Ares 1858 Posted December 29, 2013 Mafia uwielbiam kocham ten numer :D Jest super Corey ma świetny głos :D [video=youtube] 1 Share this post Link to post Share on other sites
Freyja 228 Posted December 29, 2013 Hmm... Rammstein jakoś nigdy do mnie nie przemawiał. Znam co prawda nieliczne numery, ale i ten do mnie nie trafił. Nic ciekawego dla mnie w tym nie ma. Cóż - gusta są przeróżne ;) __________ http://www.youtube.com/watch?v=M0j7PAIOL_I Ach ta gitara :rolleyes: Share this post Link to post Share on other sites
Sølvi 237 Posted January 4, 2014 Tzw. "dobra firma", zespół który bardzo dużo wniósł do gatunku jaki reprezentuje, i tak dooomając co tu by napisać więcej, to przychodzi mi do głowy, że wpasowuje się w melancholijny nastrój, a że jest to dość delikatny numer, myślę, że nie przestraszy tu nikogo. [video=youtube] Share this post Link to post Share on other sites
Maciek 1188 Posted January 10, 2014 Początek ciepły i przyjemny, potem nawet fajna elektronika, choć chyba wolałbym żeby to szło bardziej w stronę klimatyczną niż taką powiedzmy klubową. Nie wiem czy się zasugerowałem clipem, ale chyba dobre do jazdy samochodem, nocą na autostradzie a wokół wszechświat, przestwór nieba, gwiazdy (jeśli kabriolet) itp Trochę zapomniany na tle klasyków z lat 70-tych i 80-tych, późniejszy kawałek pewnego niewielkiego pana o wielkim głosie. http://www.youtube.com/watch?v=XCb7NN2eQXg Share this post Link to post Share on other sites
Sølvi 237 Posted January 26, 2014 Czy ja wiem, czy taki zapomniany, Dio dałabym raczej do klasyków :P Osobiście wolę go w utworach z większym powerem, ale ten też jest całkiem przyzwoity. Apropo poweru... co powiecie na temat "symfonicznego metalu" w wykonaniu zespołu rockowego :P ? [video=youtube] Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted January 26, 2014 Wokal brzmi mi trochę jak Rhapsody of Fire. A piosenka ciekawa, lubię takie eksperymenty :) I teledysk, z przymrużeniem oka. Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted January 27, 2014 Sami, piosenka : ) Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted January 27, 2014 Nie mam pojęcia, zostawiam Wam wolną rękę, wybierzcie coś, niech ktokolwiek wybierze cokolwiek :) Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted January 27, 2014 To moze ja jak pozwolisz Sami? :) [video=youtube] Share this post Link to post Share on other sites
Ivan 38 Posted January 28, 2014 KoRn w wersji un...nie brzmi, brak mocy dynamiki i jakoś taki płaski. Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted January 28, 2014 Takie to sobie do posłuchania, nie porywa;) [video=youtube] 2 Share this post Link to post Share on other sites
Pablito 1169 Posted January 29, 2014 Hmm Beatko czy ja wiem czy nie porywa ,mnie porwało uwielbiam połączenie smyczków z Metalem ,fajnie się tego słucha ,a ja mam taką propozycję ,kto powiedział że aby bawić się z publicznością podczas koncertu trzeba śpiewać ,Joe Satriani robi to grając [video=youtube] 1 Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted February 5, 2014 Świetny utwór fajne solówki i wprawia w pozytywny nastrój :) [video=youtube] Share this post Link to post Share on other sites
Izzy 699 Posted March 23, 2014 No nie powiem, żeby mnie to zachwyciło. Tzn nie jest to zły utwór, ale kompletnie nie w moim stylu. A ja zarzucę Gunsami: http://www.youtube.com/watch?v=4UI6kuFgEZ0 Share this post Link to post Share on other sites
prostreet94 259 Posted March 30, 2014 Widzę że lubisz Guns'ów. Utwór znam i podoba mi się. 1 Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted March 30, 2014 O, koncertówki potrafią być świetne! Widać tę energię, jaką tłum otrzymuje od kapeli, jak się bawią, prawie czujesz ten piach w płucach! Normalnie nie przepadam za tego typu graniem, ale słysząc to na żywo... Po prostu wchodzimy na nowy poziom :D Takiej wersji jak najbardziej mogę słuchać ;) Skoro już jestem w fazie niekończącego się NINa... Share this post Link to post Share on other sites
prostreet94 259 Posted March 30, 2014 Tak. Wersje koncertowe są najlepsze. Energia niemal przenika na słuchającego. Tłum ma zawsze duże znaczenie. Same oklaski, krzyki powodują pojawianie się ciarek na plecach. NIN - coraz więcej tego w moim życiu :) Dzięki tobie! Kolejny genialny utwór. Korpiklaani - też ich za dużo słucham. Muszę to ograniczyć. https://www.youtube.com/watch?v=OIc4VHxU7iM 1 Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted March 30, 2014 Oj, Korpiklaani uwielbiam! Lekkie i przyjemne. Takie po prostu do posłuchania z ogromną dawką pozytywnej energii! Nie wiem czy już to wrzucałam w ten temat (bo gdzieś na forum na pewno!), ale skoro mowa o wykonaniach live... To się nie powstrzymam - moje ulubione. R+. http://youtu.be/dHbsYstuL2s 2 Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted March 30, 2014 Bardzo lobię ta piosenkę R+, to moja pierwsze piosenka ich jaką poznałem. :) A ja ostatnio słucham tej piosenki mi się podoba a wam? ;) [video=youtube] Share this post Link to post Share on other sites
Freyja 228 Posted March 31, 2014 Like it! Klasyk i absolutnie rządzi pełna, dziewięciominutowa wersja z krążka :-D Pozostając w klimacie, jednak nieco złagodzonym (z metalu na rock gotycki) i wzbogaconym o Dr Avalanche XD Również klasyk. [video=youtube] Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted April 2, 2014 Typowy jak dla mnie kawałek "siostrzyczek", świetny dla lubiących rocka gotyckiego- ja cenię:) [video=youtube] 1 Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted April 4, 2014 Beato, trafiłaś w mój gust uwielbiam Deathstars. :) A to piosenka ode mnie mam nadzieje, że się spodoba. Moja ulubiona. :) [video=youtube] Share this post Link to post Share on other sites
Sølvi 237 Posted May 14, 2014 Korn, jak Korn, może być, ale nie jest to coś do czego miałabym wrócić kiedykolwiek. :devil: Jak wam się tu Sharon podoba :devil: ? [video=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=VrKNb5uwjxQ Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted May 14, 2014 Taka 'radiowa' piosenka. Jakby leciała gdzieś w tle, to by mi nie przeszkadzała, właściwie nie zwracałabym na nią uwagi. Ale nie włączyłabym sobie jej specjalnie. Nie mam pojęcia o czym jest i w sumie mnie to nie ciekawi. Szału nie ma, ale tragedii też nie xD Już nawet zapomniałam o jej istnieniu ; P [video=youtube] ♥ 1 Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted May 14, 2014 Świetne, nie znałam tej strony Anneke. Tylko wywaliłabym tego gościa, psuje cały efekt. Może gdyby nie śpiewali jednej melodii, tylko on dorobił drugi głos, brzmiałoby to lepiej. A tak nie słychać ani jej ani jego... Idę na YT odkrywać poboczne projekty Anneke.. :) kto się pisze na elektro? :) [video=youtube] 2 Share this post Link to post Share on other sites