Guest Simo Posted June 8, 2013 Czeeeść Marku xD Kocham to przywitanie xDDDDD Przepraszam xD Mam zbyt dobry humor, sam nie wiem dlaczego xD] Nie, nie jesteś najmłodszy na forum, znajdziesz tutaj swoje rówieśniczki xD Myślę, że dziewczyny się o Ciebie pobiją :sleepy: Dlaczego zakładasz, że padnie pytanie o to, którą wokalistkę wolisz? Tutaj nie jesteśmy od tego :D Lubimy zespół, nie wokalistki i raczej nikogo nie obchodzi, za którą z nich bardziej przepadasz :D Inne zespoły grające metal symfoniczny, czyli? :) Jest ich niezliczenie wiele. Jak gwiazd na niebie (czyli 2500 :happy: ) Fizyka rozszerzona robi z mózgu sieczkę xD Przepraszam jeszcze raz xD To może tak na koniec :D Jeszcze raz cześć i miłego pobytu tutaj, przepraszam za moją gadatliwość, ale no nie wiem co ze mną dziś xD Pozdrawiam, Simo PS Mam nadzieję, że Cię nie wystraszyłem xD Share this post Link to post Share on other sites
Sølvi 237 Posted June 8, 2013 Cześć ;) Baw się dobrze :) (To od Ciebie ostatnio dostałam zaproszenie na last.fm :> ?) Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted June 8, 2013 Cześć Marku! Jestem w twoim wieku (ale miesiącami pewnie starsza), ale nie mart się, bić się o ciebie nie będę :P. Chociaż za dziewczyny nie ręczę ;). Tak czy inaczej baw się dobrze i zastań na dłużej. Share this post Link to post Share on other sites
Scavenger 159 Posted June 8, 2013 Witam wszystkich :3 (To od Ciebie ostatnio dostałam zaproszenie na last.fm :> ?) Tak ^^ Inne zespoły grające metal symfoniczny, czyli? Zależy, co mi akurat wpadnie w ucho, ale m.in. Within Temptation, Epica, Xandria, Sirenia, Delain... Mam nadzieję, że Cię nie wystraszyłem xD Nie, lubię takie osoby. :) Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted June 8, 2013 Mam nadzieję, że Cię nie wystraszyłem xD Nie, lubię takie osoby. :) Yayyy ktoś mnie lubi xDDDDDDDDDDD Share this post Link to post Share on other sites
Sølvi 237 Posted June 8, 2013 Tak ^^ To dobrze wiedzieć, bo miałam Ci zaproponować te forum :happy: Fajnie, że się zdecydowałeś do nas przyłączyć, odwiedzaj nas często :D Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted June 8, 2013 Witaj Marku! Baw się dobrze i koniecznie odwiedzaj nas regularnie! Było kilku śmiałków, którzy kilka dni nie wchodzili i mieli kilkaset postów do nadrobienia. :D I przesłanie moje: Rejestrujcie się chłopy, bo nas kobity zdominują! :) Share this post Link to post Share on other sites
Sølvi 237 Posted June 8, 2013 Moja skleroza nie zna granic xD Marcinie, Natalio, Marku, nasza świeża krwi :devil: Aktualnie odbywa się na forum plebiscyt na na ulubioną piosenkę NW. Tu zasady -> http://forum.nightwish.pl/watek-plebiscyt-na-ulubiona-piosenke-nw-glosowanie?pid=10501#pid10501 , a tu aktualna tura głosowania, mamy dziś dogrywkę! http://forum.nightwish.pl/watek-plebiscyt-na-ulubiona-piosenke-nw-glosowanie?pid=18082#pid18082 Głosujcie, każdy głos jest wagę złota ;) Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted June 8, 2013 Muhaha, jeszcze chwilę a przejmujemy stronę :devil: Heej Marku, nie jesteś najmłodszy, ja też mam 15 lat :) prawie... A o Ciebie się bić nie będę, mam Emppu ♥ Share this post Link to post Share on other sites
Guest Morderczyni Posted June 8, 2013 Cześć, Marku. Zapraszamy do Pogadalni. Share this post Link to post Share on other sites
margoQ 88 Posted June 8, 2013 Hello Cześć, Marku. Zapraszamy do Pogadalni. O nie!!! Znowu nie nadążę z czytaniem! 1 Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted June 8, 2013 Witaj, Marku ;) Jestem młodsza, także możesz czuć się stary :happy: Baw się dobrze i nie przestrasz się dzisiejszej xDDDDDmanii Szymusia :) Margo, znam ten ból. Jak jest więcej niż 2 strony pogadalniowego spamu do przeczytania, do sobie odpuszczam. Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted June 8, 2013 heej Marek :) baw się dobrze i nie ucieknij za kilka dni :P mnie nie było cały dzień. nieprzeczytanych 138 -_-' Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted June 8, 2013 CEŚ NATALIA I MARKO ; 3 Co do bardzo starych postów o tym, że jesteście mili i sympatyczni, to powiem, że aż za bardzo ; o A co do jeszcze starszych postów na temat 'TLOTR' to ja nie jestem fanką :< (chociaż lubie fantasy) i dużo bardziej wolę HP ♥ Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted June 9, 2013 Witaj Marku, cieszę się że paromiesięczne rozmyślania zakończyły się sukcesem/rejestracją na DE, baw się dobrze:) Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted June 9, 2013 LOTR najlepszy HP nawet widać inspiracje Rowling Tolkienem :)) Nymphetamine * ale kto co lubi ja to szanuje :D i tez uwielbiam HP :3 Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted June 9, 2013 moim zdaniem nie można tu powiedzieć co lepsze a co gorsze, bo zbyt się to od siebie różni. ja uwielbiam HP i to chyba jest mój nr 1 jeżeli chodzi o książki :) podobieństwa do LOTR? pewnie są, ale raczej znikome ;) Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted June 9, 2013 SIO DO POGADALNI! :DODGY: Share this post Link to post Share on other sites
Spectrum 43 Posted June 15, 2013 Witam. Mam na imię Damian i mam 16 lat. Nightwish poleciła mi koleżanka. Pojedynczych piosenek słuchałem już wcześniej, ale tak żeby zostało na dłużej to jakoś od ferii zimowych, więc stosunkowo niedługo. Zaczęło się od "Imaginaerum" (tego albumu słuchałem wcześniej i dosyć często), a potem odkrywałem pozostałe albumy. Lubię czytać książki, słuchać muzyki i pisać; głównie recenzje, ale inne prace też. :D Hm... nie wiem co tu jeszcze dopisać. Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted June 15, 2013 Cześć Damian! ^^ Ulubione piosenki Nightwisha? Ulubione zespoły? ;> Share this post Link to post Share on other sites
Sølvi 237 Posted June 15, 2013 Cześć! Baw się dobrze :) Share this post Link to post Share on other sites
Spectrum 43 Posted June 15, 2013 Ulubione piosenki Nightwisha? Ulubione zespoły? ;> Zdecydowanie "Nemo" i "Ghost Love Score". :> A zespoły to Florence + the Machine, The Pretty Reckles i Hey. Nightwisha oczywiście nie liczymy. :D Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted June 15, 2013 GLS ♥ Co sądzisz o wykonaniu tej przez Floor? :happy: Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted June 15, 2013 Witaj Damian:) Lubisz pisać recenzje- to świetnie:) Będziemy na nie czekać po każdym zaliczonym przez Ciebie koncercie- nie koniecznie Nightwish;) Share this post Link to post Share on other sites