Milla 2534 Posted June 18, 2014 [video=youtube] Ooh, you touch my tralala... My ding ding dong... To "tralala" niszczy XD 3 Share this post Link to post Share on other sites
Taiteilija 2754 Posted June 19, 2014 Znam to! (Jakkolwiek żenująco by to nie zabrzmiało). Stąd: [video=youtube] :happy: No, a ja się dzisiaj dowiedziałam, że w moim mieście jest restauracja o nazwie "Pieróg Rozpustnik". :D Muszę odwiedzić, bo ponoć świetna! EDYCJA: Tak, na potwierdzenie rzetelności informacji: KLIK 2 Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted June 19, 2014 Haha, za Pieroga Rozpustnika masz plusa :happy: Zajdź tam, a potem koniecznie opowiedz, jak było :happy: 1 Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted June 19, 2014 Jeśli Gunther w Hogwarcie, to tylko w wersji: [video=youtube] A mnie aktualnie zniszczył Wardęga, który tym razem poszedł sprzedawać metę. [video=youtube] 2 Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted June 19, 2014 Wardega to już klasyk. XD Nie rozumiem co tu jest napisane ale to jest świetne. :D Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted June 19, 2014 typy graczy: ci, którzy chcą grać w każdym meczu ci, którzy kopią piłkę raz na 5 lat emocjonalni brutalni ekshibicjoniści weterani Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted June 20, 2014 Ta nóżka na końcu sprawiła, że jestem spełniony ♥ Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted June 21, 2014 Zastępowanie wulgaryzmów z przymrużeniem oka. ;) http://filing.pl/ilustrowany-podrecznik-dla-mlodziezy-dobrze-wychowanej/ 4 Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted June 21, 2014 Uwielbiam Norka. :happy: [video=youtube] 1 Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted June 21, 2014 Zastępowanie wulgaryzmów z przymrużeniem oka. ;) http://filing.pl/ilustrowany-podrecznik-dla-mlodziezy-dobrze-wychowanej/ "Mam co do tego ambiwalentny stosunek" :D Sami ♥ 2 Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted June 21, 2014 Zastępowanie wulgaryzmów z przymrużeniem oka. ;) http://filing.pl/ilustrowany-podrecznik-dla-mlodziezy-dobrze-wychowanej/ Adrian, kocham Cię za to XD Ta reakcja policjantów ... hahaha [video=youtube] 3 Share this post Link to post Share on other sites
annaif 325 Posted June 23, 2014 Śmieszy mnie 'The Voice of Finland" a dokładnie wywiady, które przeprowadza skarpetka: Tego w polskiej wersji nie było ;) Poza tym kiedyś widziałam fragment tego show i uczestnik siedział na kolanach jurorki ( Pauli), śpiewał do niej" I love you" potem się całowali... Pewnie było to ustawione, ale też mnie rozśmieszyło i tego też nie było ( chyba) w polskiej wersji " The Voice of..." Finowie to mają pomysły ;) Szukałam tego w necie, ale nie znalazłam. Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted June 23, 2014 [video=youtube] BUZIĘ WIDZĘ W TYM TĘCZU! 1 Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted June 24, 2014 Reklama MSW: [video=youtube] Padłam. xD Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted June 24, 2014 Ej, mnie to nie śmieszy... normalnie się popłakałam :( biedny autobus :( 4 Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted June 24, 2014 No to jest dość smutne, ale samo zakończenie i wyjaśnienie jest rozbrajające. xD Share this post Link to post Share on other sites
Fik 116 Posted June 24, 2014 Paula przez Ciebie teraz mi smutno :C Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted June 25, 2014 Wybaczcie, biedactwa. ;) Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted June 25, 2014 Reklama MSW: Właśnie chciałem to wrzucić. Kto wymyślił ten scenariusz!? W pierwszej chwili pomyślałem o GRRM. Najpierw wywołuje w odbiorcach sympatię do bohatera, potem sprawia, że zaczynamy mu współczuć a następnie... Bam! He's dead! :[ Psyyyyyyychooooooooool! Nie rozumiem przekazu. Miał otworzyć rodzicom oczy na zagrożenia wynikające z przewożenia ich dzieci przestarzałymi autobusami. Ja tymczasem wyciągnąłem wnioski, że nasz świat jest okrutny, znieczulony i obojętny. Poza tym nie wsiądę już do białego autobusu!!!! 4 Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted June 25, 2014 Reklama MSW: Nie rozumiem przekazu. Miał otworzyć rodzicom oczy na zagrożenia wynikające z przewożenia ich dzieci przestarzałymi autobusami. Ja tymczasem wyciągnąłem wnioski, że nasz świat jest okrutny, znieczulony i obojętny. Mam podobne odczucia... Zamiast jakoś przykuć moją uwagę do problemu rozlatujących się, starych autobusów, reklama sprawiła, że tak mi się tego biedaka zrobiło żal... ;-; Powinni ten pojazd przedstawić w innym świetle! Mógłby powodować wypadki i zabijać niewinne dzieci...! A tutaj to on jest niewinny, a wredne bachory się z niego śmieją ;-; [video=youtube] Chłopiec w 2:32 :D Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted June 26, 2014 Parodia jest jeszcze gorsza: [video=youtube] ;) Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted June 26, 2014 Nawet nie mam zamiaru tego oglądać, Paula. Chyba mamy inne poczucie humoru xD Share this post Link to post Share on other sites