NightwishAnka 480 Posted September 4, 2014 Witaj :D Z mniej znanych miłośnikom Nightwish bardzo polecam ŚWIETNY album pt. "LMO" nagrany przez legendę heavy metalu Rage oraz Lingua Mortis Orchestra. LMO :3 Uwielbiam ten zespół :happy: . Share this post Link to post Share on other sites
Piotrek 121 Posted September 4, 2014 Dzięki za polecenie LMO. Bardzo mi się spodobała ta płytka :) Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted September 4, 2014 Tervetuloa! :) Wakacje się skończyły, a płynny wzrost użytkowników wciąż trwa. ;) Share this post Link to post Share on other sites
Ivanhoe 6 Posted September 4, 2014 Kilka znajomych 'twarzy', to miło. Cameloth i Piotrek - przypominam sobie rzeczywiście z czasów Page of Wishes i nie tylko. ;) No i Beata oczywiście, też Cię kojarzę i pamiętam. :) Nowym również dziękuję za powitanie, poznamy się niebawem. :) Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted September 4, 2014 Hell-o Ivanhoe! Mam nadzieję, że miło spędzisz tutaj czas. ;) Share this post Link to post Share on other sites
Pablito 1169 Posted September 5, 2014 Witaj Ivanhoe w naszym domowym zaciszu Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted September 5, 2014 Witaj Ivanhoe : ) Share this post Link to post Share on other sites
Naevey 47 Posted October 8, 2014 Mam na imię Dominik (w szkole mówią na mnie Yanina, więc mozecie tego uzywac (: ) Mam 13 lat, mieszkam w Kielcach (fajne miasto, polecam zajrzeć) Nightwishem interesuje sie od kilku lat. Na początku mój tata tego słuchał. Zastanawiałem sie "Co to je?" I mój starszy brat też tego słuchał, więc sam zacząłem. Czasami kilka piosenek; teraz słucham na okrągło ;p Moja ulubiona piosenka Nightwish to She is my sin. (Fajnie sie jej słucha, szczególnie po męczącym dniu w szkole) Bardzo lubie tez ballady, np. While your lips are still red, Eva Nie wiem co moge jeszcze o sobie napisać. Może... lubie robić uśmieszki w drugą stronę? Oprócz NW słucham innych bandów typu Sabaton, a oprócz power metalu to indie rock mnie ciągnie w swoją stronę Kasabian, Franz Ferdinand i inne tego typu Z polskich zespołów słucham Happysad, nic więcej Myślę, że napisałem o sobie wszystko co mogłem, mam nadzieję, że zostanę miło przyjęty (nie na każdym forum miło przyjmuje się 13-latka, który - za przeproszeniem - gówno wie o życiu) Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted October 8, 2014 W naszej małej społeczności jest sporo osób w podobnym wieku, więc nie przejmuj się ;) Witam serdecznie, czuj się jak w domu, daj się poznać i bądź grzeczny :P Share this post Link to post Share on other sites
Lucyfetka 829 Posted October 8, 2014 Cześć Dominik, witam w naszym najtłiszowym świecie :) Jeśli chodzi o wiek, to chyba właśnie mnie pobiłeś i masz rangę najmłodszego użytkownika :D Ogółem to zapraszam serdecznie c: Share this post Link to post Share on other sites
Naevey 47 Posted October 8, 2014 Dzięki wszystkim za miłe powitanie (: Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted October 8, 2014 Hej Dominik:) Wiesz, wiek nie ma kompletnie żadnego znaczenia, bo życie uczy każdego tak serio, czegoś innego:) Więc, każdy zdobywa swoją życiową mądrość:) Baw się Najtłiszkiem i ...no miło że dołączyłeś:) Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted October 8, 2014 Tervetuloa :) Nie przejmuj się wiekiem, ja też miałam tyle, kiedy zaczynałam działalność... na OS. Ale to było dawno i nieprawda. ;) Nie no, żartuję. Prędzej dowiesz się ode mnie czegoś na temat błędów, które popełniasz, ale ten... Nie bez powodu taka pilkunnussia ma funckję korektora. Btw. administracjo, tak mi się właśnie przypomniało, mielibyście coś przeciwko tematowi "Poprawność językowa" gdzieś w Hydeparku? Bo tak w sumie często zdarza się, że upominamy niektóre osoby przez ich pisownię, zazwyczaj wprowadzając offtop. Może po prostu stworzę taki temat, do którego będziemy wrzucać takie rażące błędy z forum i rozstrzygać jakieś dylematy językowe? Chyba, że taki temat jest, ale nie kojarzę. PS Jak komuś się chce, to może przenieść tę część tego postu do odpowiedniego wątku, ale w sumie po co? Zresztą nieważne. PS2 Żebyś się nie przestraszył, nie jest z Tobą tak źle, Dominiku. To było raczej luźne skojarzenie, a nie jakiś szok. Są tu osoby, które o wiele bardziej kaleczą polski. ;) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Naevey 47 Posted October 8, 2014 Aha, i jeszcze jedno about mnie A mianowicie lubię grać w stare CRPG-i typu Might and Magic (głównie might and magic, więc będę sypał nawiązaniami do gry i całego uniwersum - przykład macie w sygnaturze. jak ktos nie wie kto to archibald wpiszcie sobie w huhle "archibald ironfist") i lubię też wszystki NFS-y, szczególnie Underground 2, i oczywiście super soundtrack do tej gry (: Jakbys ktoś pytał(dla wtajemniczonych) o unierwsum NWC, to nigdy nie grałem w Heroes, i raczej nie zamierzam, już prędzej w Warhammer 40k albo w jakąś grę z Warhammer Fantasy (: Share this post Link to post Share on other sites
Nightfall 809 Posted October 8, 2014 Cześć :) Stare gry RPG są najlepsze pod względem klimatu. Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted October 8, 2014 Witamy w domu wariatów! :) Kurde, coraz więcej ludzi wygryza mnie z mojego kochanego stanowiska najmłodszej. Robię się stara. 1 Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted October 8, 2014 Terve, Dominik! Baw się dobrze na forum! /.../ Btw. administracjo' date=' tak mi się właśnie przypomniało, mielibyście coś przeciwko tematowi "Poprawność językowa" gdzieś w Hydeparku? Bo tak w sumie często zdarza się, że upominamy niektóre osoby przez ich pisownię, zazwyczaj wprowadzając offtop. Może po prostu stworzę taki temat, do którego będziemy wrzucać takie rażące błędy z forum i rozstrzygać jakieś dylematy językowe? Chyba, że taki temat jest, ale nie kojarzę. /.../[/quote'] Wątek jako poradnia językowa - jak najbardziej na tak. Byle nie przerodził się w publiczny lincz za błędy, które notabene każdy z nas popełnia. :) 2 Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted October 8, 2014 Witamy w domu wariatów! :) Kurde, coraz więcej ludzi wygryza mnie z mojego kochanego stanowiska najmłodszej. Robię się stara. Robię się stara. Robię się stara. Tak, Milla... Zagrzej stare kości przy kominku xD 8 Share this post Link to post Share on other sites
Pablito 1169 Posted October 9, 2014 Heja Dominik witaj w naszej nightwishowej krainie Do Milli : Ty stara kurde ,ja za rok mam 30 na karku ,dużo bym dał aby mieć tyle lat co ty Share this post Link to post Share on other sites
Sandra.K 16 Posted October 9, 2014 Witaj Dominiku :) Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted October 9, 2014 Witaj Dominiku ba się tutaj dobrze. :) Share this post Link to post Share on other sites
Naevey 47 Posted October 9, 2014 Bardzo mi się tu podoba, szczególnie że jakbym zanucił cos typu "Cut me free bleed with me, oh no" To nikt by nie powiedział "Co ty kurna nucisz?" Albo jakbym mu puscil Nw, to by nie zapytal "Co to za shit?" Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted October 9, 2014 Witamy w domu wariatów! :) Kurde, coraz więcej ludzi wygryza mnie z mojego kochanego stanowiska najmłodszej. Robię się stara. Robię się stara. Robię się stara. Tak, Milla... Zagrzej stare kości przy kominku xD Haha, akurat kominek na stanie mam, więc czemu nie XD Emi, właściwie to stoisz już nad grobem :> Nie no, żartuję z tą swoją starością. Ale to takie dziwne, w Internetach nagle zaczynają się pojawiać ludzie z rocznika, powiedzmy, 2001... Zaraz w gimnazjum nie będzie osób z poprzedniego tysiąclecia... I już nie jestem najmłodsza... Jak ten czas leci :D Share this post Link to post Share on other sites
Kuolema666 518 Posted October 10, 2014 Hej Dominik, witaj w zbiorowisku największych i najpozytywniejszych wariatów świata. :D Share this post Link to post Share on other sites
98wercia 457 Posted October 10, 2014 Witaj i zostań z nami jak najdłużej ;) Share this post Link to post Share on other sites