Jillian 347 Posted January 12, 2014 http://www.filmon.com/tv/bbc-one Sherlockuś o 21:30. Nie wytrzymam, to ponad godzina... już mnie nosi! Podobno ktoś ma umrzec. O nie nie nie nie. Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted January 12, 2014 Słyszałam spekulacje, że Mary. Ale im nie wierzę. To by nie miało sensu. Najważniejsze, że nie Sherlock (wiedziałabym, facebookowy fandom nie śpi :)) Share this post Link to post Share on other sites
Jillian 347 Posted January 13, 2014 Oglądałam wczoraj na żywo na BBC... powiem jedno... O KU***!!! nie wytrzymam do następnego sezonu. Jakie emocje, jakie emocje! Trzęsły mi się ręce przez gdzine, nie mogłąm się ogarnąć. Końcówka mnie rozwaliła emocjonalnie i wybuchłam śmiechem ♥ Sami nie czekaj na tłumaczenie! 1 Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted January 13, 2014 [video=youtube] Ohh, nareszcie jakiś porządny trailer. Niemogę się doczekać ♥. Share this post Link to post Share on other sites
motorade 118 Posted January 13, 2014 Seriali produkowanych przez HBO nie trawię, za to FOX i ABC są super ;) Share this post Link to post Share on other sites
NightwishAnka 480 Posted January 13, 2014 Czwarty sezon ♥ Piękny trailer ,mam nadziej że wyrobie się i zdążę oglądnąć wszystkie serie :P Wzywam fanów Gry o Tron! Gramy?- http://kwejk.pl/obrazek/1984751/gra-o-alkotron.html :D Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted January 13, 2014 Oglądałam wczoraj na żywo na BBC... powiem jedno... O KU***!!! nie wytrzymam do następnego sezonu. Jakie emocje, jakie emocje! Trzęsły mi się ręce przez gdzine, nie mogłąm się ogarnąć. Końcówka mnie rozwaliła emocjonalnie i wybuchłam śmiechem ♥ Sami nie czekaj na tłumaczenie! Nie mam najmniejszego zamiaru, angielski był świetny w tym odcinku, Magnussen uważał strasznie na swój english, wymowa Mycrofta zawsze była świetna, a mamrotanie Benedicta jestem w stanie jakoś przeżyć. Ten odcinek był PRZEGENIALNY! Na początku strasznie trzęsły mi się ręce i ogólnie cała się trzęsłam, jak S.H. umierał. Myślałam, że tam zejdę. Jednocześnie miałam świadomość, że on nie może tak po prostu sobie wziąć i umrzeć. A potem poszedł do domu tego Magnussena i ja wiedziałam, że zaraz coś się będzie działo. I ta sprawa. On przegrał. Chwycił się ostatniego, co mógł zrobić dla Mary. U Conan Doyle'a było, że tylko Irene przechytrzyła Sherlocka. A tę sprawę przegrał. I byłam strasznie, strasznie załamana. Dopóki nie pojawił się ON! ;) Nigdy bym nie pomyślała, że tak się ucieszę na widok Moriarty'ego. To było jak potężny kamień z serca. Tak mi było ciężko i smutno. A potem w jednej chwili prawie płakałam, a w drugiej śmiałam się na głos :) Moffat, you sneaky little bitch... Nie moge się doczekać następnego sezonu! Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted January 13, 2014 Oglądam cały dzień Xenę i Herkulesa i ja mówię, gdzie się podziały tak dobre seriale się pytam ? Brak mi ich. :) Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted January 13, 2014 Już jutro nowy odcinek Supernatural! ♥ Napisy pewnie zjawią się gdzieś za dwa dni. Nie mogę się doczekać :> Share this post Link to post Share on other sites
Jillian 347 Posted January 13, 2014 Oglądałam wczoraj na żywo na BBC... powiem jedno... O KU***!!! nie wytrzymam do następnego sezonu. Jakie emocje, jakie emocje! Trzęsły mi się ręce przez gdzine, nie mogłąm się ogarnąć. Końcówka mnie rozwaliła emocjonalnie i wybuchłam śmiechem ♥ Sami nie czekaj na tłumaczenie! Nie mam najmniejszego zamiaru, angielski był świetny w tym odcinku, Magnussen uważał strasznie na swój english, wymowa Mycrofta zawsze była świetna, a mamrotanie Benedicta jestem w stanie jakoś przeżyć. Ten odcinek był PRZEGENIALNY! Na początku strasznie trzęsły mi się ręce i ogólnie cała się trzęsłam, jak S.H. umierał. Myślałam, że tam zejdę. Jednocześnie miałam świadomość, że on nie może tak po prostu sobie wziąć i umrzeć. A potem poszedł do domu tego Magnussena i ja wiedziałam, że zaraz coś się będzie działo. I ta sprawa. On przegrał. Chwycił się ostatniego, co mógł zrobić dla Mary. U Conan Doyle'a było, że tylko Irene przechytrzyła Sherlocka. A tę sprawę przegrał. I byłam strasznie, strasznie załamana. Dopóki nie pojawił się ON! ;) Nigdy bym nie pomyślała, że tak się ucieszę na widok Moriarty'ego. To było jak potężny kamień z serca. Tak mi było ciężko i smutno. A potem w jednej chwili prawie płakałam, a w drugiej śmiałam się na głos :) Moffat, you sneaky little bitch... Nie moge się doczekać następnego sezonu! Przeżywałam to samo..ba! Chyba wszyscy fani przeżywali to samo :D Powrót Moriarty'ego to najlepszy prezent jaki Moffat mógł mi dać na koniec sezonu! ♥ Kocham tych człowieków ♥ Na zmianę przez cały docinek się śmiałam i płakałam, a zakończenie mnie ścięło z nóg. Nie wytrzymam do kolejnego sezonu! Do kwietnia też nie wytrzymam! Dany, Jon, Arya, Tyrion, Jaimie... matko będzie sie działo! ♥ I smoki takie dorosłe! ♥ Share this post Link to post Share on other sites
Nightfall 809 Posted January 25, 2014 Skończyłam BB. Chociaż zakończenie nie było zaskakujące, to fabuła była prowadzona w wyśmienity sposób :3 Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted January 25, 2014 Zakończenie było wg mnie słabe. W porównaniu do tempa fabuły i sposobu rozwiązywania innych wątków, to końcówka była kiepska. Ale cały serial bardzo na + :) Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted February 10, 2014 [video=youtube] Jest już ten dłuższy, promocyjny filmik 4 sezonu :D. Cóż... can't wait! 1 Share this post Link to post Share on other sites
Jillian 347 Posted February 10, 2014 To będzie piękna wiosna spędzona przed kompem i telewizorem! ♥ Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted February 11, 2014 Ciekawy serial na Tv Puls się zapowiada ;) Share this post Link to post Share on other sites
Jillian 347 Posted February 11, 2014 Oglądam Arrow od samego początku. Genialny serial! Przeprzystojny aktor w roli głównej, fabuła na podstawie komiksów, piękne kobiety i... łuk! ♥ Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted February 11, 2014 OMG, Arrow na pulsie ;o. Oglądałam trochę 1 sezonu z koleżanką i całkiem fajne, ale niewiele pamiętam, bo to było w tamtym roku :P. Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted February 11, 2014 OMG' date=' Arrow na pulsie ;o[/quote'] Co złego w Pulsie jest? ;) Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted February 11, 2014 A dlaczego niby ma być coś złego? ;/ Kanał jak kanał. Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted February 11, 2014 Napisałaś OMG na pulsie i myślałem, że coś w nim złego jest :) Share this post Link to post Share on other sites
NightwishAnka 480 Posted February 11, 2014 Czwarty sezon GoT będzie epicki !! Wspaniały film ! Arya ♥ Share this post Link to post Share on other sites
annaif 325 Posted February 24, 2014 oglądam "Plecak pełen przygód" - stary serial, gra w nim M. Orłoś. kraj produkcji: Polska, Finlandia, Niemcy :). właśnie się skończył ;)- jutro kolejny odcinek na TV ABC. Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted February 24, 2014 Moja mama urządza mi fandom Sherlocka w domu. xD 1 Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted February 26, 2014 Sherlock będzie na TVP 2 :) Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted February 27, 2014 Sherlock będzie na TVP 2 :) Kiedy? Podaj więcej info : D Share this post Link to post Share on other sites