Milla 2534 Posted March 6, 2014 Pomierzyłam swoje spódniczki, bo ponoć jutro z okazji Dnia Kobiet mamy założyć spódnice albo kiecki. I powiem to raz setny: JESTEM GRUBA ;_______; Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted March 6, 2014 ZzZzZzZzZzZzZzZzZ, to tyle w temacie. Milka, don't worry! Kobita musi mieć ciałko, a nie wychudzone laski, że nie ma nawet za co złapać :< Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted March 7, 2014 Noo, szkieletem też bym być nie chciała, ale... Jak to powiedział mój kuzyn: "Brzuszek im większy, tym słodszy. Do pewnego stopnia, potem robi się obrzydliwy". Mój brzuszek jest ździebko za duży :D Share this post Link to post Share on other sites
Metallinka 89 Posted March 7, 2014 Milka, mam ten sam problem. Po raz kolejny zachęcam do ćwiczeń 'Schodakowską" :D Skalpel jest naprawdę dobry! To i ja ponarzekam: mam doła. Chyba mnie dopada jakieś przesilenie, ale wkurza mnie to że stoimy w miejscu i za dużo życia marnujemy na pierdoły, zwłaszcza na komputer. I jeśli jutro nie wejdę na Górę Świętego Patryka w Westport to się zapłaczę ;( Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted March 7, 2014 To i ja ponarzekam: mam doła. Chyba mnie dopada jakieś przesilenie, ale wkurza mnie to że stoimy w miejscu i za dużo życia marnujemy na pierdoły, zwłaszcza na komputer. Znam to uczucie. Czasem i mnie dopada takie wrażenie, że marnuję cenny czas, nie robiąc właściwie nic konkretnego. Share this post Link to post Share on other sites
Metallinka 89 Posted March 7, 2014 Dzisiaj musze parę rurek poskręcać na koszyczek z wikliny papierowej :D Dostałam z pracy stos gazet więc mam zajęcie na kilka miesięcy-to tyle jeżeli chodzi o marnowanie życia :D Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted March 7, 2014 Weekend i nie ma się z kim napić ;___; Zostaję sama z moimi serialami ... Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted March 7, 2014 Fik pojechał na rekolekcje dla animatorów czy coś takiego... Ani zasięgu, ani wi - fi u nich, czuję się... sama ;_; I tak do poniedziałku ;_; Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted March 7, 2014 Znajoma z Białorusi wyśmiała mnie jak zobaczyła swój adres zapisany przeze mnie cyrylicą na kopercie... A ja się starałam! : 1 Share this post Link to post Share on other sites
Metallinka 89 Posted March 7, 2014 Nymphetamine, co tam ciekawego oglądasz? Ja właśnie skończyłam Sabrinę i nie mam co oglądać :( Teraz katuję RRRrrr! Ale z seriali to lipa :( Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted March 7, 2014 Metallinka polecam Supernatural : ) Jest tego sporo, ale wg mnie zaczyna się rozkręcaċ od 3/4 sezonu. Jak już się tak wkręciłam w to, że masakra : D Jak chcesz, to Ci przybliże o czym to jest mniej więcej, albo poczytaj na necie. Pisz jc ; ) Wróciłam przed chwilą do domu i przemarzłam :c I w ogóle tak mało snu. Dobrze, że już jutro wolne ; o Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted March 8, 2014 Od rana żadnego kontaktu z Fikiem. Smuuutno ;ccc Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted March 8, 2014 Inv, zadzwoń do niego :) Albo esemesa napisz :) Czuję się chora ._. Parę godzin temu byłam pełna energii, no, może troszkę posmarkiwałam i od wczorajszego wieczoru coś mi jakby tkwiło w gardle i drapało, ale poza tym czułam się świetnie, tak jakoś wiosennie było i w ogóle... A teraz coś mnie chyba bierze ;_; Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted March 8, 2014 Emi, nie ma zasięgu. On pojechał do jakieś dziury, gdzie esemesy nie dochodzą, co dopiero połączenia. Invi cierpi :c Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted March 14, 2014 Zdałem teorie, ale jazdy nie... Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted March 14, 2014 Milion nowych postów na forum, a ja nie mam czasu, żeby wchodzić i czytać ; o Nie wiem co się w ogóle dzieje na DE :< Ares następnym razem się uda! Share this post Link to post Share on other sites
NightwishAnka 480 Posted March 18, 2014 Na razie sobie ponarzekam ale może później się przyzwyczaję ale Arch Enemy ma nową wokalistkę :dodgy: Lubię Alisie ale do Arch Enemy mi nie pasuje :P 1 Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted March 18, 2014 Na razie sobie ponarzekam ale może później się przyzwyczaję ale Arch Enemy ma nową wokalistkę :dodgy: Lubię Alisie ale do Arch Enemy mi nie pasuje :P Aniu, mam podobnie... Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted March 18, 2014 Moment? To Angela 'Heavy F.cking Metal" Gossow już nie gra z Arch Enemy? Lekki szok. Btw, mamy gdzieś temat o AE, żeby offtopu nie było? Share this post Link to post Share on other sites
Jillian 347 Posted March 19, 2014 Cierpię na przykrą dolegliwość zwaną lenistwem :/ Share this post Link to post Share on other sites
Metallinka 89 Posted March 19, 2014 Ja też. Naczynia się nie chcą same pozmywać ;( a ja mam parę koszyczków z wikliny papierowej do zrobienia... No i jestem przeziębiona. :( Share this post Link to post Share on other sites
Dark 184 Posted March 20, 2014 hmm..ale Was zaniedbałam ostatnio... :( ale ponarzekać sobie mogę :D co za ironia losu, że akurat teraz kiedy mam zaśpiewać na koncercie zachorowałam? ;D Share this post Link to post Share on other sites
Dave 363 Posted March 22, 2014 Niesamowity ból spowodowany zapaleniem dziąseł. Od zawsze mam problemy z zębami, ale teraz to już przekracza moją granice bólu :// Jak najszybciej do dentysty.. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Morderczyni Posted March 22, 2014 Niesamowity ból spowodowany zapaleniem dziąseł. Od zawsze mam problemy z zębami, ale teraz to już przekracza moją granice bólu :// Jak najszybciej do dentysty.. Wypróbuj napar z szałwi. Mnie trochę pomaga na ból zęba. I opuchlizna się zmniejsza. Share this post Link to post Share on other sites
annaif 325 Posted March 23, 2014 (Dave -na ból dziąseł i zębów polecam dentosept ( w aptece bez recepty)- znieczula, ziołowy płyn, można nim płukać jamę ustną lub posmarować bolące miejsce- ja stosuje ten drugi sposób.) żeby nie było offtopu: szukam pewnej informacji w necie i nie mogę jej znalezć i to od dłuższego czasu ( chyba od roku), nie wiem czy ona w ogóle jest w internecie:dodgy: ; nie cierpię kiedy nie mogę czegoś znalezć, wkurza mnie to zwłaszcza, że nie jestem cierpliwa. Siedzę, przeglądam strony i dochodzę do wniosku, że tego nie znajdę i tylko marnuję czas. Share this post Link to post Share on other sites