Lucyfetka 829 Posted September 5, 2015 Moje ostatnie zdjęcie z wakacji. :) Like a Janis Joplin. 12 Share this post Link to post Share on other sites
anulka79 1426 Posted September 5, 2015 Oj, te okularki masz bardzo stylowe! Ktoś, kto fotografował, bardzo ładnie uchwycił rozwiane włosy..Chciało by się rzec: "Kwiaty we włosach potargał wiatr..";)..Śliczna fotka! 1 Share this post Link to post Share on other sites
Arrow 434 Posted September 6, 2015 A to moje zdjęcie z wakacji w Irlandii. Niektórzy zapewne widzieli na fb, ale na forum nie zaszkodzi wrzucić ;) 8 Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted September 10, 2015 Moja klasa :D 10 Share this post Link to post Share on other sites
anulka79 1426 Posted September 10, 2015 A to moje zdjęcie z wakacji w Irlandii. Niektórzy zapewne widzieli na fb, ale na forum nie zaszkodzi wrzucić ;) Kuba! Widziałam Cię całkiem niedawno, ale powiem szczerze, że baaardzo się zmieniłeś:)! Wydoroślałaeś, jesteś jeszcze bardziej przystojny, dojrzalszy, taki "man"...Myślę, że dużo dała ta zmiana fryzury. Jesteś tak przesympatycznym człowiekiem.. I do tego ten wygląd modela:D Nie chcę nic mowić, ale zdaje mi się, że złamiesz niejedno niewieście serce;)! Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted September 10, 2015 Dodam, że nasze forumowe mordki są śliczne: radosne i prawdziwe- a to są bezcenne opcje:) 2 Share this post Link to post Share on other sites
pawel27g 57 Posted September 11, 2015 http://zapodaj.net/4f08843d3e304.jpg.html 4 Share this post Link to post Share on other sites
Arrow 434 Posted September 11, 2015 Aniu, Beatko, kochane jesteście ♥ A z tą fryzurą, to prawda. Dużo dała ta zmiana i cieszę się, że się na nią odważyłem! Kiitos za miłe słowa :D Share this post Link to post Share on other sites
hietAla 1514 Posted September 20, 2015 Przywiozłam kilka fotek z Krynicy. Trochę na nich mało morza... :D 10 Share this post Link to post Share on other sites
Taiteilija 2754 Posted September 23, 2015 Idzie jesień, a Tai (i Izzy, bo zdjęcia same się nie zrobią :D ) łazi po Parku Oliwskim w Gdańsku w międzyczasie poszukiwań lokum studenckiego. 13 Share this post Link to post Share on other sites
anulka79 1426 Posted September 24, 2015 Ojej, jak ja lubię Gdańsk! Nie tylko dlatego, że to cel moich wakacyjnych podróży, ale za ten klimat i wiele pięknych miejsc..Odwiedziłam Wasze studenckie miasto w tym roku i po raz kolejny urzekły mnie zabytki, wspaniałości z Jarmarku Dominikańskiego oraz Westerplatte (tu byłam pierwszy raz!). Tai, ja Ci mówię..Studia studiami, ale powinnaś się zgłosić na jakieś castingi! Jesteś tak piękna, zgrabna, masz cudowne włosy, słowiańskie rysy i to "coś", co moim zdaniem, dało by Ci szansę żeby się gdzieś pokazać, wystąpić, a może nawet spróbować sił w modelingu..Zdjęcie cudne! Jak zawsze romantyczna, nostalgiczna, tajemnicza, ulotna, trochę zamyślona..Bo pozować też trzeba umieć;)! Oczywiście to też zasługa fotografa i dlatego brawo dla Izziego, który wybrał świetne miejsce i uwiecznił swą modelkę w takiej baśniowej scenerii:) 3 Share this post Link to post Share on other sites
Blazej 295 Posted September 24, 2015 Tai, teraz widać, jak pięknie oddałaś samą siebie w swoim avatarze (oczywiście w Twoim własnym, wyjątkowym stylu) - ta charakterystyczna linia ust, duże, melancholijne oczy, a wszystko tchnie jakimś spokojem i wewnętrzną pogodą. 1 Share this post Link to post Share on other sites
Taiteilija 2754 Posted September 24, 2015 Ojej, jak ja lubię Gdańsk! Nie tylko dlatego, że to cel moich wakacyjnych podróży, ale za ten klimat i wiele pięknych miejsc..Odwiedziłam Wasze studenckie miasto w tym roku i po raz kolejny urzekły mnie zabytki, wspaniałości z Jarmarku Dominikańskiego oraz Westerplatte (tu byłam pierwszy raz!). Tai, ja Ci mówię..Studia studiami, ale powinnaś się zgłosić na jakieś castingi! Jesteś tak piękna, zgrabna, masz cudowne włosy, słowiańskie rysy i to "coś", co moim zdaniem, dało by Ci szansę żeby się gdzieś pokazać, wystąpić, a może nawet spróbować sił w modelingu..Zdjęcie cudne! Jak zawsze romantyczna, nostalgiczna, tajemnicza, ulotna, trochę zamyślona..Bo pozować też trzeba umieć;)! Oczywiście to też zasługa fotografa i dlatego brawo dla Izziego, który wybrał świetne miejsce i uwiecznił swą modelkę w takiej baśniowej scenerii:) Aniu, po raz kolejny zawstydzasz mnie. :blush: Moja śmiałość, konkretnie zaś jej stopień... niski... skutecznie mnie odstrasza od podejmowania wszelkich inicjatyw dotyczących mojego wyglądu (który bądź, co bądź i tak zależy od zdjęcia , jak w niemal każdym przypadku, bo zdaje mi się mało jest ludzi, którzy są piękni prawie nieskończenie). Jedyne publiczne wystąpienia, jakie mnie interesują to te w teatrze i w tym roku zdecydowanie muszę, spróbować się odważyć na casting do naszego akademickiego teatru. Co zaś się tyczy Gdańska, to po rocznym mieszkaniu tam miałam ochotę z tego miasta uciec na drugi koniec Polski (zwłaszcza, że ja prawie wcale nie znam naszego południa) - szczególnie, że mieszkałam w niezbyt ładnej dzielnicy (same falowce, same długie, niekończące się szare ulice - czyli Przymorze, nieopodal Oliwy). Ogólnie jej nie polecam, chociaż jest świetnie skomunikowana, blisko marketów i uczelni, to jednak... przyprawia o ból głowy. Dobrze, że choć jest nadmorska i koło Parku Reagana. Tai, teraz widać, jak pięknie oddałaś samą siebie w swoim avatarze (oczywiście w Twoim własnym, wyjątkowym stylu) - ta charakterystyczna linia ust, duże, melancholijne oczy, a wszystko tchnie jakimś spokojem i wewnętrzną pogodą. Dziękuję Ci, Błażeju. Nic tak człowieka nie dopinguje, jak komplement zarówno wyglądu, jak i dzieła skromnie wypracowanego talentu artystycznego. :) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Lucyfetka 829 Posted September 25, 2015 W mojej szkole dzisiaj był organizowany pokaz z okazji Europejskiego Dnia Języków Obcych. Ja oraz inne moje koleżanki zdecydowałyśmy się przebrać. Oto Mulan, Pocahontas i Wilma Flinstone. :D P.S Jakość zdjęć wykonywana burakiem w buraczanym miejscu. 14 Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted September 26, 2015 Fotka śliczna, Lucy wyglądasz fantastycznie:) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted October 16, 2015 To znowu my. Foteczka z otrzęsin. Tym razem nie ukrywałam się za wachlarzem, zupełnie nieintrowertycznie uwiesiłam się nawet na Ładzi, ale i tak koleżanka mnie zasłoniła. Przeznaczenie. Aparat nie lubi Emi. 6 Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted October 20, 2015 Oto i ja. Zdjęcie zrobione przez kompletnie nieznanego mi gościa na wyprzedaży księgarni, które dzisiaj znalazłam na stronie księgarni. Kilogram książek za 20zł, come on! Zaopatrzyłam się w młodych polskich autorów, trochę poezji pisanej na haju, parę książek ukraińskich (lubię styl wschodnich pisarzy) i jeden gay erotyk. Tego najbardziej jestem ciekawa :D http://portliteracki.pl/galeria/ksiazki-na-kilogramy/ PS. nie jestem w ciąży, mój płaszcz po prostu tak ma :<< xD 13 Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted October 20, 2015 /.../ jestem w ciąży /.../ Gratuluję !!!! :) Żadna tam manipulacja, nie, nie. 8 Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted October 20, 2015 /.../ jestem w ciąży /.../ Gratuluję !!!! :) Żadna tam manipulacja, nie, nie. Brawo, Sherlocku, w nagrodę dostajesz (albo kotem :>) I tak ogólnie to było mean. :< 3 Share this post Link to post Share on other sites
Lawenda 457 Posted October 28, 2015 Nie mogę uwierzyć, że to ja... Fotka z sierpnia ;) Mam jakiś też nie swój uśmiech... Można by powiedzieć - grymas 13 Share this post Link to post Share on other sites
Lucyfetka 829 Posted November 7, 2015 Patrząc tutaj na wszystkich to stwierdzam, że my wszyscy fani Nightwisha to jesteśmy bardzo Young & Beautiful. No więc to ja: Hehhehe ja taka bardzo śmieszna i w ogóle, ale to w 100% przedstawia mnie No więc to ja: Tak to ja normalnie królowa selfiaczy A to mój goal squad: Julia po prawej, po lewej Dominika i od góry Paulina. :) 9 Share this post Link to post Share on other sites
Izzy 699 Posted December 1, 2015 Znalazłem dzisiaj zdjęcie zrobione w 2011 roku i postanowiłem się nim z Wami podzielić : ) 11 Share this post Link to post Share on other sites
anulka79 1426 Posted December 2, 2015 Spoglądam na Twoje zdjęcie profilowe i na to zamieszczone, i stwierdzam, że brakuje Ci tylko tej czapki i marynarki! Izzy Stradlin jak malowany! Ta sama poza, gitara, włosy..Masz taki rockowy styl, który bardzo Ci pasuje! Szkoda, że nie mogę usłyszeć jak grasz..;) Taka domowa impreza z gitarą na żywo musi mieć niesamowity klimat! 1 Share this post Link to post Share on other sites
Izzy 699 Posted December 2, 2015 Dziękuje! Aż nie wiem co mam Ci teraz odpisać : D Dzień od razu staje się piękniejszy, kiedy ktoś mówi, że wyglądasz jak Izzy Stradlin : D Jeśli będę obecny na następnym zlocie( a mam nadzieję, że będę) to na pewno zabiorę ze sobą gitarę, żeby zlotowiczom umilić wspólnie spędzony czas muzyką. 2 Share this post Link to post Share on other sites
anulka79 1426 Posted December 20, 2015 Moje nowe paczadła...Now I see You :cool:! 12 Share this post Link to post Share on other sites