Nymphetamine 958 Posted July 5, 2014 No nie wierze, co to się dzieje. Najpierw Marcin ścina włosy, co było szokiem, później Simo - jeszcze większy szok. Adrian teraz czas na Ciebie, ale nie daj się! Nie ścinaj włosów! 1 Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted July 5, 2014 Pierwsze skojarzenie - Abelard Giza! :) Myślę, że zmiana na plus. Pasują Ci krókie włosy ;) Haha, spojrzałam na zdjęcie jeszcze raz i faktycznie, Abelard jak żywy! :D Szymo, nie spodziewałam się tego po Tobie. W sumie jest okej (lubię Abelarda xD), ale nie wiem, jak mogłeś to zrobić tym biednym, niewinnym włosom. Panowie, co Wam z tym ścinaniem się na krótko odpiernicza ostatnimi czasy? Dlaczego? x_X Ja wiem, jest gorąco, grzeją w kark, no ale przecież można je związać, a nie od razu... ;-; Popieram Nimfę. Adi, chociaż Ty nie bierz z nich przykładu, dobrze? Share this post Link to post Share on other sites
Dark 184 Posted July 7, 2014 hejko ! :D mam nadzieję, że tęskniliście, bo tęskniliście, prawda? :D :( wracam, bo przecież aż wstyd :c cóż, co do zdjęć, nie ścięłam włosów, ani nie zmieniłam się na lepsze jak inni tutaj :D i słiciaczek do lustra musi być ! 10 Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted July 7, 2014 Dark Ty moje piękności ♥ Share this post Link to post Share on other sites
Cameloth 92 Posted July 7, 2014 Ładne zdjęcia Dark :) A ten telefon mnie rozbawił :D Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted July 7, 2014 Dark, piękności jak cie dawno nie widziałem. :happy: Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted July 7, 2014 Moja śliczna Dark ♥ TĘSKNIŁAM !!! 1 Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted July 7, 2014 /.../ Adrian teraz czas na Ciebie' date=' ale nie daj się! Nie ścinaj włosów! [/quote'] /.../ Adi' date=' chociaż Ty nie bierz z nich przykładu, dobrze? [/quote'] Bez obaw. :) Choć w tych upałach są nie do zniesienia to i tak nie zamierzam ścinać. Przynajmniej na razie, bo jak się w domu mopy skończą to nie obiecuję. :) Dark, ale masz wzięście i braście. :) Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted July 7, 2014 To dobrze Ardian ^^ A co do drugiej kwestii, to spadówa, byłem pierwszy :cool: Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted July 7, 2014 Dark, wróciłaś do nas ♥ Drugie zdjęcie jest najśliczniejsze, masz takie słodkie oczęta... :-D I w ogóle jesteś ładna. Mam ładną mamę. ^_^ 1 Share this post Link to post Share on other sites
Fik 116 Posted July 7, 2014 O patrzcie! Invusia taka śliczna :3 7 Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted July 10, 2014 Tak sobie przeglądam stare zdjęcia i jestem dumny z tego zdjęcia z Mamedem Chalidowem. :) Share this post Link to post Share on other sites
ori 14 Posted July 10, 2014 Cóż tej części nie lubie ale...obowiązek to obowiązek i trzeba być fair :P (ciekawe czy załącznik zadziała). 8 Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted July 10, 2014 ori, prześwietna fota, fajne hairki i ogólnie doskonała Ciebie prezentacja:) Share this post Link to post Share on other sites
ori 14 Posted July 10, 2014 to z koncertu przez Turbo. Graliśmy chyba 2 raz przed nimi i wyjątkowo ktoś mi strzelił fotę :> Nie mniej jednak dzięki :P Share this post Link to post Share on other sites
Dark 184 Posted July 10, 2014 jaka świetna broda !!! :D 1 Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted July 10, 2014 A mi podobają się Twoje włosy : ) Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted July 10, 2014 Fajne włosy. I koszulka. I nalepki z WOŚP na keyboardzie. :happy: Share this post Link to post Share on other sites
ori 14 Posted July 10, 2014 Hehe :) Dzięki :) Włosy zapuszczam dopiero od ponad roku. Zawsze chcialem mieć długie pióra ale nie mogłem z powodu choroby a teraz jest wszystko ok i w końcu mogę poszaleć :) Broda ma już 4 lata z hakiem ;P Co do naklejek WOŚP...zastanwiałem sie kiedyś nad ich zdjęciem z klawiszy, ale jakoś nie potrafiłem kazda jest z finału na którym grałem z różnymi kapelami. Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted July 10, 2014 Lubię Twoją brodę :3 I włosy :3 I wgl już Cię lubię :3 Share this post Link to post Share on other sites
ori 14 Posted July 10, 2014 Hehe Dziękuje :) chyba dziś nie zasnę :> Share this post Link to post Share on other sites
Nightfall 809 Posted July 11, 2014 Ladne wlosy i koszulka :D Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted July 11, 2014 Sympatycznie wyglądasz. I uwielbiam twoją koszulkę ♥ Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted July 11, 2014 ori' date=' prześwietna fota, fajne hairki i ogólnie doskonała Ciebie prezentacja:)[/quote'] jaka świetna broda !!! :D A mi podobają się Twoje włosy : ) Fajne włosy. I koszulka. I nalepki z WOŚP na keyboardzie. :happy: Lubię Twoją brodę :3 I włosy :3 I wgl już Cię lubię :3 Ladne wlosy i koszulka :D Sympatycznie wyglądasz. I uwielbiam twoją koszulkę ♥ No popatrz, Ori, dopiero co się zarejestrowałeś, a już masz tyle fanek :> Share this post Link to post Share on other sites