Izzy 699 Posted March 12, 2016 [video=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=LgSl0VAn76M Porównywanie Katynia ze Smoleńskiem i pancerna brzoza, czyli PiS w natarciu. Czekam z niecierpliwością na film, bo czuje, że będzie z tego niezła komedia. 1 Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted March 12, 2016 Izzy, jest śmieszno, ale i trochę straszno się robi, jak sobie człowiek uświadomi, że z tym filmem to oni tak na serio… http://nonsensopedia.wikia.com/wiki/Brzoza_smole%C5%84ska Brzoza smoleńska (łac. Betula smolenscensis, ewentualnie pancerna brzoza, rzadziej brzoza teleskopowa lub brzoza sterowana) – endemityczny gatunek drzewa, występujący na terenach Rosji. Roślina bardzo ciekawa zarówno z dendrologicznego, jak i politycznego punktu widzenia. …Tym niemniej zawsze lepiej się pośmiać, niż płakać :D Ciekawe, kiedy postawią nam pomnik Wraku Opony :3 A ja Wam chciałam pokazać przezabawny kwiatek, który znalazłam w walającej się na stole "Polityce" sprzed miesiąca. Wiedzieliście, że galaktyką George'a Lucasa rządzą mafie, służby i loże? ;) Tylko dla fanów "Gwiezdnych wojen" przytaczamy nietuzinkową interpretację tej historii w wykonaniu Grzegorza Brauna ("Najwyższy Czas!"): typem "żołnierza wyklętego" jest Darth Vader, którego postać stara się imitować nieco groteskowo Kylo Ren – syn zawodowego rewolucjonisty i lumpenproletariusza Hana Solo i "czerwonej książniczki" Lei. (...) nie dał sobie bowiem kompletnie przeprać mózgu i nie dochował solidarności grupowej ludzi dawnej bezpieki (Jedi). …no i jak tu pana Kondominium Rosyjsko-Niemieckie nie kochać ♥ 1 Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted March 12, 2016 Emi, to stare jest. Ale jeszcze z września czy października jest taka świetna audycja bodajże Księcia i żebraka z Rock Radia, jak robią wielki pojazd na Brauna. O, znalazłam! Wpadłam jeszcze na to, w kontekście polityki: [video=youtube] 1 Share this post Link to post Share on other sites
Arabesque 487 Posted March 13, 2016 Moja szkoła to nie jest tylko zwykłe liceum. To stan umysłu. W tym roku przypada setna rocznica istnienia naszego cudownego ogólniaka. Dlatego przez cały rok organizowane są różne różności. Ostatnio całą szkołą wyszliśmy do parku i tańczyliśmy. Ale nie byle co! [video=youtube] Miny tych wszystkich biednych ludzi, którzy to widzieli... Bezcenne :D 2 Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted March 13, 2016 Darth Vader! \m/ :D 4 Share this post Link to post Share on other sites
Arabesque 487 Posted March 17, 2016 Ja naprawdę chciałam tylko sprawdzić znaczenie jednego słówka... Przysięgam xD Wylądowałam tu: [video=youtube] 2 Share this post Link to post Share on other sites
40i4 33 Posted March 17, 2016 A ja podążając za powyższym filmem trafiłem tutaj: [video=youtube] Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted March 17, 2016 Eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee [video=youtube] 4 Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted March 18, 2016 Eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee [video=youtube] Zostawiając na moment polityczny aspekt tego, czy możemy się na chwilę zatrzymać i docenić jak genialnie to jest zrobione? Gość wie co robi i robi to dobrze :) A tak wracając do tematu, to dawno nie widziałam tak dobrej, śmiesznej ( i niestety prawdziwej) parodii. 1 Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted March 19, 2016 [video=youtube] Ta piosenka jest chora ♥ Share this post Link to post Share on other sites
Lawenda 457 Posted March 21, 2016 Ludzie, może mi ktoś powiedzieć, dlaczego tak potwornie śmieszy mnie Bruce Willis grający na harmonijce i śpiewający?! :confused: :-D [video=youtube] Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted March 22, 2016 Czuję jakby ktoś mi przemielił mózg mikserem. Ktoś się podejmie? 1 Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted April 2, 2016 Kwiecień dopiero się zaczyna, ale już teraz ogłaszam, że tytuł Literowki Miesiąca przyznaję "selekcji maturalnej". XD 1 Share this post Link to post Share on other sites
hietAla 1514 Posted April 10, 2016 Mama: "A co to za piosenka była - ooo sesi?" - chodziło jej o "luojani, luoksesi" XDD Z Kurkeli zrobiła kiedyś Kerkulę :D Fiński taki trudny. Share this post Link to post Share on other sites
Arabesque 487 Posted April 14, 2016 Tak. Dokładnie tak :D 4 Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted April 24, 2016 Mój podręcznik z historii: precyzja lvl expert. Jak widać na zdjęciu, podanie krótszego "Sabaton" i "40:1" zajęłoby za mało miejsca, a przecież trzeba zająć dużo, żeby wyglądało mądrze. xD Pamiętam, jak w IPN-owskim "Od niepodległości do niepodległości" napisali o tej samej piosence: "piosenka pewnego zespołu rockowego". Tak jakby naszych cudnych polskich historyków przerażało wyrażenie "metalowy", o tytułach i nazwach nie wspominając. Cóż.. ;) Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted May 19, 2016 Panie, panowie, wyślijmy teraz wszyscy mojej Iguni dobrą energię za to, że powiedziała mi o… [video=youtube]http://https://www.youtube.com/watch?v=beZFLT0Ixag …BOYS generally ASIAN! :happy: You are a girl, I am a hat, we are potatoes. To jest piękne. Share this post Link to post Share on other sites
Arabesque 487 Posted May 22, 2016 [video=youtube] Moje najnowsze znalezisko xD Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted June 5, 2016 Pakuję właśnie walizkę na nasz pięciodniowy klasowy wyjazd na Mazury i aż mi się o tym uroczym komiksie pomyślało. 1 Share this post Link to post Share on other sites
Majava 26 Posted June 6, 2016 Hahaha naprawdę dobre :D Miłej wycieczki Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted June 23, 2016 Easter comes once a year, how often do you? :)))))))))) Share this post Link to post Share on other sites