Ares 1858 Posted February 11, 2015 Karol: Tadek znasz jakąś heavy metalową piosenkę? Tadek: Gdzieżeś ty bywał, czarny baranie? czarny baranie. I HATE! ♥ Miodowe lata są cudowne. ♥ [video=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=Ri8aFGitxIY 2 Share this post Link to post Share on other sites
Izzy 699 Posted February 11, 2015 Też właśnie oglądałem Miodowe Lata : ) [video=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=lHqlkUS5Sko Panie Kiepski Andrzeju Grabowski Ferdynandzie :D 1 Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted February 11, 2015 Najlepszy odcinek to "Copywriterzy" i piosenka Olej Słoneczko. Tak samo jak rapujący Karol z odcinka Kanalersi. :D [video=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=LD_keBEcCQ4 [video=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=bPr_7BvQg8A Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted February 14, 2015 [video=youtube] Za każdym razem mnie to rozwala XD [video=youtube] A tego wcześniej nie widziałam. Też dobre. ♥ 1 Share this post Link to post Share on other sites
hietAla 1514 Posted February 16, 2015 [video=youtube] umarłam :D 1 Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted February 17, 2015 Racja to racja. :D 1 Share this post Link to post Share on other sites
Nightfall 809 Posted February 18, 2015 Takie rzeczy na UJocie xD Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted February 18, 2015 Night, nie widać obrazka. :) Share this post Link to post Share on other sites
Nightfall 809 Posted February 18, 2015 Jak to ? :( u mnie widać. A teraz? 2 Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted February 18, 2015 Jak to można nie lubić Dwóch i Pół (ale tylko z Charlie Sheenem). :D [video=youtube] 2 Share this post Link to post Share on other sites
Taiteilija 2754 Posted February 19, 2015 Na wniosek Parlamentu Studentów UG z dniem 1 marca 2015 r. stypendia dla studentów UG (stypendium socjalne, stypendium socjalne w zwiększonej wysokości z tytułu zamieszkania w DS lub innym obiekcie, stypendium specjalne dla osób niepełnosprawnych, stypendium Rektora dla najlepszych studentów) zostają zwiększone o 20 zł. 20 zł 20zł 20 zł Podwyższyli mi stypendium! Będę mogła zabalować! :happy: 8 Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted February 19, 2015 Śmieszy mnie to, chociaż to jest dość czarny humor... :) Uwaga, explicit content, obrazek zawiera nieładne słowo. 6 Share this post Link to post Share on other sites
Lucyfetka 829 Posted February 20, 2015 Tłumaczenie polskich powiedzeń na język angielski. Coś jak inglisz Tuska. Na przykład: "I will talk straight form the bridge", "Road Anna" czy typowe "Thanks from the mountain" Ostatnio śmialiśmy się z tego na angielskim i pani pokazała nam jeszcze inny przykład z tego. "Gówno cię to obchodzi"- Shit is going around you :D Albo suchar: Jak Polak poderwie Amerykankę? Hi, I feel train to you. :) 4 Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted February 20, 2015 Aaa, kojarzę to! Znaczy, słyszałam chyba tylko "Thank you from the mountain" i oczywiście "I feel train to you" ♥ Fajne ♥ Propos angielskiego, my teraz mamy w repetytorium dział o jedzeniu. No i ostatnio pani pytała parę osób "Can you cook at all?" i "What can you cook?". Moja koleżanka mówi, że ona "can make a cake". Pani pyta "what cake?", Klaudia mówi "Murzynek". Pani się zastanawia, jak to przetłumaczyć na angielski, a chłopaki krzyczą, że "NIGGA!" :happy: I potem taka genialna rozmowa: - Patryk, and you, what can you cook? - I can cook... a cake. - So, you can make a cake... What cake? Can you make a nigga? ♥ 2 Share this post Link to post Share on other sites
hietAla 1514 Posted February 22, 2015 Dorwałam się do fanpejdża z memami z LOTR... :P 6 Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted February 26, 2015 Genialny mix. XD Mary Poppins gra death metal. :D [video=youtube] Share this post Link to post Share on other sites
Ancient 322 Posted March 1, 2015 Taa, kręci coś z Gandalfem :D [video=youtube] Masakryczna reklama :D [video=youtube] Gacek jak się patrzy, idę po tabletki :D Mrugnąłem 2 Share this post Link to post Share on other sites
Naevey 47 Posted March 1, 2015 [video=youtube] Masakryczna reklama :D Nie no, ta reklama mnie po prostu zniszczyła. Mi się ostatnio nudziło i zacząłem oglądać na youtube ciekawe chwile naszych poczciwych sąsiadów - zapewne domyślacie się o kogo chodzi. A oto, co się dzieje w Rosji: https://www.youtube.com/watch?v=FY5CDPL7aPQ&list=PLu5D9HfwWHQFRcsFDj4KHPeqgeMaUJ9fr&index=20 Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted March 4, 2015 Inwi, zacytuję Charlie'ego Harpera z Dwóch i Pół "Miłość nie jest ślepa, miłość jest niedorozwinięta". :) A to mnie teraz rozbawiło uwielbiam jak ludzie parodiują Thranduila. :D [video=youtube] 4 Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted March 4, 2015 Inwi Inwi Ranisz ;__; A żeby nie było offtopu: 1 Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted March 4, 2015 Inwi, zacytuję Charlie'ego Harpera z Dwóch i Pół "Miłość nie jest ślepa, miłość jest niedorozwinięta". :) A to mnie teraz rozbawiło uwielbiam jak ludzie parodiują Thranduila. :D [video=youtube] Cały czas nie widziałam trzeciej części "Hobbita", ale to jest genialne :happy: Fabulous! ♥ W ogóle, ten typek przebrany za Thranduila wydaje się być całkiem niczego sobie :3 W sensie że wizualnie :3 Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted March 5, 2015 [video=youtube] Nie ma jak Steam Powered Giraffe i głowa mopsa ♥ Share this post Link to post Share on other sites
Ancient 322 Posted March 9, 2015 co się dzieje grafika się nie wyświetla, A ja znowu zapodam reklamy Ma'adzika tu'u :D [video=youtube] [video=youtube] [video=youtube] Share this post Link to post Share on other sites