Adrian 3317 Posted August 24, 2014 Gratulacje Sami! Widzę, że liczba lajków stale rośnie. ;) To niesamowite uczucie gdy artysta doceni fan art! Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted August 24, 2014 Ja nie z tych, co piszczą i skaczą jak ktoś sławny im odpisze czy ich zauważy czy coś w tym stylu. Mam do tego trochę inne podejście. Każdy jest takim samym człowiekiem jak ty czy ja i należy go traktować jak normalnego człowieka, a nie jak bóstwo, które unosi się 10cm nad ziemią. Ale tak czy inaczej, taki feedback cieszy i to bardzo :) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Kuolema666 518 Posted August 24, 2014 No i bardzo zdrowe podejście Sami, jednak nawet jak się to tak traktuje. To cieszy, i to bardzo. :) Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted August 24, 2014 Ja nie z tych, co piszczą i skaczą jak ktoś sławny im odpisze czy ich zauważy czy coś w tym stylu. Mam do tego trochę inne podejście. Każdy jest takim samym człowiekiem jak ty czy ja i należy go traktować jak normalnego człowieka, a nie jak bóstwo, które unosi się 10cm nad ziemią. Ale tak czy inaczej, taki feedback cieszy i to bardzo :) Co prawda nie traktuję swoich idoli jak bóstwo, ale nie zaprzeczam, że skakałem z radości jak Epica wrzuciła mój fanart do swojego albumu. :) Od czasu do czasu miewam swoje "fangirl" momenty i myślę, że to nic złego. Przejdzie kiedyś. :D Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted August 24, 2014 Co prawda nie traktuję swoich idoli jak bóstwo, ale nie zaprzeczam, że skakałem z radości jak Epica wrzuciła mój fanart do swojego albumu. :) Od czasu do czasu miewam swoje "fangirl" momenty i myślę, że to nic złego. Przejdzie kiedyś. :D Ale sądzę, i chyba przyznasz mi rację, że Epica a Nette to trochę różnica, prawda? I to były zupełnie dwie różne rzeczy. Twój fanart był na oficjalnej stronie zespołu i w ogóle, w konkursie i tak dalej, a mój to w sumie tylko gdzieś tam na insta. Chociaż jak znam siebie, to chyba też by po mnie spłynęło jakby Simone udostępniła mojego fanarta. Ucieszyłabym się i w ogóle, ale bez euforii czy czegoś. Wychodzi na to, że mam serce z kamienia. Winterheart. XD 1 Share this post Link to post Share on other sites
Rose 12 Posted August 25, 2014 Co do ME w Zurichu, to mnie rozwaliło jak speaker (czy jak to sie mówi) zamiast Kszczot powiedział "Drot"czy coś takiego xDD Swoją drogą, to jest gdzies wątek o sporcie?? Przepraszam, jeśli nie zauwarzyłam Share this post Link to post Share on other sites
Metallinka 89 Posted August 25, 2014 Widać efekty mojego odchudzania. :) idą mi ćwiczenia coraz lepiej :D Share this post Link to post Share on other sites
Kuolema666 518 Posted August 26, 2014 @Metallinka Jak chcesz możemy mi podarować swoje kilogramy. :) Bo ich potrzebuje (15 kilo niedowagi tak bardzo). :) Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted August 26, 2014 Ja ci mogę oddać, Kuo :) Metka chudnie, ja nie, więc weź ode mnie :D Share this post Link to post Share on other sites
Kuolema666 518 Posted August 26, 2014 Spoko. Bo wiesz logika Kuo, bądź długa i chuda. Noś za duże ubrania, bo się sobie nie podobasz. xD Share this post Link to post Share on other sites
Metallinka 89 Posted August 26, 2014 Heh, mój mąż się boryka z tym samym problemem. Cwiczcie :) to chyba najlepszy sposób na masę ;) Share this post Link to post Share on other sites
Dave 363 Posted August 30, 2014 Muszę podzielić się rzeczą, która mnie ucieszyła/uradowała/rozbawiła/poprawiła humor o 180* (niepotrzebne nie skreślać). Z Anglii wróciła moja kumpela. Przez 2 dni nic nie pisała, po czym dziś spytała się "Co tam u Cb?". Po krótkiej konwersacji powiedziała, że mam jak najszybciej sprawdzić "Skrzynkę pocztową". Pierwsze co zrobiłem to sprawdziłem e-mail. Gdy zobaczyłem, że nic na nim nie ma, ponownie do niej napisałem i opowiedziałem o tym. Ona sparafrazowała wypowiedź, mówiąc: "sprawdź metalową skrzynkę, w której listonosz umieszcza np. listy". Zszedłem na dół, myśląc "Co ona kombinuje?!". Będąc już na dworze, rozejrzałem się i nikogo nie było. Otworzyłem skrzynkę i znajdował się tam kwadratowy pakunek, oklejony gazetą z moim imieniem i nazwiskiem. Opakowaniem sekretnego prezentu była 5 warstwowa gazeta, których odklejanie nieco czasu mi zajęło. Jak się okazało - było warto. Owym pakunkiem okazała się limitowana edycja "The Divine Conspiracy" Epiki w digipacku :D TACY ZNAJOMI TO SKARB!! Uszczęśliwiła człowieka, który zmarnowany przyszedł do domu po 10 godzinach pracy w sobotę. Jestem na 8 utworze, a uśmiech nadal nie schodzi mi z twarzy. Niesamowite :D 8 Share this post Link to post Share on other sites
Metallinka 89 Posted August 30, 2014 Założyłam rurki i szpilki. Jeżu kolczasty ale wyglądam bosko! 3 Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted September 1, 2014 Ponarzekałam, teraz dla odmiany się pocieszę. Mój kolega został na drugi rok! Zawsze o jednego barana mniej :3 Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted September 1, 2014 Uszczęśliwił mnie fakt, że po raz pierwszy od... 12 lat nie muszę 1 września lecieć do szkoły na rozpoczęcie roku, ubrana jak ostatni idiota. ♥ Pozdrawiam spod cieplusiego kocyka z Puchatkiem - Sami :> 1 Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted September 1, 2014 Komu dobrze... Też nie lubię tych galowych strojów, ale za to zrobiłam dziś otwarcie sezonu na glany 2014/2015 (prawie wszystkie dziewczyny w balerinach albo sandałach, a Emi w glankach sterczy) i nałożyłam ten żakiet, co wygląda trochę jak płaszcz kapitana Jacka, trochę kojarzy mi się z wampirami, a trochę ze steampunkiem. Jest fajny. I można pod nim schować białą bluzeczkę i granatową spódniczkę :> 1 Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted September 1, 2014 Ja pierwszy raz w życiu założyłam obcasy o.O Strasznie mnie nogi bolą, ale było warto. Wrażenie zrobione :cool: 4 Share this post Link to post Share on other sites
Kuolema666 518 Posted September 1, 2014 A ja wybrałam się na rozpoczęcie w glanach i się z tego cieszę. Może i się śmiali (ze mnie ciągle się śmieją) jednak to ja nie utopiłam się podczas ulewy kiedy oni biegali w butach od garniturów i obcasach. :) 3 Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted September 1, 2014 A mnie uszczęśliwiło to, że po raz pierwszy od wieków, od właściwie niewiadomokiedy, natknęłam się w internetach na rzecz, którą chciałabym mieć i stwierdziłam z dumą, że mnie stać! ♥ Że nie muszę na to zbierać wieki i tak dalej. Tylko mnie stać od razu... Fajne uczucie to jest, polecam. :) 1 Share this post Link to post Share on other sites
98wercia 457 Posted September 3, 2014 Mam super klasę :) Z każdym można się pośmiać, pożartować czy nawet zwyczajnie pogadać ;) Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted September 3, 2014 Wercia, to fajnie :) Mam nadzieję, że za rok też na taką trafię :D Mój nauczyciel od historii jest taaaaki fajny, przynajmniej on uprzyjemnia trochę pobyt w szkole ♥ Uszczęśliwiło mnie spotkanie z nim. I z naszą polonistką, którą też bardzo lubię. I to, że w spisie lektur na ten rok jest Wieśmin. Kochana pani Ania :3 Przeczytam go sobie kolejny raz :3 1 Share this post Link to post Share on other sites
98wercia 457 Posted September 4, 2014 [video=youtube] W końcu zaczyna się coś dziać :happy::rolleyes: 1 Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted September 5, 2014 Niby to nie milion dolarów, tylko zwykła kartka, ale... Nie macie pojęcia, jaką sprawiliście mi tym radochę, naprawdę :happy: I tak jestem w dobrym nastroju, bo to w końcu piątkowe popołudnie, a do tego jeszcze taka świetna niespodzianka. Jesteście tacy kochani. Moje kartofelki ♥ (Dostałam śliczną urodzinową karteczkę od "sekty Nightwish PL" z Krakowa :3) 3 Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted September 5, 2014 Najlepszego w 40. urodziny! :happy: 1 Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted September 5, 2014 Emi taka stara x_X Share this post Link to post Share on other sites