Guest Simo Posted February 23, 2014 Taki tam Sebciu jako Kuc ♥ Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted February 23, 2014 W mojej książce od religii z gimnazjum, pamiętam, było napisane, że The Rolling Stones to sataniści i działacze sekty z San Diego, a to wszystko pewnie za sprawą piosenki 'Symphaty For The Devil', która nawiązywała do książki "Mistrz i Małgorzata", a nie do realnej sympatii, czy współczucia dla diabła. Haha, jeśli mój ksiądz ma podobne poglądy, to na pewno spodoba mu się moja nowa bluzka ze Stołnsami :D (Chociaż nie posądzałabym go o takowe, czasem wydaje się całkiem rozgarniętym człowiekiem. No, ale kto go tam wie.) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted February 23, 2014 @Simo - fajny cutie mark :P Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted February 24, 2014 Cała prawda :) 2 Share this post Link to post Share on other sites
NightwishAnka 480 Posted February 25, 2014 Rozwala mnie to ^_^ Oglądanie wieczorem z bratem jednej sceny cztery razy ♥ [video=youtube] Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted February 25, 2014 Wiem wiem nie powinienem, bo to Trynkiewicz, ale to mnie zniszczyło. :D 1 Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted February 25, 2014 http://czytelnia.chrzescijanin.pl/problem-z-pokemonem/ Jestem satanistą bo zbieram pokemony! Wyciągam z czipsów kapsle i śpiewam jak natchniony! :happy: Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted February 26, 2014 Emi, Niekryty? xDD Ludzie dostają już paranoi, aczkolwiek to i tak najbardziej rzetelny artykuł na ten temat, jaki widziałam. Brawo dla pana autora! ;) (Takie dobre artykuły rzadko się zdarzają, wiecie. Trzeba to docenić). Ale serio. Może coś w tym jest, może nie ma. Moja mama nie lubiła pokemonów i nie pozwalała mi ich oglądać (ale to dlatego, że uznała, że grafika tej bajki jest - wg niej - zwyczajnie brzydka i tyle xD), aczkolwiek i tak oglądałam i grałam i jakoś specjalnie zdemoralizowana się przez ro nie czuję. Co mnie rozśmieszyło? Czytam od paru dni taką książkę historyczną Od niepodległości do niepodległości i tam napisali: "zespół rockowy Sabaton" i śmiałam się przez kilka minut z tego, że woleli, nie precyzując, napisać "rockowy", niż narazić się jakimś fanatykom i napisać "metalowy" (chyba, że autor zwyczajnie nie zna się na muzyce i nie wie, że Sabaton to metal... Swoją drogą, zastanawia mnie, czy bardziej heavy, czy power, czy... sprawdzę sobie ;)). Share this post Link to post Share on other sites
NightwishAnka 480 Posted February 26, 2014 Każdy z nas zna taką osobę ;) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted February 26, 2014 Tak. Paulina K., znana tutaj jako PaulaEija. Czytając moją twórczość budzi się w niej grammar nazi. Pilkunnussija, wykryje każdy błąd (interpunkcyjne, gramatyczne, stylistyczne, wszystkieee....!). Co to jest to dziwne fińskie słowo? Tak, więc każdy zna taką osobę, fakt. :) 1 Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted February 26, 2014 Tak, to ja!!! ♥ I pani R. - nasza polonistka. ♥ Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted February 26, 2014 Każdy z nas zna taką osobę ;) O, to ja. Chociaż ja aż tak się ludzi nie czepiam. Ale zauważam błędy, irytują mnie i muszę je w myślach poprawiać :> Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted February 28, 2014 Zastanawialiście się kiedyś jak skutecznie jabłko? Ja też, więc postanowiłem. Polecam każdemu kto lubi. 1 Share this post Link to post Share on other sites
Dave 363 Posted February 28, 2014 Mnie bardziej przeraziło to, że można zrobić uśmiech z papieru.... O.O Share this post Link to post Share on other sites
NightwishAnka 480 Posted February 28, 2014 Och so true :dodgy: 2 Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted February 28, 2014 To was zniszczy :D Hahahaha :D Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted March 3, 2014 Śmieszne memy z Oskarów :) http://www.comedycentral.pl/newsy/46489-oscarowe-memy-2014 Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted March 3, 2014 Mnie to nie śmieszy szkoda mi wszystkich Ukraińców, że musza się z takim Putinem użerać. Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted March 4, 2014 Także tego... Całe życie w błędzie, przynajmniej w niektórych przypadkach... Wy też pewnie robicie to źle :) Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted March 4, 2014 A ja zawsze czytałam "Blanchett" z akcentem na "-chett", Pharell przez a, a nie e, a "Ewan" - "Iłan"... I w życiu nie wpadłabym na to, że "Ralph" to nie "Ralf" tylko jakiś "Rejf" .___. Share this post Link to post Share on other sites
Nightfall 809 Posted March 4, 2014 http://niezatapialna-armada.blogspot.com/2012/08/185-eb-jak-bania-czyli-ksiezniczka-w.html Mejd maj dej :D Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted March 5, 2014 Mi to już Emi kiedyś wysyłała... Jakoś mnie nie śmieszy :c Share this post Link to post Share on other sites
98wercia 457 Posted March 5, 2014 Jakbym widziała siebie :D https://www.facebook.com/Mr.Holopainen/photos/a.187689348082800.1073741828.187461778105557/233048623546872/?type=1&theater Share this post Link to post Share on other sites