Guest Simo Posted August 9, 2013 A ja się biorę za czytanie sagi o Wiedźminie xD pdf + telefon = alternatywne wyjście, gdy zabrakło książek xd Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted August 9, 2013 Wieśmin jest super ♥ Share this post Link to post Share on other sites
Guest Morderczyni Posted August 9, 2013 Wpierw "Imię róży", Umberto Eco, potem "Biesy" Dostojewskiego. Share this post Link to post Share on other sites
Maciek 1188 Posted August 9, 2013 Wpierw "Imię róży", Umberto Eco, potem "Biesy" Dostojewskiego. Wow to za poważne książki się bierzesz ;). Imię Róży nie wiem czy to nie jest nawet moja ulubiona książka ever, no w każdym razie na pewno w top10 najlepszych jakie w życiu czytałem, język na kosmicznym poziomie. Share this post Link to post Share on other sites
Jillian 347 Posted August 11, 2013 Nie mogę dostać "W pierścieniu ognia" S. Collins i płaczę, bo muszę czytać pdf, a nienawidzę tego... :( Share this post Link to post Share on other sites
Spectrum 43 Posted August 11, 2013 "W pierścieniu ognia" jest genialne! W empiku nie ma? Share this post Link to post Share on other sites
Seppo 265 Posted August 11, 2013 Komiksową adaptację filmu "Batman Forever". Co prawda w nocy ją skończyłem, ale to moja najświeższa lekturka ;) Share this post Link to post Share on other sites
Jillian 347 Posted August 11, 2013 "W pierścieniu ognia" jest genialne! W empiku nie ma? Wiem wiem, uwielbiam całe Igrzyska ♥ Już czytałam oczywiście, ale chciałam sobie przed pójściem na film odświeżyć :) W empiku oczywiście jest, ale własnie w tym rzecz, że nie chciałam kupić, a wypożyczyć :) Share this post Link to post Share on other sites
Spectrum 43 Posted August 11, 2013 Ach, no to pewnie z wypożyczaniem u ciebie jest tak jak u mnie... Akurat HG serię co chwila ktoś wypożycza... xd Share this post Link to post Share on other sites
Guest Morderczyni Posted August 11, 2013 Nie ma u was możliwości wpisania się na listę oczzekujących? Share this post Link to post Share on other sites
Jillian 347 Posted August 11, 2013 Pewnie, że jest! Ja mam zamówione już, jestem trzecia w kolejce... do tego czasu Catching Fire obejrzę milion razy, a najpierw chciałam przeczytać :D Share this post Link to post Share on other sites
Spectrum 43 Posted August 11, 2013 U mnie jest, ale akurat tych książek nie mam zamiaru na razie ponownie wypożyczać, chociaż uwielbiam je. Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted August 12, 2013 Ja mam całe "Igrzyska" w domu, takie 3 w jednym, 80zł w Empiku ;) Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted August 12, 2013 Też mam całe Igrzyska, ale w normalnych 3 książkach ;). Jakbym miała czekać na te z biblioteki to bym się chyba zabiła... A teraz czytam "Nawałnica Mieczy: Stal i Śnieg" z serii "Pieśni lodu i ognia". Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted August 12, 2013 Tadeusz Cieślak, Historia Finlandii. No, ten... jestem ambitna i ufam, że przetrwam. Co do Igrzysk Śmierci - kiedyś się w końcu za to zabiorę, może - jeśli w bibliotece będzie pierwsza część - całkiem niedługo... (2. i 3. część moja siostra dostała od swojego chłopaka). Share this post Link to post Share on other sites
Dark 184 Posted August 12, 2013 echh, wszyscy tak polecają te Igrzyska, że najchętniej pobiegłabym do biblioteki..no i pobiegłam, ale oczywiście wypożyczone :( a teraz póki czekam na swoją kolej w bibliotece to czytam Złodziejkę Książek Markusa Zusaka i powiem szczerze, że jest świetna, podobnie jak Posłaniec tego samego autora :) umie pisać tak, że wciąga niesamowicie :D 1 Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted August 12, 2013 Marek Rupental "Podręcznik Kursanta Kategoria B" :) Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted August 12, 2013 Yay! Jill jesteś Dany :D. Chociaż nie, nie zachwycam się, bo chociaż na początku lubiłam Danerys, to teraz mnie wkurza... Ale chociaż jest Games of Thrones ;) Ja ją wielbię, ale możliwe, że mi się z czasem też odmieni :D Sytuacja z Dany bardzo ciekawie się rozkręca :D Ja nie mogę się doczekać, aż wyjdzie kolejna część "Pieśni Lodu i Ognia", strasznie mnie seria wciągnęła :) Share this post Link to post Share on other sites
Jillian 347 Posted August 12, 2013 Miałam zacząć czytać, ale zawsze coś nie szło po mojej myśli, a potem nie mogłam już wytrzymać i zaczęłam oglądać xD Jak tylko skończę WPO to zabieram się za Pieśn Lodu i Ognia :D Share this post Link to post Share on other sites
Nightfall 809 Posted August 13, 2013 Czytam "Ślepowidzenie" ;] Share this post Link to post Share on other sites
Spectrum 43 Posted August 13, 2013 Ja teraz czytam "Mój tydzień z Marilyn" Colina Clarka. Tak w oczekiwaniu na biografię Florence. :D Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted August 13, 2013 A ja nadal męczę kryminały. Jestem teraz w środku "Orient Expressu" Agathy Christie. Share this post Link to post Share on other sites
Lester 48 Posted August 14, 2013 Gringo wśród dzikich plemion Cejrowskiego :) Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted August 15, 2013 J.M. Barrie Przygody Piotrusia Pana - uznałam, że wstyd słuchać NW, nie znając tego. :) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Nightfall 809 Posted August 15, 2013 Sama siebie zadziwiam, bo czytam tzw. paranormal romance: "Nevermore: Kruk". Fabuła nie jest wyjątkowo porywająca, ale jak dla mnie fenomenalny jest sposób narracji - można sobie bardzo łatwo wizualizować zdarzenia i poczuć się jak podczas oglądania filmu :) Share this post Link to post Share on other sites