Guest krzys47 Posted August 27, 2014 W takim razie proszę bardzo, więcej do kochania :P Share this post Link to post Share on other sites
Kuolema666 518 Posted August 27, 2014 Czy to że kocham dziewczynę, jest normalne? :D Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted August 27, 2014 Jak najbardziej. :) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Kuolema666 518 Posted August 27, 2014 To dobrze bo kocham więcej niż jedną dziewczynę. Jednak Floor jest nr.2 nie zmiennie. :3 Share this post Link to post Share on other sites
Guest krzys47 Posted August 29, 2014 Floor z Sabatonem. Falun 2014 Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted August 29, 2014 I pomyśleć, że on jest jej chłopakiem... Share this post Link to post Share on other sites
Lucyfetka 829 Posted August 29, 2014 Nie, że chcę obrażać, ale on dla mnie wygląd jak te chłopaczki z całego zespołu Bring Me The Horizon. 2 Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted August 29, 2014 I pomyśleć, że on jest jej chłopakiem... Skoro Podłoga go lubi, to dlaczego nie? Mi się ten gościu podoba :> Znaczy, podoba mi się z wyglądu na tych zdjęciach, które podsyłacie, bo ja kolesia w ogóle nie kojarzę i pierwszy raz zetknęłam się z nim w tym temacie. 2 Share this post Link to post Share on other sites
Kuolema666 518 Posted August 29, 2014 @Lucyfetka Weź chłopaka aż tak nie poniżaj. xD Nie ładnie tak tylko o wyglądzie, skoro Floor z nim jest. To znaczy że się jej podoba więc nic tylko szczęści im życzyć. Ja go nie lubię, ale to bardziej z przyczyn muzycznych. Gdyż zastąpił mojego ukochanego perkusistę w Sabatonie. :) Share this post Link to post Share on other sites
Guest krzys47 Posted August 29, 2014 Ciekawe rzeczy piszecie :). Można się tutaj dowiedzieć, że miłość fana dotyczy znacznie więcej niż twórczości Waszych ulubieńców. W sprawie zmian personalnych w NW i Sabatonie; pamiętajcie o braku "winy" Olzon, Jansen i Van Dahla za fakt zostania muzykami tych zespołów. Poprzednicy nie zostali wygryzieni przez swoich następców tylko wybrani przez zespoły, więc nie ma powodu do negatywnych uczuć. Wandala w parze z Floor trzeba zdzierżyć, zapewne ma jakieś zalety, skoro jest jak jest :). Mam wrażenie że zniknęło kilka fotek z piwskiem i balangami z Instagrama Hannesa, dobre i to. Share this post Link to post Share on other sites
Kuolema666 518 Posted August 29, 2014 Tak sobie wzięłam do serca twoje słowa o "winie" nowych członków zespołu która tak naprawdę nie istnieje. :) Postanowiłam cały dzień słuchać Sabatonu z nowym perkusistą i przestałam narzekać. :) Powiadam od dziś Van Dahla nie zostanie już nigdy przez zemnie obrażony. Zaczynam go coraz bardziej lubić i coraz bardziej mówię tak, jego związku z Floor. :) A niech im się wodzi dobrze jak najdłużej. :) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Guest krzys47 Posted August 29, 2014 Grzeczna dziewczynka :) :) :). Make love, not hate ;) Share this post Link to post Share on other sites
Kuolema666 518 Posted August 29, 2014 Jak dawno nikt nie powiedział do mnie grzeczna dziewczynka, ale w sumie to miłe więc dzięki. :) :) Share this post Link to post Share on other sites
Lucyfetka 829 Posted August 29, 2014 Oczywiście to nie był hate, obraza czy coś, po prostu chłopaka skojarzyłam z tymi chłopaczkami z angielskiego zespołu, to miał być trochę taki joke, ale chyba nie wyszło. :D Nie lubię, gdy czytam hejty na temat nowych członków zespołów, czy też ich odejścia. To trochę smutne, bo nie wiadomo, czy jest naprawdę fanem swojego ulubionego zespołu, czy też nie. Jest mi przykro, że jest nowy perkusista Sabatonu, też za nim nie przepadam, no i również jest Floor w NW. Floor przyjęłam ciepło, ale Van Dahl'a już nie. Pogodziłam się, że jest nowy perkusista, tak samo było z Anette- Nie kończyłam przygody z NW, Olzon nie pasowała do zespołu, ale nie hejtowałam jej w jakiś spb. (A Ghost Love Score, to już była porażka, przykro mi :( ). Po prostu pogodziłam się, że nie ma Tarji, tylko jest Anette, ale Olzon'ce wyszło kilka dobrych kawałków. :) Dzięki Krzysiu za lekcje nauki również :) 2 Share this post Link to post Share on other sites
Guest krzys47 Posted August 29, 2014 Jesteśmy nighwish.pl, jesteśmy dumnymi fanami naszych ulubieńców. Życzymy Im wszystkiego co najlepsze, oceniamy twórczość i dajemy żyć tak jak chcą. Czasem gryziemy się miotani pozamuzycznymi odczuciami, ale pamiętamy o tym że jesteśmy nightiwsh.pl! NW tworzą dla nas, my Ich za to kochamy :), reszta jest nieistotna. Lucyfetko, jesteś w porządku :) Piękny off topic :( , teraz muszę dorzucić coś w temacie wątku. :) Share this post Link to post Share on other sites
Kuolema666 518 Posted August 29, 2014 Przez Floor mam ochotę zostać lesbijką. :) To nie jest normalne, ale i tak ją kocham. Za głos, wygląd i wszystko inne. 2 Share this post Link to post Share on other sites
Guest krzys47 Posted August 29, 2014 Zupełnie zapomniałem Wam pokazać reklamę albumu Wild Card ReVamp w wykonaniu Floor. Urocza moim zdaniem. :):):) [video=youtube] Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted August 30, 2014 Cud miód i orzeszki. ♥ 3 Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted September 1, 2014 Floor jest bardzo fotogeniczną osobą. Może i nie jest najładniejsza, ale jak trzepie włosami to ma takie normalne miny xD a nie jak większość wokalistek, jakieś rozmazy. To jej trzeba przyznać. 2 Share this post Link to post Share on other sites
Guest krzys47 Posted September 11, 2014 W sumie to jest news o NW, ale jak to u Floor osobista dygresja z instagrama, zatem ląduje tutaj :) Share this post Link to post Share on other sites
Cameloth 92 Posted September 11, 2014 Powiem tak - widziałbym Floor w mojej drużynie footballu amerykańskiego :J 2 Share this post Link to post Share on other sites
Guest krzys47 Posted September 12, 2014 Kolekcja "Podłóg" tęskniącego Wandala, który jest obecnie w Argentynie ;) Share this post Link to post Share on other sites
Guest krzys47 Posted September 12, 2014 Nie mogłem sobie za Chiny przypomnieć nazwy big bandu, z którym śpiewała Floor. Dzisiaj mi YT samo zaproponowało do słuchania. Jakość padalska, ale ciekawostka niezła :-D [video=youtube] [video=youtube] Share this post Link to post Share on other sites
Lucyfetka 829 Posted September 12, 2014 Nie mogłem sobie za Chiny przypomnieć nazwy big bandu, z którym śpiewała Floor. Dzisiaj mi YT samo zaproponowało do słuchania. Jakość padalska, ale ciekawostka niezła :-D [video=youtube] [video=youtube] O Krzysiu ma instagrama :D Jeśli chodzi o kolekcje "podłóg" to trochę zabawne, ale dzisiaj na angielskim też miałam sytuacje gdzie pojawiła się podłoga i to nie jedna XD 1 Share this post Link to post Share on other sites
Guest krzys47 Posted September 12, 2014 O Krzysiu ma instagrama :D Niektórzy dziadkowie nie bronią się przed postępem :D Share this post Link to post Share on other sites