Milla 2534 Posted October 14, 2015 Wybacz' date=' Milla, ale chyba nieeeee :blush:..Ostatnio nie wychodzę zbyt korzystnie na zdjęciach. Nie mam dobrego aparatu, fotografa pod ręką brak, a mistrzynią selfie to ja nie jestem..Ale chodziło mi głównie o pokazanie sukienki, bo naprawdę jest fajna![/quote'] Spoko, "wybaczam" :D Ano jest, jest, w końcu ta taka jedna, co tak lubię jej poczucie humoru, to zdolne stworzenie, spod jej ręki same fajne rzeczy wychodzą ;) (Jeśli kogoś zemdliło od tego słodzenia, to przepraszam. Moje słodzenie, mdlące czy nie, jest totalnie szczere ^^) 2 Share this post Link to post Share on other sites
anulka79 1426 Posted October 14, 2015 Dzięki Aniu za tak pozytywny feedback :D Jak się wykopię z ogarniania rzeczy na studia, to wrzucę na profil Smoke te zdjęcia i w ogóle :D Spoko, Sami! Myślę, że masz talent i spory potencjał w tej dziedzinie! Mam nadzieję, że będziesz go rozwijać, a do tego przyda się wsparcie! Uwierz mi, będąc na kursie krawieckim szyjesz lepiej niż niektóre praktykantki w szkole krawieckiej..;) Powodzenia i dużo kreatywności! 1 Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted October 14, 2015 Dzięki Aniu za tak pozytywny feedback :D Jak się wykopię z ogarniania rzeczy na studia, to wrzucę na profil Smoke te zdjęcia i w ogóle :D Spoko, Sami! Myślę, że masz talent i spory potencjał w tej dziedzinie! Mam nadzieję, że będziesz go rozwijać, a do tego przyda się wsparcie! Uwierz mi, będąc na kursie krawieckim szyjesz lepiej niż niektóre praktykantki w szkole krawieckiej..;) Powodzenia i dużo kreatywności! Na pewno będę szła w tym kierunku, to dopiero początek :) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted October 14, 2015 oooo ale super! Też chcę! ♥ 1 Share this post Link to post Share on other sites
Nightfall 809 Posted October 25, 2015 Moje botki na jesień. Polecam, bo cena nie jest zła, a wyglądają super :) http://ccc.eu/pl/woman/catalog/cat-6607/349175 3 Share this post Link to post Share on other sites
Lawenda 457 Posted October 28, 2015 Osobiście nie mam zbyt wielkiego wyboru w ubraniach. Staram się nie zakładać jakichś różowych ciuchów, i na tym się mniej więcej ograniczam. Z chęcią chodzę w czarnych lub białych zestawach ubraniowych. Zwykle noszę jeansy, a z górą to różnie.... Do tego zwykle buty, skórzane, choć często chodzę w adidasach. Marzę o skórzanej kurtce, jaką miał Dave Mustaine tutaj - ♥ Muszę ją kupić ;) . Mój styl jest taki, by nie nosić obcisłych spodni i luźnych koszulek, tylko na ODWRÓT. Dlaego nie preferuję legginsów. Lubię też trochę styl Axla Rose'a - chustka obwiązana dookoła czoła, wszystkim to się z nim kojarzy, haha ;). Aha, Nightfall - bardzo fajne buty, też bym takie chciała ♥ Share this post Link to post Share on other sites
Marja 708 Posted November 24, 2015 Wczoraj czytałam sobie krótką biografię Mortena Harketa i natrafiłam na ten fragment: to właśnie Harketowi przypisuje się wprowadzenie mody na słynne, podarte, postrzępione jeansy... W tej piosence ma właśnie takie spodnie (i straszną koszulkę :D): [video=youtube] Oczywiście mnie się takie spodnie nie za bardzo podobają i jak oglądałam ten teledysk, to tylko się śmiałam, ale zupełnie nie wiedziałam, że Mortenowi Harketowi przypisuje się wprowadzenie tej mody. :D Share this post Link to post Share on other sites
Ancient 322 Posted November 24, 2015 A ja sobie ostatnio skórę "wynalazłem" :D Ciekawostka jest taka, że to ciężka (więc, chyba prawdziwa skóra) która kosztowała mnie, uwaga ... jedyne piątka! :D To długi płaszcz (co najmniej o rozmiar większy), który miałem na koncercie w Krakowie i Warszawie. Choć chciałem w tym chodzić, ale nie mam odwagi tak się ubrać. Może kiedyś, albo jak stąd się wyprowadzę. Kupiłem też buty za 7 zł, stare podniszczone i niestety za bardzo się zniszczyły, by gdziekolwiek w nich wyjść. Tylko większe o rozmiar. Obie te rzeczy miały być tylko na Halołin z Epiką. Ale chciałbym zdobyć takie buty. A tak to kupiłem buty w CCC, skórzane jedna zwykłe, a drugie na zimę. A tak taką pseudo skórę w chińskim, za jakieś 70 zł Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted March 16, 2016 Prokrastynowanie połączone z odmętami Internetu połączonymi ze Świętym Przypadkiem doprowadziły mnie do tego zdjęcia: Sukienka z paseczkami daje mi życie. Ta w kropki też zresztą jest śliczna. *-* Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted June 8, 2016 Cudne! Szkoda, że już nie mogę nosić tak wysokich szpilek:( 1 Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted June 22, 2016 Taka tylko ciut dłuższa i czarna- cudo!:) 1 Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted June 23, 2016 Jak dla mnie trochę za dużo detali, ale a propos koronek i pięknych wykończeń: jak kiedyś będzie mnie stać (co mało prawdopodobne) i będę brać ślub (prawdopodobne jeszcze mniej), to koniecznie w sukni Miry Zwillinger. Piękne koronki, minimalizm, subtelność... ♥ Wybaczcie spam, ale naprawdę trudno wybrać jedną ;) 3 Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted June 24, 2016 2,6 i 7- świetne projekty. Bardzo zrównoważone i indywidualne stylem:) Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted June 24, 2016 Pierwsza jest najlepsza, przepiękna, taka delikatna. Nie chce chyba znać jej ceny : D Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted June 25, 2016 Najlepsza jest czwarta. Ta kokardą robi całą sukienkę :) Mi się bardzo podobała ostatnio jedna sukienka ślubna autorstwa Very Wang, którą widziałam na instagramie. Tylko teraz nie wrzucę zdjęcia, bo siedzę na tablecie i nie mam jak ::) Polecam przejrzeć jej profil na instagramie i ogólnie wszystko, co robi Vera Wang Gang, bo są to naprawdę rzeczy z klasą. Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted June 25, 2016 Ta czwarta to tył tej piątej tak btw. A Vera Wang też ma piękne suknie. Rachel Zane w Suits miała jej sukienkę na ślubie, jeśli dobrze kojarzę. Ale nie umiem znaleźć zdjęcia (ostatni odcinek piątego sezonu, jakby ktoś był zainteresowany)... :) Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted June 25, 2016 Przedostatnia jest cudowna ♥ Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted July 20, 2016 Po pierwsze to ja bym się zabiła na takich obcasach xD a poza tym buty wyglądają świetnie, ale tylko w pewnych okolicznościach. Czysta sztuka dla sztuki - do zachwycania się ;) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted July 20, 2016 Łaa, te puchate kuleczki na pierwszych są cudne *-* Reszta butów mi się nie podoba, zwłaszcza ostatnie, ostatnie wyglądają strasznie, jak klatki. No i, tak jak Evi, w żadnych z nich nie zaszłabym daleko :D Share this post Link to post Share on other sites
Lawenda 457 Posted September 10, 2016 Kupiłam sobie ostatnio takie buty ;) Zawsze myślałam o glanach, marzenie się spełniło :-D Link do sklepu - TU 2 Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted September 10, 2016 Miałem kiedyś glany. To było chyba w gimnazjum. Była wśród kolegów tradycja, że nowe buty muszą zostać ochrzczone (czyt. każdy musiał je nadepnąć). Cóż, moje tzw. "glany" chrztu nie przetrwały i się... wdusiły. Od tamtego czasu trampki są moimi najlepszymi przyjaciółmi. 1 Share this post Link to post Share on other sites
Lawenda 457 Posted September 10, 2016 Miałem kiedyś glany. To było chyba w gimnazjum. Była wśród kolegów tradycja, że nowe buty muszą zostać ochrzczone (czyt. każdy musiał je nadepnąć). Cóż, moje tzw. "glany" chrztu nie przetrwały i się... wdusiły. Od tamtego czasu trampki są moimi najlepszymi przyjaciółmi. Moje mają metalowe czubki :) Ale w sumie nie wiem, jakby przetrwały taki chrzest... Na razie to ja depczę wszystkim po palcach ;) Share this post Link to post Share on other sites
Arabesque 487 Posted September 10, 2016 Hej, też miałam w gimnazjum glany! W sumie, to nadal je mam. Tylko nie noszę. Nigdy zbyt często ich nie zakładałam. Powód? Lenistwo. Nie mam cierpliwości do ciągłego sznurowania :') Teraz śmiga m w trampkach. Ewentualnie w sandałkach. A na zimę mam urocze botki na słupku i nawet potrafię utrzymać w nich równowagę xD 1 Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted September 11, 2016 Glany są zaje...e w opcjach w których uczestniczy "metalowa brać", ale mam wrażenie że trochę tracą na swojej "magicznej" wartości? Mimo powyższego jest to absolutnie kultowe obuwie i zawsze mocno charakterne:) 1 Share this post Link to post Share on other sites