hietAla 1514 Posted March 15, 2015 Urocze :rolleyes: 5 Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted March 15, 2015 Tak się tylko zastanawiam, co Floor ma na sobie... 3 Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted March 22, 2015 Nie wiem gdzie to wrzucić... :) Ten moment, kiedy drewniana stara łódka jest bardziej sławna od ciebie.... xD 10 Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted March 26, 2015 Czyżby Nightwish nagrywał nowy teledysk? :) 2 Share this post Link to post Share on other sites
Lucid Dreamer 186 Posted March 26, 2015 Czyżby Nightwish nagrywał nowy teledysk? :) Przed rozpoczęciem trasy,która zaczyna się dwa tygodnie po wydaniu płyty zespół ma troche czasu wiec jest to bardzo możliwe ;) Ciekaw jestem czy klip powstanie do Shudder Before the beautiful? ;) Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted March 28, 2015 Floor wrzuciła na swojego insta inception selfie :D 7 Share this post Link to post Share on other sites
hietAla 1514 Posted March 28, 2015 Teraz powinna zrobić sobie sefie z selfie z sobą :happy: 1 Share this post Link to post Share on other sites
Lucid Dreamer 186 Posted March 28, 2015 Tuomas z fanem ;) 4 Share this post Link to post Share on other sites
Ancient 322 Posted March 28, 2015 Selfie z selfie, aż mnie gardło się skręca :D Czy to Tłiter? muszę się nim zająć, bo zrobiłem, a tylko wciągnąłem się na chwilę :D A jaki Tuo jaka komiczna mina i fan też :D Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted March 29, 2015 To raczej nie do końca fan, bardziej rodzina, a przynajmniej znajomy. Ten facet po prawej to właściciel restauracji Reino w Kitee, o ile dobrze pamiętam, również o nazwisku Holopainen. Co więcej, to restauracja muzyczna, której głównym punktem programu jest NW (na ścianach wiszą np. pamiątki zespołu itd.). Share this post Link to post Share on other sites
Ancient 322 Posted March 30, 2015 Typowy właściciel z restauracją w której goszczą się gwiazdy :D, No to trza to dodać do listy, jak się będzie jeździć po świecie :) Proszę państwa, a o to miejsce w którym członkowie zespołu Nightwish, się posilali :) Proszę niczego nie dotykać, nie chcemy by te bezcenne pamiątki straciły na wartości. A w tle jakieś cwaniaki siadają na miejscy Tuo i udają że nim są, a jeden zaczyna śpiewać. Share this post Link to post Share on other sites
Eclipse 226 Posted March 30, 2015 A w tle jakieś cwaniaki siadają na miejscy Tuo i udają że nim są, a jeden zaczyna śpiewać. Żeby wiarygodnie udać Tuo musieliby straaaaasznie fałszować xD (sorry Tuomuś). 1 Share this post Link to post Share on other sites
Lucid Dreamer 186 Posted April 9, 2015 Kai ze swoim majestatycznym sprzętem :) 6 Share this post Link to post Share on other sites
Ancient 322 Posted April 9, 2015 Ciekawe co ten pan zaprezentuje po za graniem :P Share this post Link to post Share on other sites
Lucid Dreamer 186 Posted April 9, 2015 Nasz ukochany zespół podczas ostatniej próby ;) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted April 9, 2015 Mina Troya - 'Wish I were somewhere else" :D 1 Share this post Link to post Share on other sites
Maciek 1188 Posted April 9, 2015 Mnie bardziej zainteresowało dwugryfowe cacko, które trzyma Marco. Widać to nie tylko zdjęcia promocyjne, ale wygląda, że na koncercie faktycznie wspomoże Emppu na drugiej gitarze :D Przekonamy się jutro. 2 Share this post Link to post Share on other sites
Eclipse 226 Posted April 25, 2015 Z insta Floor. ;) . . . Pijaczki jedne. :D 6 Share this post Link to post Share on other sites
Ancient 322 Posted April 25, 2015 A no Troy, :D A Tuo jak zwykle śpi :D Sprzęcik Marco wymiata :) Pijaczki, :D Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted April 25, 2015 To dziwne. Tuo schudł, a Floor przytyła. xD Ale i tak miło się na nich wszystkich paczy. ♥ Share this post Link to post Share on other sites
Ancient 322 Posted April 25, 2015 Jeśli ona jest przytyła, ale wygląda bomba :) Tuo, tak jak Tuo to ja bym chciał wyglądać, bo ja jestem za chudy :/ Share this post Link to post Share on other sites
Taiteilija 2754 Posted May 3, 2015 Taka tam mama Tuomasa w koszulce fanclubu Oceansouls of America... zaprojektowanej (o ile mnie pamięć nie myli) przez Adriana. :happy: 11 Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted May 3, 2015 To była pierwsza koszulka, którą zaprojektowałem. :) To niesamowite uczucie kiedy widzę, że inni ją noszą. :) Btw. Do grona szczęśliwych posiadaczy koszulki OSA dołącza Kai Hahto: 9 Share this post Link to post Share on other sites
Monciak97 79 Posted May 3, 2015 End Of An Era *.* 1 Share this post Link to post Share on other sites