Ancient 322 Posted May 5, 2014 Jak zwykle piękne kwiatuszki i widać też fajne foteczki. Super, chętnie oczekuje następnych tworów. p.s. Daj znać gdzie te ciemne kwiatki rosną i czy znasz jakąś niebieską róże? Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted May 6, 2014 Ancient, które ciemne kwiatki masz na myśli? Nie ma w naturze niebieskich róż, są tylko farbowane najczęściej barwnikiem florystycznym, bezpiecznym dla roślin. Natura "pomalowała" róże na odcienie liliowe/wrzosowe w tonie niebieskiego, ale do klasycznej niebieskiej barwy daleko:) Share this post Link to post Share on other sites
Ancient 322 Posted May 9, 2014 Każde ciemne jakie pamiętasz Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted May 14, 2014 Nie moje dzieło, ale piękne:) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Pablito 1169 Posted May 14, 2014 Woooo piękne ,pomieszanie warzyw i kwiatów to fajny pomysł ,pietruszka koperek git Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted May 15, 2014 Też nie moje, ale jak Wam się podoba? 3 Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted May 16, 2014 Kocham bratki od zawsze- cudeńka:) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Pablito 1169 Posted May 16, 2014 Zarąbiste te Bratki w sam raz na Helloween Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted May 16, 2014 Bratki zawsze mnie trochę przerażały :D A miś z kwiatów śliczny :D Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted August 23, 2014 Nie wszyscy wiedzą, że zabawa kwiatami sięga również do biżuterii? Dla ciekawskich przedstawiam parę naszych projektów: 9 Share this post Link to post Share on other sites
Kuolema666 518 Posted August 23, 2014 Jej, jakie to wszystko śliczne. Naszyjnik z kwiatów. To jest coś dla mnie. :) Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted August 23, 2014 Wow, przepiękne! Nie spotkałem się wcześniej z czymś takim. :) Byłem w szoku jak napisałaś mi, że robiłaś dziś kwiatową biżuterię. Efekt końcowy jest świetny. ;) Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted August 23, 2014 Nosiłabym ten różany :) A ten zielony zbyt nowoczesny jak dla mnie. Róże wyglądają na prawdziwe. Bo pewnie są prawdziwe, nie? :) Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted August 24, 2014 Tak, wszystkie rośliny w biżuterii są prawdziwie:) 5 Share this post Link to post Share on other sites
Lucyfetka 829 Posted August 24, 2014 Jakie piękne ♥ Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted August 24, 2014 Najbardziej podobają mi się ten z róż i ten z dużym kwiatem, z drugiego posta. Piękne są :) Share this post Link to post Share on other sites
Pablito 1169 Posted August 24, 2014 Ależ to piękne Beatko Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted August 24, 2014 Cóż, nie napiszę nic innego, jak moi poprzednicy, ale ta kwiatowa biżuteria to naprawdę świetny pomysł. Urzekłąś mnie tym. ♥ Share this post Link to post Share on other sites
annaif 325 Posted August 25, 2014 Pierwszy naszyjnik pasowałby do białej, prostej sukienki, nawet takiej " ludowej". Ten naszyjnik z dużym, żółtym kwiatem podobałby mi się właśnie bez tego kwiatu, który przytłacza resztę. Wolę "delikatne" kompozycje. Ten ostatni jest idealny do sukni ślubnej - tak stwierdziła również maja siostra, jej też podoba się taka biżuteria. Od razu inaczej się wygląda. Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted October 16, 2014 Zachwycająca gra kolorów- jak z bajki:) 4 Share this post Link to post Share on other sites
Pablito 1169 Posted October 16, 2014 Piękna kompozycja kolorów ,zupełnie jak w ogrodach przy pałacu księżniczki SISI w Wiedniu Share this post Link to post Share on other sites
Emmannuella 0 Posted October 24, 2014 Ten pierwszy jest przewspaniały! Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted October 25, 2014 Rocznicowo dla każdego po jednej:) 2 Share this post Link to post Share on other sites
hietAla 1514 Posted October 25, 2014 Piękne kolory!! :) Share this post Link to post Share on other sites
Kuolema666 518 Posted October 25, 2014 Śliczne róże, muszę przyznać że pierwszy raz widzę te kwiaty w tak słodkiej wersji. Jednak moje serce zdecydowanie woli czerwone róże. No i czarne oczywiście. ^^ Share this post Link to post Share on other sites