Sami 3171 Posted June 24, 2015 Nightfall, są różni... I lepsi i gorsi. Ja w zeszłym semestrze miałam prowadzącego z biofizyki, który miał widoczne problemy, jeśli chodzi o funkcjonowanie w społeczeństwie. I co najlepsze - miał na to diagnozę postawioną, jakieś coś tam miał, a mimo wszystko dali nam go na prowadzącego.. Well.. UWr bardzo 3 A teraz śmieszy mnie to, że zdałam ten egzamin z chemii. Serio. Zdałam. Połowa roku zdała, bo jak nie, to prowadzący miałby na karku dziekana, a tego by nie chciał. I znalazłam się w tej szczęśliwej połowie, która ma 3 ♥ On chyba po prostu rzucił tymi kartkami i które spadły na stół, te 3, a które na podłogę, te 2. Bo nie napisałam ani słowa w żadnym z zadań otwartych, a było ich 6... Jakby ktoś chciał pisać pracę z socjologii na temat UWr jako przykład terytorium rządzonym absurdem, to zapraszam :D 2 Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted June 25, 2015 Hahahahahaha xD ♥ [video=youtube] 1 Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted June 25, 2015 Przypomniało mi się: [video=youtube] Wchodzi Tony, śpiewamy 'sto lat'. Wokalista stwierdza, że nie umie po polsku, na co wszyscy: HAPPY BIRTHDAY TO YOU, choremu Tonemu, który miał urodziny jakoś miesiąc później. ♥ 3 Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted July 10, 2015 Joey wymiata. ♥ F.R.I.E.N.D.S the best sitcom ever! ♥ [video=youtube] [video=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=FuymvEZ1pkU Share this post Link to post Share on other sites
anulka79 1426 Posted July 11, 2015 Zawsze gdy kupuję ten napój, niekoniecznie myślę o gitarzyście Guns'n'Roses..Tylko o naszym Michale;)...(sorry, Tai:)) 6 Share this post Link to post Share on other sites
Izzy 699 Posted July 12, 2015 W takim razie musimy się kiedyś spotkać i wypić sobie po Izzym :) 5 Share this post Link to post Share on other sites
Taiteilija 2754 Posted July 12, 2015 Zawsze gdy kupuję ten napój, niekoniecznie myślę o gitarzyście Guns'n'Roses..Tylko o naszym Michale;)...(sorry, Tai:)) Och, jak możesz! Będę zazdrosna! :[ ;) A tak poważnie, to lubię tą chemiczną oranżadkę! Szczególnie "Sex on the beach" (swoją drogą, ciekawe kto w ogóle wymyśla nazwy drinków takie, jak ten! :D) - polecam. 3 Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted July 12, 2015 Rany, pierwsze, co przyszło mi do głowy jak przeczytałam posta Ani, to to: [video=youtube] Lie to me It takes less time To drink you pretty ...A w ogóle to picie Izzy'ego brzmi tak trochę wampirycznie :happy: 6 Share this post Link to post Share on other sites
hietAla 1514 Posted July 15, 2015 Ach, ci wikingowie... :D 4 Share this post Link to post Share on other sites
Ancient 322 Posted July 15, 2015 No to z fejsa, to było dobre :D Bo z insta to słabe :P rodem z podstawówki, nudy. A to wina Aresa :P Dark Chest of Woooondeeer!! - chór same zboczone rzeczy w najtłiszowych stronach :D 3 Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted July 15, 2015 Mroczna klatka piersiowa cudów. 3 (...seen through the eyes of the one with pure heart, once so long ago!) 3 Share this post Link to post Share on other sites
Izzy 699 Posted July 18, 2015 [video=youtube] Ogólnie polecam całą serię " Wielkie Konflikty". G.F Darwin robią świetne filmiki. 1 Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted July 22, 2015 Zakopałam się w Hyperbole and a Half. Pobawmy się cegłą! :happy: http://hyperboleandahalf.blogspot.com/2010/03/7-games-you-can-play-with-brick.html http://hyperboleandahalf.blogspot.com/2010/11/dogs-dont-understand-basic-concepts.html ♥ 1 Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted July 24, 2015 Zasada Belatrix. :D 1 Share this post Link to post Share on other sites
hietAla 1514 Posted July 24, 2015 Ostatnio rozśmieszył mnie mój Maciek :D Maciek: Wszyscy do mnie! Motyl w samochodzie! Ja: A jaki? M: Eeee, paź królowej. (coś jeszcze o królowej powiedział, ale nie usłyszałam) Ja: Serio? A jakiego jest koloru? M: Nooo nie wiem, nie pokazała mi się. Wychodzi na to, że Maciek widział tylko pazia, bo królowa mu się nie pokazała... Jak sucho :D 2 Share this post Link to post Share on other sites
Nightfall 809 Posted July 24, 2015 Byłam wczoraj na wernisażu i rozmawiałam z kolegą, który maluje sceny religijne w stylu barokowym. W pewnym momencie przerwał konwersacje, bo zauważył typowego chudego i brodatego metala. Podszedł do niego i wprost zaproponował mu pozowanie do obrazu jako Jezus. Ludzie się śmiali, a kolega zyskał nowego modela xD 3 Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted July 25, 2015 Byłam wczoraj na wernisażu i rozmawiałam z kolegą, który maluje sceny religijne w stylu barokowym. W pewnym momencie przerwał konwersacje, bo zauważył typowego chudego i brodatego metala. Podszedł do niego i wprost zaproponował mu pozowanie do obrazu jako Jezus. Ludzie się śmiali, a kolega zyskał nowego modela xD Bardzo to pozytywne ;) Też bym chciała, żeby mnie jakiś malarz zechciał namalować :) Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted July 25, 2015 Mamy nową religię? xDD 9 Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted July 27, 2015 Njus przeczytany w "Nie", piszę z pamięci: Hasło wyborcze Jeba Busha w nadchodzących wyborach prezydenckich to "Jeb 2016!". Nie pytaj, co Ameryka może zrobić dla ciebie. Pytaj, co ty możesz zrobić dla Ameryki! ♥ 4 Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted July 29, 2015 Stare już to kondominium, ale właśnie w jakiś dziwny sposób trafiłam na ten obrazek (od czego ja zaczęłam to grzebanie po Internecie? I jak się tu znalazłam? o.O). ♥ 2 Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted July 30, 2015 A mnie dzisiaj rano na dzień dobry zniszczyło to: 2 Share this post Link to post Share on other sites
Nightfall 809 Posted July 31, 2015 Sami gdzie wiszą te dzieła z ostatniego zdjęcia? ;D Share this post Link to post Share on other sites
hietAla 1514 Posted August 1, 2015 "Typowa rozmowa: Ktoś: -piesek czy suczka??? Ja: -pies, ale wykastrowany. K: -ale pies?!?! J: -tak, ale wykastrowany! K: -ale to groźny?! J: -nie, spokojny K: -a to lepiej wezmę swojego, bo mój to głupi jest." Zrobiło mi dzień :D Polecam profil Psie Sucharki na fejsie, szczególnie tym, którzy mają albo mieli psa. W komentarze też warto zaglądać, bo jest z czego się pośmiać ;) Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted August 1, 2015 Pokazywałam Wam to już, czy nie? [video=youtube] Wywiad z Bogiem ;) "Funkcjonowanie jako trójca nie jest idealnym rozwiązaniem. Zawsze brakuje nam jednego do brydża albo jedno się nudzi, gdy gramy w warcaby." Share this post Link to post Share on other sites