Ares 1858 Posted November 12, 2013 Z Aresa boga wojny powróciłem do mojej kochanej Lucy ♥ Share this post Link to post Share on other sites
annaif 325 Posted November 12, 2013 nie dziwię się, że wróciłeś do Lucy ;) -piękna kobieta 1 Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted November 12, 2013 Święte słowa Aniu :) Share this post Link to post Share on other sites
NightwishAnka 480 Posted November 14, 2013 Fili i Kili razem bo nie mogłam się zdecydować którego wybrać ♥ Share this post Link to post Share on other sites
annaif 325 Posted November 14, 2013 w avatarze umieściłam mojego ulubionego kota (był ulubieńcem całej rodziny). Lubię koty od zawsze i śnieg też- dlatego wybrałam to zdjęcie :) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted November 14, 2013 w avatarze umieściłam mojego ulubionego kota (był ulubieńcem całej rodziny). Lubię koty od zawsze i śnieg też- dlatego wybrałam to zdjęcie :) I bardzo fajny jest ten kot. :) Ja bym z chęcią miał kota, gdyby u mnie w domu nie mieli nic przeciwko :) Share this post Link to post Share on other sites
motorade 118 Posted November 14, 2013 Zmieniłem awatar. Teraz jest to logo mojej ulubionej kawy, którą wielbię ponad wszystko. Douwe Egberts :) Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted November 15, 2013 Fili i Kili razem bo nie mogłam się zdecydować którego wybrać ♥ Hehe, m.in. właśnie [spoiler ALERT dla tych, co nie czytali LOTRów i Hobbita a zamierzają] uśmiercenie tej dwójki i zrobienie z mojej ulubionej, walecznej Eowyny jakiejś, pffff, uzdrowicielki, miałam Tolkienowi za złe, czytając jego dzieła :D Ja jestem uroczym dziwadełkiem z filmiku dziewczyny tworzącej filmy o make-upie, który wrzucałam kiedyś w temacie "nasz image". Print screen ^^ Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted November 15, 2013 Dostosowałam awatar do podpisu pod nim, który pojawił się już jakiś czas temu. Poza tym, co za dużo Tuomasa to niezdrowo, Paula :) Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted November 15, 2013 :<<< Pocieszę się przynajmniej tym, że masz go jeszcze na tapecie w telefonie, cóż mi pozostaje :< Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted November 15, 2013 Nie, nie mam. Zmieniłam na arabeskę z IM po ostatnim obejrzeniu filmu :) Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted November 15, 2013 Chcesz mnie dobić, tak? :< Czy szykujesz się na mord na mat-przyrze w poniedziałek? ;P Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted November 15, 2013 Oj, dobić od razu... :) Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted November 15, 2013 Jesteś niemiła, właśnie o tym mówię. : Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted November 15, 2013 W którym momencie jestem niemiła? :> Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted November 15, 2013 Z tym usuwaniem Tuo. :P Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted November 20, 2013 Zmieniłem na grzeczniejsze Lucy zdjęcie jako Xena, bo przyjrzałem się i coś było widać;) a w sygnaturze jest Lukrecja ze Spartakusa :) i wiem co powiecie monotematyczny wiem. Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted November 21, 2013 Zmieniłam sygnaturkę na jeden z moich najukochańszych cytatów wszechczasów. ♥ Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted November 27, 2013 Ustawiłem sobie swoje przerobione zdjęcie :D Share this post Link to post Share on other sites
Dave 363 Posted November 27, 2013 Musiałem... :D :D 4 Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted November 27, 2013 Piękne. Cudowne. Arcydzieło dekady, że tak zacytuję ;_____; Share this post Link to post Share on other sites
Fik 116 Posted November 27, 2013 Ta moja fascynacja aniołami *.* ~z dedykacją dla mojego aniołka ♥ 2 Share this post Link to post Share on other sites
Jillian 347 Posted November 27, 2013 Dave: Ten filmik to jest trolling życia, dziś go odkryłam i wciąż się nie mogę ogarnąć ze śmiechu ♥ I na mnie przyszła pora. Przecudowne "Catching fire" zaliczone (jaka zajebistość tego filmu, no naprawdę jak jeszcze nie byliście w kinie to polecam! ) więc wracam do mojego ukochanego ♥ 1 Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted November 27, 2013 Dejw, ten avatar jest przepiękny! Szczególnie w połączeniu z poważnie brzmiącym tytułem "Redaktor" pod nim! xD 1 Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted November 27, 2013 Dejw, ten avatar jest przepiękny! Szczególnie w połączeniu z poważnie brzmiącym tytułem "Redaktor" pod nim! xD Dokładnie to samo rzuciło mi się w oczy xD Share this post Link to post Share on other sites