Invidia 621 Posted July 19, 2013 Zajebisty ♥ Skomponuj muzykę i będziesz grał supporty przed Nightwishem ♥ Yhy, a potem na zlocie teledysk zrobimy :p Share this post Link to post Share on other sites
Jillian 347 Posted July 19, 2013 Mogę być dziewczyną szatana albo jakąś piekielną Valkirie :D Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted July 19, 2013 A ja... Ymm... Szyszymorą :P i nic więcej bo nas wygonią :P Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted July 20, 2013 Adrian, jesteś świetny. Moje gratulacje. ;) Niech zgadnę, inspiracje do tego wiersza znalazłeś w Planet Hell? Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted July 20, 2013 Super wiersz, bardzo lubię taki klimat- czekam na kolejne:) Share this post Link to post Share on other sites
Selvish 16 Posted July 20, 2013 Wow... niezłe. Bardzo ekspresywny. Wagę dobrego wiersza można poznać nie tylko po dobrym ładzie, składzie i rymach, ale też tym, że przedstawia się w umyśle obrazami. U mnie tak właśnie było. ;) Up for you. ;) Share this post Link to post Share on other sites
NightwishAnka 480 Posted July 22, 2013 4. Pudełko, zrobiłem je z nudów: Niektórzy myśleli, że to nowe wydanie NW :D Ja chce takie ♥ Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted July 22, 2013 Pudełko rewelacja, ja też chcę takie na Najtłiszowe gadżety:) Share this post Link to post Share on other sites
Jillian 347 Posted July 22, 2013 W takich momentach marzy mi się drukarka 3D w domu ♥ Cudowne pudełeczko! Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted July 22, 2013 Dziękuję Wszystkim za komentarze! Chyba nie muszę wspominać jak bardzo są budujące? ;) Zajebisty ♥ Skomponuj muzykę i będziesz grał supporty przed Nightwishem ♥ Wizja grania przed NW jest oczywiście interesująca, ale obawiam się, że mój twór muzyczny okazałby się kiczowaty. :) Stworzyłem kiedyś kawałek utworu o tytule "Prayer for the Moon" inspirowany "Scaretale" Nightwisha. Uświadomiłem sobie, że ta droga artystycznej działalności jest dla mnie odległa. :D Adrian' date=' jesteś świetny. Moje gratulacje. ;) Niech zgadnę, inspiracje do tego wiersza znalazłeś w Planet Hell? [/quote'] Szczerze pisząc to nie inspirowałem się NW ani żadnym innym tworem. No, może nie do końca. :) "Srogiego ciemności hetmana" zapożyczyłem z Sonetu IV Mikołaja Sępa Szarzyńskiego Pokój — szczęśliwość; ale bojowanie Byt nasz podniebny: on srogi ciemności Hetman i świata łakome marności O nasze pilno czynią zepsowanie. Wow... niezłe. Bardzo ekspresywny. Wagę dobrego wiersza można poznać nie tylko po dobrym ładzie, składzie i rymach, ale też tym, że przedstawia się w umyśle obrazami. U mnie tak właśnie było. ;) Up for you. ;) To jest coś na co też zwracam uwagę w poezji i staram się by każdy mój wiersz był przekonujący. :) Jeśli choć jedną osobę udało mi się przekonać to już uważam to za sukces. :) W takich momentach marzy mi się drukarka 3D w domu ♥ Cudowne pudełeczko! Drukarka 3D zdaje się tworzy z plastiku różne formy i chyba jednokolorowe. Takie pudełko można w 2D przygotować do druku i do złożenia. :) Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted July 26, 2013 A tak się prezentuje koszulka na żywo. :) Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted July 26, 2013 To nie ty :huh: Ale koszulka ładna :) Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted July 26, 2013 To nie ty :huh: Ale koszulka ładna :) Haha jakie oburzenie xD No koszulka też mi się podoba :) nie mogę się doczekać na projekt koszulki dla nas :> Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted July 31, 2013 Mam w rękawie parę sucharów! Oto jeden z nich: Przychodzi Floor do Tuomasza i mówi: - Tuomasz, Tuomasz, co piszesz? Utwory na nowy album? - Nie. Oświadczenie prasowe. 2 Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted August 1, 2013 Twój suchar jest jak Koń Rafał. Tak głupi że aż śmieszny. Share this post Link to post Share on other sites
Seppo 265 Posted August 3, 2013 O matko, Adrian :o Genialne. Jak będę robił sobie koszulkę na zamówienie to zamówię ją u ciebie zamiast na Allegro. Co ty na to? :D A w ogóle myślałeś o tym, żeby podrzucić jakieś fanty na pocztę NW? Ostatnio pewna panna zrobiła dla nich obrazek "Circus" i umieścili go na koszulkach: Mnie się specjalnie koszulkowa wersja nie podoba, ale sam fan-art nawet fajny ;) Share this post Link to post Share on other sites
NightwishAnka 480 Posted August 21, 2013 Świetna wersja! Jak dla mnie lepsza od oryginału ;) Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted August 22, 2013 O matko' date=' Adrian :o Genialne. Jak będę robił sobie koszulkę na zamówienie to zamówię ją u ciebie zamiast na Allegro. Co ty na to? :D[/quote'] Dzięki. :) Oczywiście nie widzę żadnego problemu. :D A w ogóle myślałeś o tym' date=' żeby podrzucić jakieś fanty na pocztę NW? Ostatnio pewna panna zrobiła dla nich obrazek "Circus" i umieścili go na koszulkach: [/quote'] Ową panną, o ile się nie mylę, jest Anna Marine. Ta sama, która reklamuje koszulki grafika NW - Toxic Angela. Nie wiem czy zespół zauważy kogoś "z zewnątrz", bo nie jestem nawet kolegą kolegi, ale nie dowiem się póki nie spróbuję. :) A spróbuję na pewno. Świetna wersja! Jak dla mnie lepsza od oryginału ;) ??? Tak na małe odświeżenie tematu, dwa rysunki: Ludzka czaszka w towarzystwie sympatycznego pajączka. Nic szczególnego, ale muszę ćwiczyć warsztat. :) 3 Share this post Link to post Share on other sites
Nightfall 809 Posted August 22, 2013 Wow! naprawdę coraz ładniej Ci wychodzą :) Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted August 22, 2013 Pająk jest bardziej realistyczny, teraz żeby tylko taki do mnie nie zaglądnął : / A czaszka... no... ćwicz ćwicz :) Share this post Link to post Share on other sites
Jillian 347 Posted August 22, 2013 Cudowne rysunki, Adi. Nie mogę się napatrzeć, serio... pająk mnie przeraża xD Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted August 23, 2013 Czy wszędzie musicie publikować pająki, owady, itp? : ( Ale czaszunia fajna : > Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted November 5, 2013 Kojarzycie koszulkę? :) Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted November 5, 2013 Piesio C, Rusty:)a koszulka projektu Adriana:) Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted November 5, 2013 Co tam koszulka, pies jest cudny ♥ Trochę za duża na niego ta koszulka, ale na takim zwierzaku wszystko prezentuje się dobrze :P Share this post Link to post Share on other sites