PaulaEija 1628 Posted July 13, 2013 Witaj! Jako jedna z tutejszych świeżynek, jak się wyraziłaś (choć z NW żyję już ze 4 lata) witam Cię serdecznie. :) I, jak reszta, życzę Ci długiego NW-fanienia (z fińską wersją przez długie "a" - tzn. "aa" - byłoby ładniej, tak myślę). ;) Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted July 13, 2013 Witaj dorrotaa1223, zostań z nami a my już zadbamy o to aby rozwijać Twoje fanowanie- baw się dobrze:) Share this post Link to post Share on other sites
dorrotaa1223 3 Posted July 13, 2013 dzięki wszystkim ;) Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted July 13, 2013 Czeeeeeeść Doroootaaaa (po raz kolejny piszę, ale wielbię taki sposób przywitania :happy: ). Mam nadzieję, że Twoja romansihuhuja z NW będzie trwała bardzo długo! :sleepy: Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted July 13, 2013 Czeeeeeeść Doroootaaaa (po raz kolejny piszę, ale wielbię taki sposób przywitania :happy: ). To mi się kojarzy z jakimś Towarzystwem Samotnych Rodziców czy czymś w tym rodzaju xD Siedzi sobie taki krąg ludzi na podłodze i chóralnie wita świeżaka :D Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted July 13, 2013 Czeeeeeeść Doroootaaaa (po raz kolejny piszę, ale wielbię taki sposób przywitania :happy: ). To mi się kojarzy z jakimś Towarzystwem Samotnych Rodziców czy czymś w tym rodzaju xD Siedzi sobie taki krąg ludzi na podłodze i chóralnie wita świeżaka :D Właśnie dlatego to lubię :P Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted July 13, 2013 Ale wiecie, że wielbione przez nas słowo "romanssihuhuja" oznacza "plotki o romansie", a nie sam "romans"? ;P Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted July 13, 2013 Myślisz, że taki ktoś jak ja nie wstawiłby tego do tłumacza? Pewnie, że wiemy :P Share this post Link to post Share on other sites
Dark 184 Posted July 15, 2013 Witam :D Na imię mam Beata,mam 17 lat.Metalem/rockiem zarażana byłam przez brata i tatę już jak miałam kilka miesięcy,a miłość do Nightwisha rozbudził we mnie brat,kiedy w 2008 roku przyniósł mi płytę Dark Passion Play. Od tamtej pory przekopałam internet poznając coraz to nowe piosenki i szukając najróżniejszych informacji o zespole,aż trafiłam tutaj i oto jestem :D Moją ulubioną piosenką na tę chwilę jest 'I want my tears back' , 'Dark chest of wonders' i ' Romanticide' :) Tak ogólnie to poza tym gram kilka lat na gitarze i to jest mój priorytet,śpiewam,od niedawna zaczęłam naukę gry na klawiszach i czasem lubię coś poczytać. I generalnie miło mi was poznać :D Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted July 15, 2013 Witaj imienniczko w magicznym świecie Najtłisza, miłej zabawy:) Share this post Link to post Share on other sites
NightwishAnka 480 Posted July 15, 2013 Witaj druga Beato :D na najwspanialszym forum na świecie. Fajny kruk. Kogo z NW lubisz najbardziej?Jakie zespoły jeszcze słuchasz? Nie mów że mieszkasz w Bochni !!!!!!!! Jesteś z mojego miasta ♥ ♥ Dlaczego wcześniej się ze sobą nie spotkałyśmy ??? Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted July 15, 2013 Cześć :). Powiadasz, że masz umuzycznioną rodzinę? Zazdroszczę, ja musiałam się sama zarazić. No i baw się dobrze ;). Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted July 15, 2013 Witaj, Beata :) mam nadzieję, że spodoba ci się u nas i zostaniesz na dłuuugo :) Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted July 15, 2013 Witaj na forum Beato, baw się dobrze! :) Mam nadzieję, że pochwalisz się z nami kiedyś swoimi muzycznymi dokonaniami? ;) Share this post Link to post Share on other sites
Guest Morderczyni Posted July 15, 2013 Cześć Dorotko, cześć Beato. Share this post Link to post Share on other sites
Dark 184 Posted July 15, 2013 Witaj druga Beato :D na najwspanialszym forum na świecie. Fajny kruk. Kogo z NW lubisz najbardziej?Jakie zespoły jeszcze słuchasz? Nie mów że mieszkasz w Bochni !!!!!!!! Jesteś z mojego miasta ♥ ♥ Dlaczego wcześniej się ze sobą nie spotkałyśmy ??? nie mam pojęcia :D trzeba to zmienic ! mieszkam pod samą Bochnią :D z NW zdecydowanie Emppu,bo jest jednym z 4 gitarzystów,którzy inspirują mnie do grania na gitarze :D poza Nightwishem słucham mnóstwa innych zespołów,m.in. Sabaton,Pantera,Black Sabbath,Dream Theater,Led Zeppelin,AC/DC i na prawdę dużo mogłabym jeszcze wymienić,ale do NW mam wyjątkowy sentyment :) Witaj na forum Beato, baw się dobrze! :) Mam nadzieję, że pochwalisz się z nami kiedyś swoimi muzycznymi dokonaniami? ;) z wielką chęcią ! muszę o tym pomyśleć:) na razie tylko na akustycznej,ale dzielnie walczę i zbieram pieniądze na elektryczną :D i dziękuję za miłe przywitanie :) Share this post Link to post Share on other sites
Pablito 1169 Posted July 15, 2013 Witaj Druga Beatko ,W Magicznym świecie Nightwisha ,zazdroszczę umuzykalnionej rodziny ,u mnie w rodzinie same bezguście,jeśli chodzi o zespoły które wymieniłaś to większość słucham i lubię,a co Do Emppusia to też był jednym z gitarzystów który mi zaimponował Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted July 15, 2013 Hej Beato : ) Miłego pobytu na forum! Co tam ciekawego czytasz? Lubisz filmy/seriale? Jakie? :> Share this post Link to post Share on other sites
Dark 184 Posted July 15, 2013 Najważniejsze,że ty masz porządny gust :D uwielbiam czytać biografie osób,które mi imponują,czyli w większości są to biografie muzyków,a tak poza tym różnie,są dni kiedy mam ochotę poczytać jakąś powieść fantastyczną,przygodową,a czasem i jakiś kryminał :D co do seriali to nigdy nie przesiadywałam jakoś przed TV,ale serialem,który w kółko mogę oglądać na zalukaj.pl to ''Przygody Merlina'' -uwielbiam ten serial :) a filmy to hmm..nie mam w sumie jakiegoś ulubionego gatunku,jedyne co to lubię oglądać filmy oparte na faktach,bo jakoś mam większe emocje kiedy mam świadomość,że coś wydarzyło się na prawdę :D Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted July 15, 2013 z NW zdecydowanie Emppu,bo jest jednym z 4 gitarzystów,którzy inspirują mnie do grania na gitarze :D Jest nas więcej ♥ Heej, witamy na forum, życzymy miłego spamowania :) Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted July 15, 2013 Czeeeeść Beatkoooo :happy: Nareszcie ktoś w moim wieku! :) Share this post Link to post Share on other sites
Dark 184 Posted July 15, 2013 Czeeeeść Beatkoooo :happy: Nareszcie ktoś w moim wieku! :) oo miło mi :-D już nie jesteś sam ! ;) Share this post Link to post Share on other sites
NightwishAnka 480 Posted July 15, 2013 nie mam pojęcia :D trzeba to zmienic ! mieszkam pod samą Bochnią :D z NW zdecydowanie Emppu,bo jest jednym z 4 gitarzystów,którzy inspirują mnie do grania na gitarze :D Emppu ♥ ♥ Też zbieram na elektryczną . Na razie amatorsko gram na akustyku :P Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted July 15, 2013 Witaj Beatko. :) Widzę akustyk i wokal, tak jak ja. ;) Z tym, że ja nie muszę zbierać na elektryczną po zawarciu pewnej umowy z moim tatą... Która jest nawet dość łatwa w realizacji z mojej strony, ale nieważne. A tak z ciekawości, na jakiej konkretnie gitarze grasz? Firma, model... Pochwal się. ;) Share this post Link to post Share on other sites
Dark 184 Posted July 15, 2013 mój tata ma 3 gitary,ale żadnej nie wolno mi dotknąć... teraz gram na yamaha fgx423sc -bl,która uwielbiam :) a cierpliwie zbieram na wymarzoną elektryczną...marzy mi się albo music man jp6,albo esp z serii horizon :) Share this post Link to post Share on other sites