Ares 1858 Posted December 1, 2014 Genialna Fotka. :) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted December 2, 2014 Kolejne nowe zdjęcie. :) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Lucid Dreamer 186 Posted December 2, 2014 Wspaniała fotka i kolor tła jest bardzo fajny ;) Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted December 2, 2014 Kai wygląda przy reszcie jakby był od nich dwa razy starszy. Albo może jest dwa razy bardziej zmęczony. Wygląda na zmęczonego. I w ogóle heheszki, bo Floor jest wyższa od wszystkich panów, nawet od Tuo, który przezornie założył sobie kapelutek :> Share this post Link to post Share on other sites
Tuulihaukka 17 Posted December 2, 2014 Emppu przy Floor prawie jak karzełek, w ogóle Floor wygląda tu mega ślicznie. Troy ma epicką minę, takie 'jestem bogiem'. 1 Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted December 2, 2014 Bo kto jej kurczę dał buty na wysokich obcasach, wiedząc, że idzie na sesję? xD Ale zdjęcie ładne. :) 3 Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted December 2, 2014 Biedny Emppu. I tak jest niski, a Podłoga postanowiła ten fakt jeszcze bardziej uwypuklić i nałożyła obcasy, wredna. I weź tu nie biegaj jak wariat po scenie, kiedy dzielisz ją z taką, co to mogłaby cię rozdeptać... Serio, on jej sięga do ramienia. W ogóle wszystkich przerasta na tych obcasach. Śmiesznie wyglądają razem :D SŁUCHAJCIE, MIŚKI, MAM GENIALNY POMYSŁ! Zrzucamy się na nowy, wyższy cylinder dla maestro i wysyłamy mu jako prezent urodzinowy :> A w kapeluszu pluszowa kaczka i kartka z życzeniami. *.* 4 Share this post Link to post Share on other sites
hietAla 1514 Posted December 3, 2014 Biedny Emppu. I tak jest niski, a Podłoga postanowiła ten fakt jeszcze bardziej uwypuklić i nałożyła obcasy, wredna. I weź tu nie biegaj jak wariat po scenie, kiedy dzielisz ją z taką, co to mogłaby cię rozdeptać... Serio, on jej sięga do ramienia. W ogóle wszystkich przerasta na tych obcasach. Śmiesznie wyglądają razem :D Uruchomiłaś moją wyobraźnię i myślę, co by było, jakby Floor miała na scenie glany.. biedny Emppu. Szukałam ostatnio zdjęcia ich obojga, żeby sprawdzić jak to wygląda, a tu proszę, zdjęcie przyszło samo. I gdyby był na nim Jukka to wszystko byłoby idealnie :) Share this post Link to post Share on other sites
Lucyfetka 829 Posted December 3, 2014 O matko, Emppu przydeptany glanem, byłoby nie ciekawie. Strasznie podoba mi się to zdjęcie, może z Floor jest "wielkie babsko", ale według mnie tym wzrostem tak jakby reprezentuje zespół i to mi się podoba. Zwróciłam również uwagę na wyraz twarzy Tuo. (Fangirling lvl HARD :D ) Popieram zdanie Sami, Kai strasznie staro wygląda, według mnie ten kolor włosów mu nie pasuję, postarza go i ogólnie wygląda na zmęczonego (widzę też w tej postawie jakby znudzenie). Troy i jego epicki wyraz twarzy. :D A Marco? Jak Marco, mi zawsze się podoba na zdjęciach i ta jego długa broda. ♥ Ogólnie mówiąc, zdjęcie jest naprawdę ładne i bardzo mi się podoba. :) P.S Na instagramie znalazłam laskę, która właśnie rysuje to zdjęcie i muszę powiedzieć, że początek jest przepiękny. :3 Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted December 3, 2014 Glany glanami, ale... Na pewno kojarzycie te takie wysokie buty na platformach, co to je noszą goci... ...Płaski hobbit :devil: 3 Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted December 18, 2014 Nowe zdjęcie. :) 1 Share this post Link to post Share on other sites
NightwishAnka 480 Posted December 18, 2014 Śliczna kolorystyka zdjęcia ^_^ I Tuo jak zwykle z nienormalnym wyrazem twarzy :P . Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted December 18, 2014 I mocno pofarbowaną brodą i wąsami. :> Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted January 4, 2015 Swoją drogą, jakiś czas temu wpadłam na te zdjęcia na Facebooku Troya, a chyba ich tutaj nikt jeszcze nie wstawił... (Troy z jego zespołem) (NW z Dawkinsem) (Całkiem epickie zdjęcie Troya) 3 Share this post Link to post Share on other sites
Dave 363 Posted January 18, 2015 Pierwsze przypomina mi Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted January 19, 2015 Pierwsze przypomina mi Może Tuo ma na ścianie kolekcję, z każdą wokalistką sobie robi takie zdjęcie :> Jest podobne z Tarją? Założę się, że jest pełno. ;) I czy to przypadkiem nie jest ta sama kurtka? : ) Share this post Link to post Share on other sites
Dave 363 Posted January 19, 2015 Na pierwszy rzut oka...: Może jest jakieś bardziej podobne, kto wie :D Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted January 25, 2015 To i inne zdjęcia z odsłuchu w artykule czeskiego Spark. Rock Magazine tutaj. :> 1 Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted January 25, 2015 Ależ ten Marco ma ładne włosy ^^ Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted February 18, 2015 Nie wiem czy było czy nie, ale mnie nie było i nie widziałam :> W każdym razie - zdjęcia z 14.02, czytanie w czasie jakiegoś wywiadu. Nie traci ani chwili :D 6 Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted February 25, 2015 Nie wiem czemu, ale to zdjęcie przypomina mi zdjęcia Nightwish za czasów Once. :D Tylko Jukki brak. :( 4 Share this post Link to post Share on other sites