Umentho 13 Posted June 7, 2013 A tam spać. Ja włączyłem Drużynę Pierścienia. :D 1 Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted June 7, 2013 Ech. Przez was chce mi się oglądać LOTRy. Choć w sumie... Dziś piątek, nie muszę jutro wstawać... :P Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted June 7, 2013 A ja jeszcze nie zaczęłam oglądać :P Chyba jednak obejrzę jutro :P Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted June 8, 2013 A mnie bolała głowa. Teraz jest lepiej. I łóżko mnie wygoniło :( Share this post Link to post Share on other sites
Guest Morderczyni Posted June 8, 2013 Trzeba zamordować łóżko, skoro było takie bezczelne. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted June 8, 2013 Możesz je udusić, pozwalam. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted June 8, 2013 Tylko go nie podrap zbytnio, bo muszę mieć gdzie spać. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Morderczyni Posted June 8, 2013 Spokojnie, wczoraj malowałam paznokcie, szkoda mi lakieru. Share this post Link to post Share on other sites
margoQ 88 Posted June 8, 2013 Gratulacje! PS. Przygotuj się na dużą dawkę hałasu :) To akurat mam na co dzień w standardzie, bo pracuję z tymi dzieciakami ściana w ścianę, jako logopeda aktualnie ;) Share this post Link to post Share on other sites
Sølvi 237 Posted June 8, 2013 Zakochałam się w niej ♥ 1 Share this post Link to post Share on other sites
Cela 59 Posted June 8, 2013 Margoś, zdradzisz jaka to propozycja? ;) Ok... Dostałam propozycję pozostania w tym miejscu, w którym teraz realizuję umowę - zlecenie, tylko na innym stanowisku, no i na etat. Normalny człowiek pewnie popukałby się w głowę, dowiedziawszy szczegółów, ponieważ miałabym zdecydowanie mniej wolnego, tylko urlop, masę obowiązków, papierków i użerania się, ale dla mnie to propozycja rewelacyjna wręcz, albowiem w tego typu pracy mam już spore doświadczenie, lubię to i... właśnie tego szukałam od kilku lat. Na dodatek w miejscu, które ma najlepszą renomę w naszym rejonie. Dostałam propozycję pracy na stanowisku nauczyciela wychowania przedszkolnego w tutejszej szkole podstawowej :D Szukamy z żoną takiego stanowiska dla niej od zeszłego. Niestety ciężko w tej profesji obecnie, chociaż w przedszkolach i tak jest nieco łatwiej niż w nauczaniu początkowym. Gratuluję awansu w pewnym sensie rozumiem radość (potrafię sobie wyobrazić radość swoją i żony w podobnym przypadku! ;) ) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted June 8, 2013 Możecie zapytać, co robię. Odpowiem Wam, że jem Nutellę łyżeczką. Patrzcie :happy: Share this post Link to post Share on other sites
Cela 59 Posted June 8, 2013 Podzieliłbyś się, a nie tylko chwalił! :D Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted June 8, 2013 Ale że nutellą, czy ilością postów? xD Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted June 8, 2013 Siiimooo, daj nutelli... :P @Sionqa: śliczna ta kiecka ♥ Share this post Link to post Share on other sites
Cela 59 Posted June 8, 2013 TheEscapist dzięki. Czemu tak uwielbiam Nutellę. Mógłbym tonami... Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted June 8, 2013 @TheEscapist hmmm ty tak chętnie rozdajesz jedzenie? To podejrzane! Chcesz utuczyć ludzi, a potem upiec w piecu jak Baba Jaga?! :happy: 1 Share this post Link to post Share on other sites
Sølvi 237 Posted June 8, 2013 Chcesz utuczyć ludzi' date=' a potem upiec w piecu jak Baba Jaga?! [/quote'] Popłakałam się. xD Dopisuję się do Stowarzyszenia Miłośników Nutelli :D A co do kiecki, to znajoma krawcowa załamała ręce jak zobaczyła to zdjęcie - muszę jakimś cudem znaleźć jak to zostało dokładnie skrojone, co by mniej materiału na eksperymenty poszło ^^ Patrząc w te oczy czuję' date=' jakby maestro zaglądał w głąb mojej duszy. Są takie piękne... ♥ *.*[/quote'] "Ładne oczy masz, komu je dasz" :D Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted June 8, 2013 Jestę Babę Jagę? :dodgy: Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted June 8, 2013 Niee... Facetę Szymonę :P. Pasuje? Share this post Link to post Share on other sites