR wygląda ;) wydają się być dobrana parą, zapewne ku rozpaczy fanek NW :) Share this post Link to post Share on other sites
Duduś 49 Posted April 28, 2014 Zdjęcie bardzo fajne, ale czy Wam się też wydaje, że Tuomas się nam niezbyt ładnie starzeje? Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted April 28, 2014 Ja to zauważyłam i to u wszystkich członków NW. Nawet u Emppu :C Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted April 28, 2014 Oj tam, Tuoś ma więcej zmarszczek, ale za to częściej na jego twarzy gości uśmiech. To chyba ważniejsze. ;) Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted April 28, 2014 Wygląda blado, ale to może dlatego, że przestał farbować brwi i wąsy. Tylko włosy. A zmarszczki w wieku 37 lat, ładnie. Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted April 28, 2014 W sumie, mam wątpliwości, czy w jego przypadku to akurat nie są blizny po młodzieńczym trądziku. Ciężko stwierdzić. ;) Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted April 28, 2014 Właśnie zastanawiałam się kiedyś skąd on ma te dziury w twarzy. Ale tylko na części zdjęć je ma. Oczywiście zdjęcia promo retuszują, Ale całej reszty chyba nie. http://1.bp.blogspot.com/-Ae9wLHAcKHg/UfdmbjkEBjI/AAAAAAAAA50/pkAh6RiOHJM/s1600/NIGHTWISH_BN_2013+(19).JPG Share this post Link to post Share on other sites
Metallinka 89 Posted April 28, 2014 Albo trądzik za młodu albo papierosy... tez mi się to w oczy rzuciło... Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted April 28, 2014 w grę może wchodzić też ospa :> edit: w sumie to jego twarz właśnie skojarzyła mi się z księżycem (tak popatrzyłam na ten standardowy, forumowy avatar u Metallinki) xDD A teraz jeszcze taki zaokrąglony, jak księżyc w pełni! 1 Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted April 28, 2014 Ja bym obstawiała trądzik, zwłaszcza patrząc po tym, ile go miał w młodości. Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted May 5, 2014 Znalazłam więcej tych zdjęć z wydania książki, o tu: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.733117653406688.1073741828.158280954223697&type=3 :) 2 Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted May 5, 2014 Fajna jest tu Floor podoba mi się taka delikatna.. :) Jeszcze tu. :) A ten strój jej jest epicki. ♥ Share this post Link to post Share on other sites
NightwishAnka 480 Posted May 12, 2014 Szukałam informacji o Insomnium a google znalazło mi zdjęcie Tuo z gitarzystą Ville Friman'em . :D Share this post Link to post Share on other sites
Metallinka 89 Posted May 15, 2014 Ale mu się oczęta cieszą :) Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted May 15, 2014 Byyyyło. Nawet gdzieś tutaj. Swoją drogą, podpis jest nieaktualny. Już w momencie wykonania tego zdjęcia była jego narzeczoną (zresztą widać pierścionek na ręce), a teraz to w ogóle (nareszcie.) są po ślubie. ;) Share this post Link to post Share on other sites