PaulaEija 1628 Posted August 24, 2014 Muminkowy "Hobbit" jest słodki, a HP... śmieszny. A te nowe okładki są takie nieoryginalne, te stare - zdecydowanie lepsze. :> 2 Share this post Link to post Share on other sites
Rose 12 Posted August 26, 2014 Mnie tam te postacie na okładce HP przypominają te skrzaty z HP, Zgredek itp.. :)) Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted August 26, 2014 A słyszeliście, że istnieją animowane wersje z 1977 roku i 1978 Hobbita i Władcy Pierścieni? :) Władca Pierścieni. :) 1. To barman z pubu "Pod rozbrykanym kucykiem" 2. Król Théoden 3.Gimli 4.Frodo 5.Mary 6.Bilbo 7.Elrond 8.Pipin 9.Galadriel 10.Smeagol 11.Eowyn 12. Boromir. 13. Saruman 14. Sam 15.Balrog 16.Drzewiec 17.Gandalf 18.Aragorn 19. Gadzi Język 20. Legolas. A tak wyglądały Nazgule. :) Tak orki. :) Mowę z początku animowanej wersji wykorzystał Nightwish do piosenki "Elvenpath". :) [video=youtube] [video=youtube] 2 Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted August 26, 2014 Animowany Legolas wygląda jak dziewczyna, animowany Pippin jak małe dziecko, Elrond jest dziwny, a Gollum jeszcze dziwniejszy :D Swoją drogą, rozbawiło mnie Twoje "pub Pod Rozbrykanym Kucykiem". Tak. Pub. W Bree. W Śródziemiu. XD 1 Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted August 26, 2014 Takie to wszystko... dziwne xD Oglądałabym :P A jak słyszę tą mowę na początku to zaraz potem słyszę wycie Tarji. Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted August 26, 2014 Ja jednego nie ogarniam toż jest Saruman Biały, a w animowanej wersji ma czerwoną szatę,. :D Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted August 26, 2014 Może Biały, bo ma taką fajną brodę... W książce było coś o kolorze jego kiecki? Nie pamiętam :D Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted August 26, 2014 Emi, jak biały, to i kiecka biała, o czym tu dyskutować xD 2 Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted August 26, 2014 To zobaczcie jak w animowanej wersji Hobbita wyglądał Thranduil. :3 1 Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted August 26, 2014 Emi, jak biały, to i kiecka biała, o czym tu dyskutować xD Haha, może i tak XD Thranduil faktycznie niezbyt przystojny, eufemistycznie mówiąc, w tej animowanej wersji. A przecież to elf... Elfy mają być wiecznie młode, piękne i w ogóle... Jest odmieńcem wśród swojej rasy, a do tego jeszcze ma syna, który wygląda jak córeczka ._. Współczuję mu, biedaczkowi ._. Share this post Link to post Share on other sites
Cameloth 92 Posted August 27, 2014 Elrond w wersji Jacksona też nie ociekał seksapilem :P Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted August 27, 2014 To fakt. Elrond zawsze był, hm, taki sobie. Ale w wersji starszej jest bardziej taki sobie :P Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted August 27, 2014 Animowana wersja Władcy Pierścieni, to połączenie Drużyny Pierścienia i Dwóch Wież kończy się w momencie, gdy Aragorn i Król Théoden jadą konno do boju na orków. A w 1980 roku powstała animacja do ostatniej części Władcy Pierścieni, czyli po prostu "Powrót Króla". :) Bitwa w Minas Tirith. :) [video=youtube] Eowyn pokonuję Witch Kinga. :) [video=youtube] Hobbici znów w Shire. :) [video=youtube] Bitwa Golluma z Frodem. ;) [video=youtube] Share this post Link to post Share on other sites
98wercia 457 Posted August 28, 2014 (tak naprawdę nie wiedziałam gdzie to dać, więc dam tu. Niech ktoś przeniesie do odpowiedniego wątku jak będzie trzeba) O to kto się (mniej więcej) pojawił w wrześniowym Teraz Rocku :) 8 Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted August 29, 2014 Floor śpiewała u Devina? Ktoś wie coś więcej na ten temat? Idę szperać do internetu... :) Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted August 31, 2014 Co to za dziwny ranking, że Floor jest niżej niż Sharon? Chyba, że to wg urody, to by jeszcze szło zrozumieć. ;) Share this post Link to post Share on other sites
Guest krzys47 Posted August 31, 2014 Floor śpiewała u Devina? Ktoś wie coś więcej na ten temat? Idę szperać do internetu... :) Też się zdziwiłem. Przypadkowy epizodzik w utworze Pandemic, Devin Towsend Project, płyta Deconstruction, data wydania 21.06.2011 roku. Devin potrzebował do utworu sopranu dramatycznego, Floorka Mu to nagrała u siebie i wysłała. Poznali się chyba już po wydaniu płyty, niezbyt dobrze pamiętam, a teraz nie mogę znaleźć relacji Floor :blush: Coś mi świta, że manager to zlecił, Panna Podłoga i Devin się nie znali osobiście w trakcie tego nagrania. [video=youtube] Co to za dziwny ranking, że Floor jest niżej niż Sharon? Chyba, że to wg urody, to by jeszcze szło zrozumieć. ;) A żebyś wiedziała ;) 25 X piękniejsze oblicze rocka Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted August 31, 2014 Co to za dziwny ranking, że Floor jest niżej niż Sharon? Chyba, że to wg urody, to by jeszcze szło zrozumieć. ;) A żebyś wiedziała ;) 25 X piękniejsze oblicze rocka To kto jest na pierwszym miejscu? Share this post Link to post Share on other sites
Guest krzys47 Posted August 31, 2014 Nie wiem, nie kupiłem a Werci nie ma. Może Kayah albo Lady Gaga? :) :) :) Share this post Link to post Share on other sites
98wercia 457 Posted August 31, 2014 Co to za dziwny ranking, że Floor jest niżej niż Sharon? Chyba, że to wg urody, to by jeszcze szło zrozumieć. ;) A żebyś wiedziała ;) 25 X piękniejsze oblicze rocka To kto jest na pierwszym miejscu? Miejsce pierwsze - 1. Debbie Harry Share this post Link to post Share on other sites
Guest krzys47 Posted August 31, 2014 Nie zamierzam się czepiać, piękną kobietą była. Teraz jest piękną Babcią, musi mieć już prawie siedemdziesiątkę, jak ten czas leci :( Share this post Link to post Share on other sites
98wercia 457 Posted August 31, 2014 Jak chcecie to mogę przedstawić cały ranking, ale dopiero jutro :) Share this post Link to post Share on other sites
Guest krzys47 Posted August 31, 2014 Ja "chcemy" :) i z góry dziękujemy. Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted August 31, 2014 Ja też chcemy ^^ Share this post Link to post Share on other sites
98wercia 457 Posted August 31, 2014 Ok. Już jutro zobaczycie. Jeszcze jedno pytanie. Mam: a) wypisać tylko kto zajął jakie miejsca b) Wypisać osoby i opisy ich dotyczące c) Wstawić tu zdjęcia, każdej pani osobno ? Share this post Link to post Share on other sites