Maggie 338 Posted June 6, 2013 Wyciąg z megawiewiórki i megażółwia! I na popitkę esencja z puszczki! :happy: Chociażby to. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted June 6, 2013 Niee, jesteś zbyt brutalna! A niech Cię zmywarka zeżre! :happy: Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted June 6, 2013 @Evi masz oczywiście na myśli herbatkę malinową ? :happy: nie śmiałabym proponować niczego innego zadeklarowanym miłośnikom tego trunku ;) Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted June 6, 2013 Jestem degustatorem :sleepy: Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted June 6, 2013 @TheEscapist To, że Ciebie zeżarła to nie znaczy, że musisz rzucać jej na pożarcie biednych dziewczynek :(. @Evi tak myślałam ;). Ależ my na tym forum jesteśmy zgodni :D. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted June 6, 2013 A Evi jest pedałką... ! xD Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted June 6, 2013 a Szymek jest trollem leśnym Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted June 6, 2013 MAM DUŻE STOPY :O XD Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted June 6, 2013 a ja mam malutkie :P przynajmniej w porównaniu do ciebie ♥ Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted June 6, 2013 Ale jesteś pedałką. Ewentualnie pedalicą, boś duża xD Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted June 6, 2013 nie bądź niemiły, Szymuś ;) to nie moja wina, że masz duże stopy, nie musisz się na mnie wyżywać xD Share this post Link to post Share on other sites
margoQ 88 Posted June 7, 2013 Dostałam propozycję pracy... Więcej - pracy marzeń, niemalże... Teraz tylko się martwię, czy mi badania do pracy wyjdą jak należy :/ Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted June 7, 2013 margoQ - trzymam kciuki !!! na pewno będzie dobrze, musi być ;) 1 Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted June 7, 2013 margoQ, moje kciuki też pracują:) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted June 7, 2013 Margoś, zdradzisz jaka to propozycja? ;) Share this post Link to post Share on other sites
Guest Morderczyni Posted June 7, 2013 margoQ. Uda się. Powodzenia. Teraz masz czas, by zaprojektować koszulkę Dream Emporium :) Myślę, że znajdzie się tutaj kilka osób chętnych na zakup :) Szymek jednak miewa dobre pomysły. Share this post Link to post Share on other sites
margoQ 88 Posted June 7, 2013 Margoś, zdradzisz jaka to propozycja? ;) Ok... Dostałam propozycję pozostania w tym miejscu, w którym teraz realizuję umowę - zlecenie, tylko na innym stanowisku, no i na etat. Normalny człowiek pewnie popukałby się w głowę, dowiedziawszy szczegółów, ponieważ miałabym zdecydowanie mniej wolnego, tylko urlop, masę obowiązków, papierków i użerania się, ale dla mnie to propozycja rewelacyjna wręcz, albowiem w tego typu pracy mam już spore doświadczenie, lubię to i... właśnie tego szukałam od kilku lat. Na dodatek w miejscu, które ma najlepszą renomę w naszym rejonie. Dostałam propozycję pracy na stanowisku nauczyciela wychowania przedszkolnego w tutejszej szkole podstawowej :D 2 Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted June 7, 2013 margoQ - ależ ja ci zazdroszczę *.* trzymam kciuki jeszcze mocniej :) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Pablito 1169 Posted June 7, 2013 Ja też trzymam kciuki do krwi MargoQ 1 Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted June 7, 2013 margoQ. Uda się. Powodzenia. Teraz masz czas, by zaprojektować koszulkę Dream Emporium :) Myślę, że znajdzie się tutaj kilka osób chętnych na zakup :) Szymek jednak miewa dobre pomysły. Zdarza się. MargoQ zazdroszę! Osobiście nie dałbym rady z małymi dziećmi ^_^ Share this post Link to post Share on other sites
Sølvi 237 Posted June 7, 2013 Będzie dobrze, powodzenia margoQ :) 1 Share this post Link to post Share on other sites
margoQ 88 Posted June 7, 2013 No, tylko badania jeszcze przede mną od krwi po sanepid :/ Nie lubię tego, wrrr... Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted June 7, 2013 Przeżyjesz, margo, co to dla ciebie... ;) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Nightfall 809 Posted June 7, 2013 Gratulacje! PS. Przygotuj się na dużą dawkę hałasu :) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted June 7, 2013 Idę spać, łóżko tak ładnie mnie woła... xD Share this post Link to post Share on other sites