Nightfall 809 Posted December 31, 2013 Możesz być moim dzieckiem Jej dziękuję, zacnie jest mieć tak młodą mamę :) Lubię tą rodzinną atmosferę na forum Share this post Link to post Share on other sites
Dave 363 Posted December 31, 2013 Ja tez jestem tu nikim :( Witam wszystkich, jestem Dave. 18 lat. Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted December 31, 2013 Spytałabym, czy za mnie wyjdziesz, Dave, ale wiedząc, jak to głupio brzmi i że jesteś teraz ze swoją dziewczyną... xD Chcesz być ojcem Nightfall? No ludzie, musicie zakładać konta na DE, bo wyjdzie, że robimy Pogadalnię z Przywitaj się. ;P Share this post Link to post Share on other sites
Dave 363 Posted December 31, 2013 Utworzyc pogadalnie!!! Witam niewitanych! :D 1 Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted December 31, 2013 Spokój ma być i to już. Pogadalnia to temat zamknięty, musicie się z tym pogodzić. Mamy czat. 1 Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted January 1, 2014 Pogadalnia to temat zamknięty, musicie się z tym pogodzić. NIE! Prptest i tke Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted January 1, 2014 Pogadalnia to temat zamknięty, musicie się z tym pogodzić. NIE! Prptest i tke Nie wiem o co chodzi, wybaczcie :x 2 Share this post Link to post Share on other sites
Mike 34 Posted January 1, 2014 No dobrze... ze względu na prośby przywitam się ;P Nazywam się Sławek, lat 16 (no...rocznikowo 17), zamieszkały w Łodzi. Znajomy Maggie i Milli, i w sumie ze względu na nie się tu zarejestrowałem. Co tam jeszcze... fan anime,mang, rpg, wszystkiego co do jedzenia. Nie przepadam za NW, ale gust muzyczny mam dość rozbudowany. Z charakteru ... no cóż. To też jest rozbudowane. Witam was wszystkich! Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted January 1, 2014 No, chociaż ktoś się nas słucha. :) Witaj! :) Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted January 1, 2014 Witaj Sławku! Baw się dobrze z nami na forum i na czacie ;) Share this post Link to post Share on other sites
Mike 34 Posted January 1, 2014 P.S. Dziękuję wam, za nazywanie mnie po imieniu. Wolę tę formę niż ten nick ;) (A jak potrzebujecie nicku normalnego, (zdatnego do zwykłej wymowy i nie wzbudzający śmiechu) a nie tego czegoś co mam ustawione, to może być Mike :) ) EDIT: Oh.. Dzięki Ci Evi. Jesteś boska :) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted January 1, 2014 Patrzcie go, szpieguje mnie :P Nieważne. Witaj w naszych skromnych progach, Braciszku :> Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted January 2, 2014 Witaj Sławek, w naszym towarzystwie nie da się nie słuchać NW, sam się przekonasz- dobrej zabawy na DE życzę:) Share this post Link to post Share on other sites
Brethil 18 Posted January 2, 2014 Hej :). Miło poznać, dobrej zabawy tutaj :>. Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted January 2, 2014 Także tego, cześć :D. Share this post Link to post Share on other sites
Taiteilija 2754 Posted January 2, 2014 No dobrze... ze względu na prośby przywitam się ;P Nazywam się Sławek, lat 16 (no...rocznikowo 17), zamieszkały w Łodzi. Znajomy Maggie i Milli, i w sumie ze względu na nie się tu zarejestrowałem. Co tam jeszcze... fan anime,mang, rpg, wszystkiego co do jedzenia. Nie przepadam za NW, ale gust muzyczny mam dość rozbudowany. Z charakteru ... no cóż. To też jest rozbudowane. Witam was wszystkich! Przyznam, że moja mina wyraziła głęboki sceptycyzm, gdy przeczytałam, że jesteś tu tylko ze względu na usilne prośby koleżanek, a owy sceptycyzm drastycznie pogłębił się po przeczytaniu tego, że nawet nie słuchasz NW (czy trafiłeś we właściwe miejsce, kolego?). Niemniej, miło mi Cie powitać na forum, mamy sympatyczną strefę pozbawioną Nightwisha (m. in. Hyde Park) i zawsze pozostaje mi mieć nadzieję, że z czasem przekonasz się do ich muzyki. ;) 3 Share this post Link to post Share on other sites
Mike 34 Posted January 2, 2014 Znaczy nie, że nie słucham. Po prostu rzadko. Nie wiem czy trafiłem w dobre miejsce, no ale słuchanie NW wymaganie nie jest. I nie prosiły mnie o zarejestrowanie :) Chodziło o coś innego. Jednak całkowicie Cię rozumiem, bo mi też sceptycyzm towarzyszy. Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted January 2, 2014 No dobrze... ze względu na prośby przywitam się ;P Nazywam się Sławek, lat 16 (no...rocznikowo 17), zamieszkały w Łodzi. Znajomy Maggie i Milli, i w sumie ze względu na nie się tu zarejestrowałem. Co tam jeszcze... fan anime,mang, rpg, wszystkiego co do jedzenia. Nie przepadam za NW, ale gust muzyczny mam dość rozbudowany. Z charakteru ... no cóż. To też jest rozbudowane. Witam was wszystkich! Przyznam, że moja mina wyraziła głęboki sceptycyzm, gdy przeczytałam, że jesteś tu tylko ze względu na usilne prośby koleżanek, a owy sceptycyzm drastycznie pogłębił się po przeczytaniu tego, że nawet nie słuchasz NW (czy trafiłeś we właściwe miejsce, kolego?). Niemniej, miło mi Cie powitać na forum, mamy sympatyczną strefę pozbawioną Nightwisha (m. in. Hyde Park) i zawsze pozostaje mi mieć nadzieję, że z czasem przekonasz się do ich muzyki. ;) Taaa. Usilne prośby. On tu bez mojej wiedzy i zgody... XD Szławcio :D Share this post Link to post Share on other sites
Seppo 265 Posted January 2, 2014 Cześć Sławomirze. Podobnie jak Taiteilija (wiesz Tajka, że mimo iż jestem z wami pół roku musiałem skopiować twój nick, bo w dalszym ciągu nie mogę go ani przeczytać a tym bardziej napisać czy zapamiętać xD) jestem sceptycznie nastawiony co do ciebie tutaj... Niemniej jednak witaj, może się rozkręcisz ;) Share this post Link to post Share on other sites
Jillian 347 Posted January 3, 2014 Co tam jeszcze... fan anime,mang, rpg, wszystkiego co do jedzenia Hahaha, zniszczona ♥ Miło poznać, baw się dobrze :D Mam nadzieję, że zdołamy Cię nieco uzależnić od muzyki Najtłysza :D Polecam naszą fantastyczną zabawę "zapodaj nutę". Skoro masz bardzo rozbudowany gust muzyczny, to z pewnością w tym miejscu będziesz miał szansę się popisać, a my może podsuniemy Ci coś ciekawego :) Share this post Link to post Share on other sites
NightwishAnka 480 Posted January 3, 2014 Witam wszystkich niewitanych :D 1 Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted January 3, 2014 Tak jak Ania witam, których nie witałem. :) Share this post Link to post Share on other sites
Sølvi 237 Posted January 4, 2014 Mike, witaj ^^ Anime, anime, a j-rock też :P? Share this post Link to post Share on other sites