Adrian 3317 Posted December 6, 2012 Pokaż mi swój avatar a powiem Ci kim jesteś... :blush: Co twój avatar mówi o Tobie? Każdy z nas w jakiś sposób identyfikuje się z nim. Jest dołączany obok naszych wypowiedzi w internecie. Jest więc wizytówką taką samą jak nick. Czy Twój av coś oznacza? Czy ma być po prostu ozdobą? Jestem kociarzem, stąd wybrałem kota. :) Nie jest to jednak zwykły kot tylko nowa wersja Jokera z Batmana, rodem z filmu Chritophera Nolana (polecam wszystkie trzy części). :) Urzekł mnie, więc wybrałem go jako swój identyfikator. Na forach używam również sowy z okładki NW "Made in Hongkong..." Bardzo podoba mi się ten symbol. Podyskutujmy. :) EDYCJA by Taiteilija: Do tematu dołączyłam jeszcze wątek pokrewny, czyli sygnatury. Nie każdy ma sygnaturę, co prawda, ale Ci, którzy mają powinni mieć szansę podzielenia się przemyśleniami; skąd ten cytat, co to za piękna pani na zdjęciu, co dla was oznaczają te słowa, co to za link itd. Nie raz, oglądając wasze sygnatury miałam ochotę czyjąś skomentować, a nie było gdzie, toteż teraz zapraszam do komentowania tutaj. ;) Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted December 7, 2012 W moim awatarze jest mój ukochany kotek, a obok winko Imaginaerum, bo De powstało mniej więcej w okresie jego promocji. Oczywiście w realu stało inne. Wykorzystałam więc jedną z fotek i dopasowałam do okoliczności;) Share this post Link to post Share on other sites
margoQ 88 Posted December 7, 2012 Omg, mój av jest nieco przypadkowy - wzięłam go, bo nie miałam innego pomysłu, a że jest... zagakowy :P to już w ogóle mi podpasował :D Na innych forach w moich avach są: Dave Gahan z DM i Metthiew Carl Lucien z Suspirii. W tym akurat jedyne czego można się dopatrywać, to sympatia dla muzyków. Share this post Link to post Share on other sites
Sahara 159 Posted December 7, 2012 Na avatarze jestem ja :D + Dzięki niemu łatwo można odgadnąć, iż jestem fanką Lady GaGi :P Share this post Link to post Share on other sites
Nightfall 809 Posted December 8, 2012 Wybrałam avatar z kilku względów. Między innymi dlatego, że przywodzi na myśl wyobraźnię i marzenia. Poza tym kolorystycznie pasuje do forum xD Share this post Link to post Share on other sites
Taiteilija 2754 Posted January 4, 2013 Na mym avatarze jest jeden z moich własnych rysunków pod tytułem 'Taiteilija' - taki też jest tu mój login, więc to chyba dosyć logiczny wybór.;) Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted January 4, 2013 Wybrałam avatar z kilku względów. Między innymi dlatego' date=' że przywodzi na myśl wyobraźnię i marzenia. Poza tym kolorystycznie pasuje do forum xD [/quote'] Ostatnio słuchałem czegoś z kompilacji, z której pochodzi Twój awatarek i zastanawiałem się, co robisz w moim odtwarzaczu. :D Share this post Link to post Share on other sites
xhonek 26 Posted January 5, 2013 A ja tak sobie taki wrzuciłem :) mój znak rozpoznawczy :) zdarza się, że ludzie mnie po tym poznają :) Share this post Link to post Share on other sites
Nightfall 809 Posted January 5, 2013 Ostatnio słuchałem czegoś z kompilacji' date=' z której pochodzi Twój awatarek i zastanawiałem się, co robisz w moim odtwarzaczu.[/quote'] Haha, ja zawsze w podobnych sytuacjach, w pierwszej chwili myślę, że to jakiś błąd :) Share this post Link to post Share on other sites
Izzy 699 Posted January 5, 2013 Moim avatarem jest gitara ponieważ bardzo lubię ten instrument i odgrywa on bardzo dużą rolę w moim życiu Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted January 6, 2013 A mój avatar, to nie ja, ale jakoś tak pasuje do mnie... Coś tak w sensie wyobraźnia i marzenia. Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted January 6, 2013 Tak się zastanawiałem, kto to jest i skojarzyłem z Lady Gagą... chyba z teledysku "Paparazzi"? Wybacz, jeśli się mylę. :) Share this post Link to post Share on other sites
xhonek 26 Posted January 7, 2013 Znaczy nie - to nie ten avatar :-) ten to tylko pamiątka po Rhennie ;_; Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted January 7, 2013 Adrian, nie nie nie, na jakieś 99%, to nie ona (bo na tym świecie nie można być niczego pewnym). Ale w sumie, jak tak się przyjrzeć, to można sobie skojarzyć... Share this post Link to post Share on other sites
Kaktuska 58 Posted January 7, 2013 Adrian, nie nie nie, na jakieś 99%, to nie ona (bo na tym świecie nie można być niczego pewnym). Ale w sumie, jak tak się przyjrzeć, to można sobie skojarzyć... Ja tam skojarzyłam to z Willy Wonk'a :P Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted January 7, 2013 Hahahahaha, Willy, no tak, te okrągłe okulary :D . Share this post Link to post Share on other sites
xhonek 26 Posted January 7, 2013 A ja nie wiedzieć czemu, ale cały czas twój avatar kojarzę z Okładką No Man's Land Lene Lovich :) Nic wspólnego - ale mój mózg podsuwa mi taką propozycję... Share this post Link to post Share on other sites
margoQ 88 Posted January 7, 2013 A ja nie wiedzieć czemu, ale cały czas twój avatar kojarzę z Okładką No Man's Land Lene Lovich :) Nic wspólnego - ale mój mózg podsuwa mi taką propozycję... OMG, skrajny przypadek fiksacji widzę :P Share this post Link to post Share on other sites
xhonek 26 Posted January 7, 2013 Nie - aż tak to nie :) ale ona... no jakoś podobnie wygląda xD Share this post Link to post Share on other sites
Pavlina 6 Posted January 10, 2013 Beksiński :) Bo obraz zarówno piękny, jak i przerażający :) Share this post Link to post Share on other sites
margoQ 88 Posted January 10, 2013 Beksiński :) Bo obraz zarówno piękny, jak i przerażający :) Tve, mam albumy Beksińskiego i na prawdę trzeba mieć mocne nerwy, żeby je obejrzeć... Patrząc na nie trudno się dziwić, że Tomek obrał taką a nie inną drogę. Share this post Link to post Share on other sites
pawel27g 57 Posted January 16, 2013 Mój avatar to moje zdjęcie z podstawówki xD Share this post Link to post Share on other sites
Pavlina 6 Posted January 16, 2013 Mój avatar to moje zdjęcie z podstawówki xD Cześć Renji xD Share this post Link to post Share on other sites
pawel27g 57 Posted January 16, 2013 Witam :) Widzę ktoś katuje Bleah :) Nazywam sie Renji Abarai jestem w dywizjonie 78 Rukongai I jestem nieśmiertelny xD Share this post Link to post Share on other sites
Pavlina 6 Posted January 16, 2013 Widzę ktoś katuje Bleah I tu Cię rozczaruję ;D Dawno temu dotrwałam tylko gdzieś do 30 odcinka ;P Niestety o wiele bardziej lubię Naruto. Ba! Uwielbiam! Choć mam przeogromne zaległości :) Share this post Link to post Share on other sites