Jillian 347 Posted March 17, 2014 Witam kolejną kobietkę :D Baw się z nami jak najlepiej ijak najdłużej :D @Izzy: zjedź żelka, bo kiedy widzisz serduszka to zaczynasz strasznie marudzić :D Serduszka są fajne! No i dzięki nim oraz lekkim zdrobnieniom nicków jest weselej :D ...o widzisz?! Emotki też pomagają! Powinieneś ich użyć od czasu do czasu ♥ :P 3 Share this post Link to post Share on other sites
douth 4 Posted March 18, 2014 witaj Douth :) od jak dawna słuchasz Nightwish? Zaraził mnie mój wujek, jakieś 7 lat temu ;) nie dany mi był żaden koncert, niestety ;( Witaj na forum imienniczko! :D Dostrzegam wzrost liczby osób z moich okolic; studiujesz godzinę od mojego miejsca zamieszkania. Więc będzie można kiedyś się spotkać na jakieś piwo :D Cześć, cześć i czołem! :D Jakie są twoje ulubione książki? Ostatnio banalne "Gra o tron", wiecznie najlepszy Tolkien, polski mistrz Sapkowski, mniej znany aczkolwiek genialny Goodkind, z innych polskich Piekara, Komuda czasem, Ćwiek i wielu innych :) czasem nawet nie wiem czyje książki czytam, jak coś dobrego mi wpadnie to pod koniec książki patrzę na tytuł :D Witaj Justyno! Mam nadzieję, że spędzisz tutaj z nami miło czas. ;) Masz jakieś ulubione Nightwishowe utwory? Ulubione chyba Dark Chest of Wonders i Sleeping Sun ;) 1 Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted March 18, 2014 Hej Justyna, miłego czasu z nami i NW:) Share this post Link to post Share on other sites
NightwishAnka 480 Posted March 18, 2014 Świetne książki czytasz Douth :D Share this post Link to post Share on other sites
Arcasto 23 Posted April 1, 2014 Witam. Nazywam się Łukasz i pomieszkuję sobie w Warszawie. Ostatnio odkrywam na nowo miłość do muzyki Finów, w związku z czym pragnąłem się podzielić tą wiadomością ze światem, a widzę, że cała społeczność fanów przeniosła się teraz tutaj, tak więc... jestem ;) . Liczę na wiele mile spędzonych chwil i ciekawych dyskusji - mam nadzieję, że trafiłem pod właściwy adres :) . Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted April 1, 2014 Witaj Łukasz. :) Baw się dobrze i bądź z nami jak najdłużej. A jaki album i ją piosenkę Nightwish lubisz najbardziej? :D Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted April 1, 2014 Hej Arcasto, dyskusje o NW to z pewnością jedne z najciekawszych muzycznych "dylematów";) Witaj i podziel się z nami swoim doświadczeniem z kapelą?:)? Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted April 1, 2014 Cześć Łukasz! Zdaje się, że się nawet znamy. ;) Baw się dobrze na forum! Mam nadzieję, że wszechobecny róż Cię nie zniechęci. ;) Share this post Link to post Share on other sites
Taiteilija 2754 Posted April 1, 2014 Zapraszamy, mości Łukaszu, na naszą uroczą różową stronę (jak ja znajdę tą Evi i te jej pomysły!). Miłej życzę Ci zabawy i dużo komentowania! :) Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted April 1, 2014 Cześć! Życzę owocnego spędzania czasu na forum i ogólnego zadowolenia z obcowania z nami :D. Mam nadzieję, że wszechobecny róż Cię nie zniechęci. ;) Dobrze, że to tylko na dzisiaj ;). Ciekawe, co sobie myślą jacyś ludzie z zewnątrz, jak pierwszy raz zajrzą na forum, a tu róż i ser. Share this post Link to post Share on other sites
Arcasto 23 Posted April 1, 2014 A jaki album i ją piosenkę Nightwish lubisz najbardziej? :D Once i Ghost Love Score - ciągle mnie z kapci wypie*dalają (chociaż nie tak jak kiedyś, kiedy to w kapciach jeszcze i skarpetki zostawały :P ). Baw się dobrze na forum! Mam nadzieję, że wszechobecny róż Cię nie zniechęci. ;) Nie ma problemu - dobry żart primaaprilisowy zawsze w cenie. Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted April 1, 2014 Witaj w wariatkowie! :) *Hahaha, ukradłam Emi tekst* Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted April 1, 2014 Witam i ja :) I życzę miłego dyskutowania z nami o wszystkim i o niczym :) Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted April 1, 2014 Witaj w naszych różowych progach! Mam nadzieję, że przeżyję do jutra (bo spodziewam się wizyty Tai w morderczym amoku i kary za ten kolor) i będę miała okazję dyskutować tu z tobą jak najczęściej! :) Baw się dobrze. Share this post Link to post Share on other sites
Jillian 347 Posted April 1, 2014 Oficjalna grafika powitalna: siema ziomku, baw się dobrze :D PS: obiecujemy, że interfejs na ogół jest o wiele przyjemniejszy xD 4 Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted April 1, 2014 Ser jest dobry! No i wszyscy się czepiają tego różu, no ja nie rozumiem! Witaj Łukasz : ) Ładne imię, czym się interesujesz? Share this post Link to post Share on other sites
98wercia 457 Posted April 1, 2014 Hej, cześć i czołem Lukasz :) Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted April 1, 2014 No nie. Moje "Requiem for a dream" do Zapodaja mi kradną, mój najmojszy autorski tekst z wariatkowem tudzież domem wariatów kradną... Foch .___. Witaj zatem, Łukaszu, w naszym ślicznym, różowo-serowo-sensualnotuomasowym emporionie :) Share this post Link to post Share on other sites
Kate 0 Posted April 11, 2014 Cześć :) Jakoś nie miałam tu konta, więc czas to nadrobić ;) Pisywałam dawniej na forum Page of Wishes i to były fajne czasy... mam nadzieję, że znów czeka mnie codzienne wchodzenie na forum w oczekiwaniu na ciekawe dyskusje ;) Pozdrawiam wszystkich, a w szczególności tych, których loginy pamiętam z PoW i z forum Tarji, bo zdaje się parę osób także widzę :) Kate Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted April 11, 2014 Hej Kate, jasne że znajomi to takie poczucie bezpieczeństwa- zrozumiałe:) Tu jednak są zajefajne ludki z którymi się niezle "kłóci"- baw się dobrze:) Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted April 11, 2014 o! Dobry wieczór :) No to mam nadzieję, że DE cię wciągnie i nie puści ;) Czuj się jak w domu ;) Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted April 11, 2014 Cześć Kate! Jak długo słuchasz NW? Twoje ulubione albumy/utwory? :) Baw się dobrze! Share this post Link to post Share on other sites
prostreet94 259 Posted April 11, 2014 Coraz więcej użytkowników forum. Super! :) Cześć Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted April 11, 2014 Witaj w nieskromnych progach. Have fun :D. Share this post Link to post Share on other sites