NightwishAnka 480 Posted March 3, 2014 Witaj w naszym wariatkowie :D Share this post Link to post Share on other sites
Guest Morderczyni Posted March 3, 2014 Cześć, Ecthelionie. Share this post Link to post Share on other sites
Izzy 699 Posted March 3, 2014 Cześć Ecthelionie. Na Twoim profilu przeczytałem, że lubisz Led Zeppelin, więc na pewno się dogadamy. Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted March 3, 2014 Witaj! Masz na imię Stefan? Jej, jak ja je uwielbiam ^^. A nick masz zaczerpnięty z Śródziemia? przeczytałam na twoim profilu, że lubisz Dziedzictwo Paoliniego, jak fajnie :D. Share this post Link to post Share on other sites
Jillian 347 Posted March 3, 2014 Witaj ponownie! ...także ten, baw się dobrze :D 8 Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted March 3, 2014 Jill, jakie toto śliczne. :happy: ♥ Share this post Link to post Share on other sites
Jillian 347 Posted March 4, 2014 Takie akurat dla nas xDDDD Share this post Link to post Share on other sites
Pablito 1169 Posted March 4, 2014 Heja Stefan fajnie że się u nas zarejestrowałeś witaj w świecie szalonej magii Share this post Link to post Share on other sites
szczurnięta 2 Posted March 14, 2014 Witam wszystkich miłośników Nightwish :) Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted March 14, 2014 Witaj szczurnięta, jak masz na imię, gdzie mieszkasz, od kiedy znasz i słuchasz NW? Jakie zespoły jeszcze Ciebie interesują? Jakie filmy lubisz oglądać i jakie książki czytasz? czy masz zwierzątko? Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted March 14, 2014 Witaj na forum, tajemnicza Szczurnięta. :) Po nicku domyślam się, że hodujesz szczury? ;) Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted March 14, 2014 Witaj na forum, Szczurnięta. :) Share this post Link to post Share on other sites
szczurnięta 2 Posted March 14, 2014 beatag60 - Agata , mieszkam w okolicach Torunia ( tych leśnych okolicach :) ) od roku słucham tego cuda - Nightwish :) interesują mnie też zespoły np. Slipknot , Sabaton , Metallica , Murderdolls , Nirvana , Dżem , SOAD czasem Led Zeppelin itp. :) Adrian - miałam trzech kochanych chłopaczków ( szczurki ) Chipa , Deyla i Edwarda . Chip miał raka , Deyl był stary , a Edward był chory i udusił mi się na rękach ;( Teraz mam trzy miesięczne panienki Tosię , Niunię i Elę . Są moimi kochanymi mordeczkami ♥ szczurki to moja ogromna pasja :) Ares - witaj :) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted March 14, 2014 O Slipknot lubisz, a lubisz tez KoRna? :D A jaki album Nightwish i piosenkę lubisz najbardziej? :) Share this post Link to post Share on other sites
szczurnięta 2 Posted March 14, 2014 KoRna jeszcze szczerze nie słyszałam , ale wiem że takie coś jest :) hmm... moja ulubiona piosenka Nightwish , chyba Sahara :) Share this post Link to post Share on other sites
Taiteilija 2754 Posted March 14, 2014 Witaj na forum, szczurnięta (ależ dziwny masz ten nick!)! :happy: Miłej zabawy, życzę i dużo komentowania. mieszkam w okolicach Torunia O, to już nieco bliżej mnie, nieco bliżej pomorza - już myślałam, że fani NW skupiają się głównie (albo raczej prawie TYLKO) w centrum i na południu kraju. :D Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted March 14, 2014 Cześć! Nie wiem dlaczego przeczytałam szurnięta zamiast szczurnięta :P. A ile masz lat? Share this post Link to post Share on other sites
szczurnięta 2 Posted March 14, 2014 Taiteilija - wiem XD , dziekuje wzajemnie :) Maggie - hahah , szumięta XD dobre :) zdarza sie każdemu . hmm, tyle że nie zliczę :) Share this post Link to post Share on other sites
NightwishAnka 480 Posted March 14, 2014 Cześć :) Kapelusznik na avatarze ♥ ;) Share this post Link to post Share on other sites
szczurnięta 2 Posted March 14, 2014 NightwishAnka - witaj :) a ten kapelusznik to taki sam wariat jak ja XD Share this post Link to post Share on other sites
98wercia 457 Posted March 14, 2014 Cześć szczurnięta :) Share this post Link to post Share on other sites
szczurnięta 2 Posted March 14, 2014 98wercia- witam cię serdecznie :-3 Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted March 14, 2014 Witaj w wariatkowie, szczurko (jeśli czyjś nick ma trzy sylaby lub więcej, Emi czuje wewnętrzną potrzebę wymyślenia zdrobnienia :>) :) Johnny na avku trochę mi się rozmazuje, ale to wciąż Johnny ♥ Nawet taki troszku rozpikselizowany jest świetny ♥ Share this post Link to post Share on other sites