Nymphetamine 958 Posted July 19, 2013 Jillijan SiSi też jest moją boginią ♥ haha załóżmy klub 8) Kuba 'Unleashed' dla mnie wiele znaczy, reszta też świetna. A na jakim profilu jesteś? ;> Share this post Link to post Share on other sites
Cela 59 Posted July 19, 2013 Witam wszystkich niewitanych! :) Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted July 19, 2013 Witaj Kuba. ;) Nie będę wypytywać o nic bo moi poprzednicy już Cię wymęczyli. :D Share this post Link to post Share on other sites
Kubulusio 15 Posted July 19, 2013 Co do Xandrii - nie przepadam za Kerstin, chyba najbardziej lubię Lisę. Neverworld's End mi odpowiada, ale wydaje mi się że Manuela próbuje się upodobnić do Tarji. Sirenia - Lubiłem Monikę. Ale Ailyn też fajnie śpiewa. A lat mam 16, może nie jakoś dużo. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted July 19, 2013 No zobaczcie, jaki kochany, na moje pytania odpowiedział xD A więc "mój młody padawanie" (cytując Millę) jesteś rok młodszy ode mnie :happy: So, not so gentle man, be heartlessly welcome :happy: Share this post Link to post Share on other sites
Seppo 265 Posted July 21, 2013 Cześć wszystkim :D Jestem Sebastian i mieszkam w woj. zachodniopomorskim (za co pluję sobie w twarz, bo wszędzie daleko :(), 30 km od morza. Nightwisha słucham ok. 4 lat. Zaczęło się od "End of All Hope", które było podłożone do filmiku z anime "Duel Masters". Spodobał mi się ten utwór i zacząłem tak się wdrażać w tego banda. Wcześniej nie słuchałem metalu. Tak naprawdę zaczęło się od starej, dobrej polskiej gry "Painkiller". Podczas jednego z poziomów, gdy wyłaziły potwory, w tle grał bardzo fajny (ogólnie całe OST "Painkillera" jest genialne). Wcześniej to tylko komercyjny shit z radia ;) Mój gust muzyczny jest zróżnicowany. Słucham w 80-85% rock&metal, reszta to... cała reszta ;) Wielbię również muzykę filmową jak i klasyczną. Ulubione kapele to m.in.: - Nightwish - Burzum - Rammstein - Slayer - Metallica - Hunter W mojej garderobie panuje czerń, pokój jest oblepiony plakatami, a na torbie mam naszywki ulubionych bandów. Jestem psychofanem Batmana :D Moje hobby to muzyka... ...a moja osoba wygląda tak ;) Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted July 21, 2013 Cześć Seba ;3 Dobrze wyglądasz! Ile masz lat? Ulubiona piosenka R+ ? Share this post Link to post Share on other sites
Seppo 265 Posted July 21, 2013 Witam i dzięki ;) W czerwcu wybiło równe 17 ;) Co do R+ to ciężki wybór :D Ogólnie wielbię Stripped, Alter Mann, Seemann, Rein raus, Nebel, Feuerrade, Mutter, Reise-Reise, Ohne dich, Klavier... To są utwory do których jestem najbardziej przywiązany, ale pewno znalazłoby się jeszcze kilka. Ogólnie dla mnie Rammstein jest jak drugi NW i ciężko jest wybierać ;) Share this post Link to post Share on other sites
Guest Morderczyni Posted July 21, 2013 Cześć, Sebastian. Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted July 21, 2013 Hej Sebastian:) Wątków o Najtłiszu jest moc, więc pisz. A o Batmanie sam załóż -czekamy:) Share this post Link to post Share on other sites
Grafini 22 Posted July 21, 2013 Hej Sebastian :) Masz bardzo fajne imię :happy: A masz jakieś ulubione piosenki NW? :D Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted July 21, 2013 Czeeeść Seeebaaastiaaaan :happy: Miłego postowania :) Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted July 21, 2013 Szymek nie lubię Cię ;< ukradłeś mi przywitanie kiedyś tam dawno temu w jakimś spamie i teraz podle wykorzystujesz ;_; Hej Sebastian! Miłego postowania i narzekania na chat :P i przystojnyś, nie zaprzeczę ;> Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted July 21, 2013 Ja uwielbiam Tilla ♥ Taki przystojny jest. Szkoda, że nie trochę młodszy : ( Miłego pisania na forum Sebuś : ) Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted July 21, 2013 Hej Seba, have fun :) Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted July 21, 2013 Cześć :). Miłej egzystencji na forum. Czytałeś komiksy Batmana? Masz jakieś? :happy: Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted July 21, 2013 Witaj, Sebastian. ;) Miłej zabawy wśród Nightwishowców. ;) Share this post Link to post Share on other sites
Dark 184 Posted July 21, 2013 No witaj Sebastian :) ! Widzę, że nie tylko ja taka 'stara' tutaj, też mi w czerwcu wybiło 17 lat :( :D Baw się dobrze ! :) Share this post Link to post Share on other sites
Selvish 16 Posted July 21, 2013 No witaj Sebastian :) ! Widzę, że nie tylko ja taka 'stara' tutaj, też mi w czerwcu wybiło 17 lat :( :D Baw się dobrze ! :) Stara? 0.o Pogadamy za 10 lat. ;) Have fun, Sebastian. :) Share this post Link to post Share on other sites
Dark 184 Posted July 21, 2013 No witaj Sebastian :) ! Widzę, że nie tylko ja taka 'stara' tutaj, też mi w czerwcu wybiło 17 lat :( :D Baw się dobrze ! :) Stara? 0.o Pogadamy za 10 lat. ;) Have fun, Sebastian. :) spokojnie, napisałam stara w cudzysłowie, jeszcze nie tak źle ze mną, całkiem dobrze się trzymam :D Share this post Link to post Share on other sites
Jillian 347 Posted July 21, 2013 Witaj Sebastianie, mam nadzieję, że zabawisz z nami bardzo długo :) Psychofan Batmana, powiadasz? Hmm, ja jestem psychofanką Marvela, a Batman mnie jakoś nie rusza :D Opowiedz trochę o swoim zamiłowaniu do Batmana, może założysz nowy temat? Wydaje mi się, że nie widziałam jeszcze takiego :) Share this post Link to post Share on other sites
Seppo 265 Posted July 21, 2013 Do wszystkich: Hej i dzięki za ciepłe przywitanie ;) A o Batmanie sam załóż -czekamy Nie ma problemu, za jakiś czas coś się powinno pojawić ;) Hej Sebastian :) Masz bardzo fajne imię :happy: A masz jakieś ulubione piosenki NW? Witam ;) Ja do swojego imienia się przekonuję :P Nie specjalnie mi się podoba, bardziej Oskar. Ulubione powiadasz? Hmm... Na pewno jest to Ever Dream, Astral Romance z 2001, Feel for You, Ocean Soul, Dead to the World, Sleepwalker, Deep Silent Complete, White Night Fantasy... To z za czasów Tarji, natomiast z albumów z Anette to byłyby: 7 Days to the Wolves, TP&TP, Amaranth, Whoever Brings the Night, Storytime, Scaretale, IWMTB, Rest Calm I Last Ride of the Day ;) Ja uwielbiam Tilla ♥ Taki przystojny jest. Szkoda, że nie trochę młodszy : ( Miłego pisania na forum Sebuś Ja uwielbiam całą kapelę oprócz Olliego... Jest wręcz martwy na scenie :P Dzięki ^^ Cześć :). Czytałeś komiksy Batmana? Masz jakieś? Witam ^^ Oczywiście! Mam ich chyba ponad 10 (tak to nie jest wiele, ale dostałem je od mamy i są dla mnie wartością bardziej sentymentalną, więcej jakoś nie potrzebuję :)), mam również inne gadżety, np 3 piórniki, 2 teczki z jego wizerunkiem, notatnik, "tajne akta" wrogów Batmana... Wszystko ma już prawie 10 lat ;) Witaj Sebastianie, mam nadzieję, że zabawisz z nami bardzo długo :) Psychofan Batmana, powiadasz? Hmm, ja jestem psychofanką Marvela, a Batman mnie jakoś nie rusza Opowiedz trochę o swoim zamiłowaniu do Batmana, może założysz nowy temat? Wydaje mi się, że nie widziałam jeszcze takiego :) Witaj :D Jako wierny fan Nietoperza, powinienem obstawać za DC... Tak by wypadało, ale nie zaprzeczę - Marvel ma o 100% lepszych herosów w porównaniu do DC. Z DC ktoś kto ma minimalne pojęcie o komiksach może znać tylko Wonder Woman, Batmana i Supermena. To jest "Wielka Trójka DC", a reszta? W Marvelu za to jest Thor, Iron Man, Spider-Man, Fantastic 4... Można wymieniać i wymieniać. Taka prawda, niestety ;) Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted July 21, 2013 Witaj, Sebastian. Twoje imię mi się skojarzyło z pewną postacią z książki... Może czytałeś Miecz Prawdy Terry'ego Goodkinda? No i baw się dobrze. :) Share this post Link to post Share on other sites
Seppo 265 Posted July 21, 2013 Cześć ;) Niee, nie lubię czytać książek. Wiem jak to brzmi i że to źle świadczy o mojej osobie, ale wynikło to z czytania lektur "na chama"... Odwrotność tego, co miało być - zamiast samemu zacząć sięgać po książki, to zacząłem je mijać szerokim łukiem. Share this post Link to post Share on other sites
Aktyde 9 Posted July 21, 2013 Witam serdecznie wszystkich ! :) Jestem Edyta i mieszkam w Karlinie nieopodal naszego kochanego polskiego Bałtyku. Nightwish'em zaraził mnie przyjaciel, który pokazał mi koncert NW "End of an Era" piosenkę "The Phantom", w której się zakochałam i oczywiście musiałam przesłuchać kolejnych. Tak zaczęła się cała przygoda, a że stało się to całkiem niedawno, to jestem "świeżą" fanką zespołu. Kocham cały album Imaginaerum, szczególnie "Scaretale", a w nim taniec Anette, który sama naśladuje siedząc na krześle. Jeśli chodzi o gust muzyczny, to nawet nie potrafię go określić, bo tak naprawdę jeśli chodzi o zespoły to tylko NW, a tak to słucham wszystkiego co mi się spodoba :D Uwielbiam muzykę, pogrywam trochę na keyboardzie (uczę się sama więc średnio wychodzi :P). Tak naprawdę mogłabym grać na wszystkim! Lubię śpiewać i rysować chociaż jestem w tym słaba :D Planuje zmienić wystrój pokoju ! Mam nadzieję, że dacie mi jakieś propozycje :) Kocham oczywiście Tuomasa ♥ Dziękuję :) Share this post Link to post Share on other sites