Ares 1858 Posted June 13, 2013 Ja się nie wstydzę siebie :) 1 Share this post Link to post Share on other sites
NightwishAnka 480 Posted June 18, 2013 Koszulka The Escapist - Przepraszam za jakoś ale robione na szybko na telefonie :) Tył-Cytat z 7 Days to the wolves 3 Share this post Link to post Share on other sites
Guest Morderczyni Posted June 18, 2013 Ania. Nic nie szkodzi. Ładnie ci w niej. Share this post Link to post Share on other sites
Cela 59 Posted June 18, 2013 Mam taką samą. Moja ulubiona! ;) Sowa jest piękna. 1 Share this post Link to post Share on other sites
Spectrum 43 Posted June 18, 2013 Świetna jest! :> 1 Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted June 18, 2013 Moja mała blondyneczkoo ^^ 1 Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted June 19, 2013 Zeszłoroczny zlot fanów Sałaton w Zgierzu. Zdjęcie wykonane w restauracji Sphinx gdzie niegrzeczne, duże dzieci mażą na tablicy szatańskie symbole zagłady i zniszczenia. Jam ten z końskim ogonem z tyłu głowy. :P Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted June 19, 2013 O, Wy niedobre dzieci xD Zawsze to lepsze niż standardowe 'tu byłem' :) To ja się pochwalę, że już nie jestem blondynką ^^ Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted June 19, 2013 A to łobuzeria na tym zlocie- szatańskie symbole rysują:) Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted June 19, 2013 Sami - taki ciemny kolor? Też kiedyś farbowałam. Później baardzo tego żałowałam, a moje włosy chyba jeszcze bardziej :P Ale każdy czasami potrzebuje zmiany :) Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted June 19, 2013 Zawsze chciałam czarny. Ale już tego żałuję, bo mi niesamowicie gorąco, grzeje o wiele bardziej niż w jasnych... Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted June 19, 2013 @Adrian widzę, że sprawujesz rolę kapłana czarnej mszy i rysujesz napełniony czarną magią szatański znak :happy:. @Sami, a to ciekawe. Koniec z uroczą blondynką? Teraz będzie mroczna Sami? ;) Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted June 19, 2013 Zawsze chciałam czarny. Ale już tego żałuję, bo mi niesamowicie gorąco, grzeje o wiele bardziej niż w jasnych... Aż zacytuję mojego kumpla, z którym wracaliśmy dziś ze szkoły niczym strudzeni wędrowcy na Saharze, po asfalcie, który parzył przez trampki i się topił: "W takich chwilach chciałbym być blondynem..." ;) Ja też, z moimi tzw. "bardzociemnobrązowymi", długimi, rozpuszczonymi kudłami, do tego w czarnej koszulce, nieźle się dziś męczyłam :D Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted June 19, 2013 Heh, ja jestem blondynką, ale jak na razie mam z tym więcej kłopotu niż pożytku ;d Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted June 19, 2013 Nie śmiejcie sie z mojej miny :) Share this post Link to post Share on other sites
Guest Morderczyni Posted June 20, 2013 Adran. Wg zdjęcia posiadasz dłuższe od moich. Sami. Dobrze ci w czarnych. Moja koleżanka pomalowała włosy na czarno, bo źle się czuła w naturalnych brązowych. Wypadałoby się pochwalić i moimi włosami. Nigdy nie były malowane, fryzjera nie widziały od 5 lat. Na tym zdjęciu są bardziej rozczochrane niż zwykle i wydają się krótsze niż są. Niektórzy znają z Facebooka. Kto sprytny, to znajdzie moją twarz na zdjęciach na stronie mojej szkoły. https://m.ak.fbcdn.net/sphotos-e.ak/hphotos-ak-prn2/q71/s720x720/984117_377397262370660_451364671_n.jpg Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted June 20, 2013 Adran. Wg zdjęcia posiadasz dłuższe od moich. A zdjęcie jest sprzed roku z maja. ;) Dziś już są troszeczkę dłuższe... Gorączka na dworze daje się we znaki, ale mimo to batów nie zetnę. To by było tak, jakby ktoś odebrał mi 4 lata życia. :) Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted June 20, 2013 Moi rodzice marudzą, że powinnam ściąć, ale ja hoduję do końca pleców i kropka! Nikt, ani rodzinka, ani koleżanka, która marudzi, że nie da się ściągać bo zasłaniam włosami kartkówki, mnie od tego nie odwiedzie! :D Share this post Link to post Share on other sites
Guest Morderczyni Posted June 20, 2013 Milla. Mnie od trzech lat próbują namówić na ścięcie. A od kilku miesięcy na rozjaśnienie. Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted June 20, 2013 Po co masz rozjaśniać? Share this post Link to post Share on other sites
Guest Morderczyni Posted June 20, 2013 Bo jestem jedyną osobą w domu, która nie pomalowała jeszcze włosów. I moja siostra twierdzi, że jeśli rozjaśnię, to będę miała złote nawet zimą. A ja swój kolor za bardzo lubię. Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted June 20, 2013 Ja już miałam krótkie włosy rok temu. Emi mnie ledwo co poznała. A farbować nie zamierzam ;] Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted June 20, 2013 Przefarbowała, a nie malowała! xD Jaa ludzie nie farbujcie włosów :< to tak je niszczy, że nawet sobie nie wyobrażacie. Mam włosy zaraz za ramiona i są tak zniszczone, że mam ochotę ściąć na łyso 3 w ogóle nie chcą mi też rosnąć przez to ; / A pomyśleć, że kiedyś miałam długie, zdrowe i gęste blond włosy :< (ponad 3 lata temu). Nawet nie wiecie jak bardzo żałuje, że je ścięłam ; o później zaczęłam farbować, a to prostować. I wszystko jak krew w piach. Może kiedyś podrzucę fotkę ze "starymi" włosami XD Share this post Link to post Share on other sites