margoQ 88 Posted January 16, 2013 Ave!!! I miłego ;) Share this post Link to post Share on other sites
Freyja 228 Posted January 16, 2013 Ja również witam! :) Share this post Link to post Share on other sites
Maciek 1188 Posted January 16, 2013 Witaj Łukasz :), po latach znowu na jednym forum ;) Share this post Link to post Share on other sites
k4jz3r 7 Posted January 16, 2013 nawet Ty tutaj sie znalazłeś, jaki ten świat mały, aż człowiekowi się przypominają stare dobre czasy :) 1 Share this post Link to post Share on other sites
RoastedMax 8 Posted January 17, 2013 Cześć. Jestem kotem z innej galaktyki, ja tu tylko zwiedzam. Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted January 17, 2013 Witaj Rebelium, koty są tu jak najbardziej mile widziane;) Share this post Link to post Share on other sites
pawel27g 57 Posted January 17, 2013 A ja tu tylko sprzątam, więc witam :) Mam nadzieje że będzie ciekawie z tobą :) Share this post Link to post Share on other sites
xhonek 26 Posted January 17, 2013 Rebelium - OSKAR?! Jak nie to... LOLLOLOLOLOLOLOLOLOL - HREY. Nekci i Rhenna zostały zbanowane ;_; Kajzer! Witaj! Widać, że starzy fani nadchodzą :) Share this post Link to post Share on other sites
pawel27g 57 Posted January 17, 2013 slava :) Witamy witamy :) Każdy fan NW jest cenny :) Share this post Link to post Share on other sites
RoastedMax 8 Posted January 19, 2013 Rebelium - OSKAR?! Jak nie to... LOLLOLOLOLOLOLOLOLOL - HREY. Nein. Ja nie jestem Oskar żaden, ale lubię lody Oskar. Mogę być dla Ciebie i Oskar, jeśli lubisz lody albo szejki z McDonalda. Trololo, fajny klimat. Najtłyszka uwielbiam. Pozdrawiam współlokatora, który katuje mnie Nightwishem i Epicą. Share this post Link to post Share on other sites
xhonek 26 Posted January 20, 2013 LOL - będzie z kim spamować ;_; Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted January 20, 2013 Pozdrawiam współlokatora' date=' który katuje mnie Nightwishem i Epicą. [/quote'] To dlatego dałeś mi słuchawki... :) Bestia. LOL - będzie z kim spamować ;_; :dodgy: Share this post Link to post Share on other sites
RoastedMax 8 Posted January 21, 2013 LOL - będzie z kim spamować ;_; Ja, spamować? Halina, przestań, co to za pająki są? ;_; Pozdrawiam współlokatora' date=' który katuje mnie Nightwishem i Epicą. [/quote'] To dlatego dałeś mi słuchawki... :) Bestia. Ale słuchawki dobre, przyznaj :3. Ty lepiej wracaj, bo już tęsknie za moim DJ'em xD Share this post Link to post Share on other sites
Oskar 3 Posted January 21, 2013 Cześć i czołem wszystkim niewitanym ;) Rebelium - OSKAR?! Jak nie to... LOLLOLOLOLOLOLOLOLOL - HREY. Nein. Ja nie jestem Oskar żaden, ale lubię lody Oskar. Mogę być dla Ciebie i Oskar, jeśli lubisz lody albo szejki z McDonalda. Ja jestem Oskar i też lubię lody Oskar ♥ LOL - będzie z kim spamować ;_; xD LOL - będzie z kim spamować ;_; :dodgy: Nie smutaj Ardjanku, będziemy grzeczni ;) Share this post Link to post Share on other sites
xhonek 26 Posted January 21, 2013 Jak Nekci i Rhenna ;_; i co nam z tego wyszło? Big nothing ;_; Share this post Link to post Share on other sites
Piotrek 121 Posted January 21, 2013 Witam :) Niektóre nicki kojarzę z innych for, a i parę osób tutaj może kojarzy człowieka pod pseudonimem Peter ;) Nightwisha słucham od roku 2004 z różnym natężeniem. O forum dowiedziałem się od Maćka, z którym kiedyś pisaliśmy na nieistniejącym już Page Of Wishes. Na OceanSouls też się nieco udzielałem. Z zaciekawieniem zauważyłem, że są tu osoby związane z Poznaniem :) W ciągu mojej trwającej kilka lat włóczęgi po forach niewielu ludzi z moich stron spotkałem. Gdyby ktoś pytał, na wspomnianym wcześniej w tym wątku Suomi Night byłem, ale tylko raz ;) EDIT: To ten wilk na tle księżyca jest jakimś domyślnym avatarem? Przeglądając wątek już się zaczynałem gubić ile właściwie osób go używa ;) Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted January 21, 2013 Witaj, Piotrze! Miło nam Cię gościć w naszych skromnych, nightwishowych progach. :) Widzę, że jesteś starym wyjadaczem jeśli o fanowanie chodzi. :D Na której edycji Suomi byłeś? Jeśli na ostatniej to prawdopodobnie się widzieliśmy. :) Do niedawna również myślałem, że Poznaniaków fanujących NW jest niewielu, ale coraz więcej z nich wychodzi z cienia. EDIT: To ten wilk na tle księżyca jest jakimś domyślnym avatarem? Przeglądając wątek już się zaczynałem gubić ile właściwie osób go używa ;) Tak, to domyślny avatar. Ożywia forum i przy okazji jest neutralny jeśli chodzi o kolorystykę. Zachęcam do personalizacji profilu, avatar często jest wizytówką użytkownika. :) Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted January 21, 2013 Witaj Piotrze, zbiera się tutaj stara prawdziwie Najtłiszowa gwardia, mam nadzieję że DE okaże się miłą przystanią;) Share this post Link to post Share on other sites
Piotrek 121 Posted January 21, 2013 Witaj, Piotrze! Miło nam Cię gościć w naszych skromnych, nightwishowych progach. :) Widzę, że jesteś starym wyjadaczem jeśli o fanowanie chodzi. :D Na której edycji Suomi byłeś? Jeśli na ostatniej to prawdopodobnie się widzieliśmy. :) Do niedawna również myślałem, że Poznaniaków fanujących NW jest niewielu, ale coraz więcej z nich wychodzi z cienia Czy starym to kwestia względna- zacząłem od ostatniego albumu z Tarją, a do swojego pierwszego forum dołączyłem już po jej wyrzuceniu. Nie pamiętam, która edycja to była, ale było to już ze 2 czy 3 lata temu. Nadal odbywa się to "U Bazyla"? Co do poznaniaków na forach to nie mówię tylko o Nw. Byłem (albo i wciąż jestem) też aktywny m.in na forach Tarji, Epiki, After Forever i Tristanii. Tam jest tak samo- od czasu do czasu zarejestruje się ktoś, kto przyjechał tu na studia i to najczęściej tyle. Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted January 21, 2013 Cześć ! Wychodzi na to, że tylko ja nikogo nie znam... Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted January 21, 2013 Nie pamiętam' date=' która edycja to była, ale było to już ze 2 czy 3 lata temu. Nadal odbywa się to "U Bazyla"?[/quote'] Tym razem odbywało się to w UNDERGROUND Rock Barze przy Strzeleckiej. To był mój pierwszy raz na takiej imprezie, ale słyszałem od ludzi wiele o słynnym "Bazylu". :) Wychodzi na to' date=' że tylko ja nikogo nie znam... [/quote'] Kiedyś nadejdzie moment, w którym poznasz! :) Share this post Link to post Share on other sites
Freyja 228 Posted January 21, 2013 Witam! :) Nightwisha słucham od roku 2004 z różnym natężeniem. No to w porównaniu do mnie długo, bo ja dopiero od 3 lat ;) Share this post Link to post Share on other sites