Naevey 47 Posted October 11, 2014 I jeszcze jedno - jakbyś ktos miał problem z wymówieniem nicku, czyta się go "Neevyi" (długie "e", połączenie "y" i "i") Równie dobrze możecie mi mówić po imieniu, albo Yanina (: Share this post Link to post Share on other sites
Quantum 0 Posted October 16, 2014 Siemka :) mam na imię Mateusz posiadam za nie całe dwa miechy 18 lat grafikiem i webmasterem jestem od 3 lat już w nowym roku 4 lata :D Moje GG: 48487970 Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted October 16, 2014 Witaj Mateusz! Napisz o swojej przygodzie z muzyką, Najtłiszkiem itd? Share this post Link to post Share on other sites
98wercia 457 Posted October 16, 2014 Cześć Quantum. Fajny nick ;) Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted October 16, 2014 Witaj Mateusz, baw się z nami dobrze i używaj znaków interpunkcyjnych :P 1 Share this post Link to post Share on other sites
Naevey 47 Posted October 16, 2014 Fajnie Mateusz, witamy! Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted October 16, 2014 Tervetuloa, imienniku pana Grobowe-Wzgórze. ;) Baw się tu dobrze. Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted October 16, 2014 Hej Mateusz! Dość oszczędnie o sobie piszesz. :) Skąd jesteś? Jak zacząłeś przygodę z NW? Ulubione utwory? Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted October 16, 2014 Witam wszystkich nowych! Share this post Link to post Share on other sites
rovega 3 Posted October 16, 2014 Witam. Jestem Asia i mam 22 lata. Pochodzę z okolic Ostrowa Wlkp. Zespół poznałam na początku 2013, dzięki siostrze, która puściła mi do obejrzenia teledysk do piosenki "Storytime". Początkowo nie byłam zainteresowana, ale z czasem się przełamałam i zaczęłam słuchać Nightwish'a. Lubię wiele utworów zespołu, szczególnie te z dwóch ostatnich płyt. Moim ulubionym członkiem zespołu jest Marco za jego poczucie humoru i talent. 1 Share this post Link to post Share on other sites
98wercia 457 Posted October 16, 2014 Witaj Asia :) Baw się jak najdłużej z nami i często nas odwiedzaj ;) Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted October 16, 2014 Witaj i baw się dobrze. Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted October 16, 2014 Cześć Joanna : ) Czym się interesujesz? Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted October 17, 2014 Witaj Asia:) Twój ulubiony utwór NW? Inne zespoły/artyści, których słuchasz? Twoje hobby? Uczysz się, pracujesz? Czy masz zwierzątko? Pisz i wspólnie z nami czekaj na 8 krążek?;) Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted October 17, 2014 Witaj, Asia! Baw się dobrze odkrywając muzykę zespołu! No i miłego pobytu wśród Nightwishowców. ;) Share this post Link to post Share on other sites
rovega 3 Posted October 17, 2014 Witaj Asia:) Twój ulubiony utwór NW? Inne zespoły/artyści, których słuchasz? Twoje hobby? Uczysz się, pracujesz? Czy masz zwierzątko? Pisz i wspólnie z nami czekaj na 8 krążek?;) Moimi ulubionymi utworami Nightwish są "Planet hell" i "I want my tears back". Lubie jeszcze słuchać X Japan, Versailles, the gazettE, oraz innych zespołów głównie japońskich. Prócz słuchania lubię serfować po necie, oglądać dramy azjatyckie i robić zdjęcia. Narazie się nie uczę , ani nie pracuje i mam kota Romana oraz suczkę, która zwie się Kama. Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted October 17, 2014 W takim razie poznawaj forum ;) Może podzielisz się z nami zdjęciami, które robisz w dziale fan artów? Lub pokażesz zdjęcia swoich pupili w odpowiednim wątku :) Share this post Link to post Share on other sites
Pablito 1169 Posted October 17, 2014 Hail Asiu i Mateuszu ,witam na pokładzie forum ,Asiu zaimponowałaś mi słuchaniem kapeli japońskich ,może mogła byś mi polecić jakiś dobry japoński Heavy Metalowy zespół ? Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted October 17, 2014 Witaj, Mateuszu! Witaj, Asiu! :3 Share this post Link to post Share on other sites
Nightfall 809 Posted October 17, 2014 Cześć, baw się dobrze :) Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted October 17, 2014 Masz na imię Joasia. Już za to należy Ci się ode mnie serduszko. ♥ A tak na serio, to baw się dobrze. ;) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Naevey 47 Posted October 17, 2014 Witaj, czuj się tu jak u siebie w domu (: Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted October 17, 2014 Witam wszystkich nie witanych. :) Share this post Link to post Share on other sites
Kuolema666 518 Posted October 18, 2014 Witaj Asiu, już Cię lubię nawet za samo imię. :) Share this post Link to post Share on other sites