Jillian 347 Posted November 12, 2012 Witajcie bracia i siostry :D Ewelina mi na imię, mam latek 20, a Nightwish lubuję od jakiś sześciu lat. Poznałam ich całkiem przypadkiem, przesłuchując utwory Within Temptation - mojej trzeciej wielkiej miłości - pierwsza to oczywiście Nightwish, a druga Epica :D Kocham symfonik, muzykę klasyczną, filmową i operę ♥ książki fantastyczne, Stephena Kinga, Colina Morgana, Archiwum X i naszego Tuomasa ;p Jestem sobie studentką, mieszkam w okolicach Bydgoszczy i jestem tak stuknięta jak bardzo stukniętym być można :D Witam wszystkich :D Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted November 12, 2012 Witaj, Jillian! :) Czyżby nick zainspirowany piosenką WT? :D /.../ i jestem tak stuknięta jak bardzo stukniętym być można :D Jak to mawiał Szalony Kapelusznik: Tylko wariaci są coś warci! :) U mnie również ta "symfoniczna trójka" (NW, Epica, WT) są na wysokiej pozycji list przebojów :D Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted November 13, 2012 Jillian,witam Cię z wielkim entuzjazmem, bo takich "stukniętych Najtłiszowo" nam trzeba tu najbardziej;) Share this post Link to post Share on other sites
Jillian 347 Posted November 13, 2012 Adrian - a i owszem, ale o tym więcej w odpowiednim temacie :P :D Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted November 16, 2012 Witaj Vinter, miło nam że jesteś:) Share this post Link to post Share on other sites
margoQ 88 Posted November 16, 2012 Cześć :) Chociaż jak byś tak coś więcej o sobie napisał, nie byłoby źle :P Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted November 16, 2012 Chociaż jak byś tak coś więcej o sobie napisał' date=' nie byłoby źle :P[/quote'] Popieram :) Niemniej jednak witam Cięw naszych skromnych progach :) Share this post Link to post Share on other sites
pawel27g 57 Posted November 16, 2012 Witajcie ojcowie i mamy witam was chlebem i solom. Chleb zabieram sól oddaje xD Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted November 17, 2012 Toś pazerny pawel27g, zostaw nowemu chociaż piętkę? Share this post Link to post Share on other sites
Jillian 347 Posted November 17, 2012 Witaj Zimo z błędem ortograficznym :P Share this post Link to post Share on other sites
Haunted 3 Posted November 18, 2012 Witajcie :) Nazywam się Konrad, obecnie uczęszczam do 3 klasy gimnazjum (niestety). Na szczęście w tym roku wybywam z tego niezbyt przyjemnego miejsca. Uwielbiam fotografować, i staram się to robić jak najczęściej, jednak niestety ostatnio czasu brak. Nightwisha słucham jakiś rok ze sporym hakiem. Zaczeło się od Nemo ---> Wish I Had An Angel potem reszta albumów z Tarją, solowa kariera Tarji i powrót do "nowego" NW. :3 Lubię zarówno albumy z Tarją jak i Anette :> Z płyt posiadam tylko Imaginaerum w jakimś dziwnym wydaniu którego nie potrafię zidentyfikować (podwójne opakowanie, pisze tour edition a w środku wygląda całkowicie inaczej, nie ma wersji orkiestrowych tylko instrumentalne + dvd) oraz singla Nemo w wersji digipack. Poza NW słucham oczywiście Tarji, Lacuny Coil, Within Temptation, Evanescence, Emilie Autumn, Chylińską, Florence + The Machine, Halestorm, Xandrie od ostatniego albumu, od niedawna Lane Del Rey i innych którzy obecnie wypadli mi z głowy :] Cóż nie przychodzi mi do głowy co jeszcze mógłbym napisać... Więc to raczej byłoby na tyle :3 1 Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted November 18, 2012 Witaj Haunted:) Skoro Twoja przygoda z Najtłiszkiem zaczęła się około roku temu z hakiem, to jako dość nowy fan możliwe, że masz ciut inne spojrzenie na NW., jak tzw. "strara gwardia". Liczę na to, że w wielu postach napiszesz nam o tym?:) Share this post Link to post Share on other sites
Haunted 3 Posted November 18, 2012 Postaram się wypowiedzieć mniej więcej w tematach :3 Mam nadzieje że zostanę tutaj na dłużej :D Share this post Link to post Share on other sites
margoQ 88 Posted November 18, 2012 Witaj :) Liczę na jakąś sensowną dyskusję (obiecuję - nie będę się kłócić!!! A przynajmniej się postaram :P) Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted November 18, 2012 Witaj Konradzie! :) Ostatnio słyszy się trochę o tym, że z roku na rok w gimkach jest coraz gorzej. Jesteś w ostatniej klasie, więc szybko przeleci. W szkole średniej będzie zupełnie inaczej. :) Mam nadzieję... nie, ja wiem, że spędzisz u nas miło czas. :D Share this post Link to post Share on other sites
Haunted 3 Posted November 18, 2012 Witaj Konradzie! :) Ostatnio słyszy się trochę o tym, że z roku na rok w gimkach jest coraz gorzej. Jesteś w ostatniej klasie, więc szybko przeleci. W szkole średniej będzie zupełnie inaczej. :) Mam nadzieję... nie, ja wiem, że spędzisz u nas miło czas. :D O tak, w średniej na bank będzie lepiej, gorzej niż w gim się nie da XD A tak poza tym to dziękuje wszystkie za powitania :3 Share this post Link to post Share on other sites
Nightfall 809 Posted November 18, 2012 Hej Haunted! Nie mogę rozpoznać kto jest na Twoim awatarze(shame on me), podpowiesz? ;) Share this post Link to post Share on other sites
Vinter 0 Posted November 19, 2012 Ciekawy awatar jak na chlopaka? ; ) Share this post Link to post Share on other sites
Haunted 3 Posted November 19, 2012 Hej Haunted! Nie mogę rozpoznać kto jest na Twoim awatarze(shame on me), podpowiesz? ;) Osoba dzięki której zacząłem się interesować muzyką - Amy Lee :P Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted November 19, 2012 Ciekawy awatar jak na chlopaka? ; ) W sensie, że chłopacy nie mogą mieć ciekawych awatarów? :D Share this post Link to post Share on other sites
margoQ 88 Posted November 19, 2012 No, Adrian jest kotem i się z tym nie kryje, więc ok :P Share this post Link to post Share on other sites
Jillian 347 Posted November 19, 2012 Dobrze, że tu zajrzałam. Oświecona, witam Cię Haunted i obiecuje już nigdy nie oceniać płci po awatarze ;p Z tego co widzę jesteś "świeżynką", ciekawa jestem Twoich opinii na różne tematy, więc pędzę przeglądać wątki, w których się wypowiedziałeś ;p Oczywiście też obiecuje się nie kłócić, na ogół jestem bezkonfliktowa :D PS: fotografia powiadasz... zachęcam do otwarcia własnej galerii w odpowiednim dziale, chętnie pooglądam ;p Share this post Link to post Share on other sites
Cecylia 1 Posted November 20, 2012 Witam wszystkich :) uwielbiam Nightwish od 2006, preferuję ich twórczość z Tarją, ale Anette też mi nie przeszkadza. Ulubioną pieśnią jest 'Ghost love store' . Share this post Link to post Share on other sites