beatag60 2263 Posted November 14, 2012 Wklejajmy co nas zasakakuje, co wzrusza? Co nas oburzyło albo nadało naszemu życiu sens. Takie zdarzenie zapadło w moim sercu, na długo: 1 Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted November 14, 2012 Świetny film, Beato. Cały czas mam ciarki... Tak właśnie działają na ludzi prawdziwe uczucia i emocje... zarażają innych. :) Mam film podobny, z równie pięknym zakończeniem. Na mnie wywarł ogromne wrażenie: Tytuł: Siła słów. Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted November 14, 2012 Masz rację Adrian, piękne i mądre:) Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted November 18, 2012 Łaciatek tak bardzo chciał się jeszcze pobawić z czarnym kotkiem:( Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted December 20, 2012 Wszyscy znamy? i podziwiamy:) Uwielbiam wzruszać się z Charlotte i Jonathanem-, są tego absolutnie godni:) Megacudne: Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted July 17, 2013 Jak ona to zrobiła? http://www.joemonster.org/filmy/54155/Niezwykly_pokaz_w_hiszpanskim_Mam_Talent Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted July 17, 2013 Witamy w Azji... Azjaci są dziwni... Mają w sobie tyle spokoju, a jednocześnie są bardzo wybuchowi. Ciekawi ludzie ;) Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted July 23, 2013 W miejscowości Inakadate w Japonii można podziwiać takie niecodzienne dzieła sztuki. Z różnych odmian ryżu stworzono min. takie wizerunki : 1 Share this post Link to post Share on other sites
NightwishAnka 480 Posted July 23, 2013 O tak słyszałam o czymś takim! Ale kiedyś widziałam w internecie koszulkę Borussi tylko że z kwiatów :) Share this post Link to post Share on other sites
Guest Morderczyni Posted September 21, 2013 Ciekawostka ze świata bibliofili. http://ksiazki.wp.pl/gid,14657704,tytul,Nie-wolno-Ci-tego-czytac-25-zakazanych-ksiazek,galeria.html Pojawienie się tam "Lotu nad kukułczym gniazdem" naprawdę mnie zaskoczyło. Bardziej niż obecność "Czerwonego Kapturka". Share this post Link to post Share on other sites
Lester 48 Posted September 21, 2013 Polecam wszystkie odcinki cynicznego brutala :) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted February 8, 2014 Nymph, chyba czas na zmianę avatara xDD 3 Share this post Link to post Share on other sites
Guest Morderczyni Posted February 8, 2014 Nimfa, dla mnie i tak kojarzysz się z papugą. Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted February 8, 2014 Nymph' date=' chyba czas na zmianę avatara xDD [/quote'] Avatar, avatarem - ja tu widzę profilowe. :D 6 Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted February 10, 2014 To jest tak ochydne ... nie dam rady xD Share this post Link to post Share on other sites
Guest Morderczyni Posted February 10, 2014 To jest tak ochydne ... nie dam rady xD Rozumiem. Kiedyś przeglądalam encyklopedię i przez przypadek dowiedziałam się, że popularny skrót mojego imienia to także nazwa ropuchy. Moja bliźniaczka nie omieszkała tego wykorzystać. Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted February 10, 2014 Ano, jest taka ropucha aga, ale jakoś żadna ze znanych mi Agnieszek mi się z nią nie kojarzy :-D Share this post Link to post Share on other sites
Guest Morderczyni Posted March 18, 2014 http://www.charaktery.eu/wiesci-psychologiczne/8109/Po-co-komu-muzyka---7-eksperyment%C3%B3w-psychologicznych--/ Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted March 18, 2014 Jak kiedyś będę miała dzieci, będę im puszczać muzykę przed urodzeniem. Będą miały lepszy słuch niż ja. ♥ Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted March 18, 2014 *dziwny mózg Emi podsunął jej wizję headbangującego w rytm Last Ride Of The Day płodu* Paula, ja będę im wyć... Albo nie, jeszcze ogłuchną. To może też będę puszczać piosenki :D Twinkle, twinkle, little star How I wonder what you are... :) 1 Share this post Link to post Share on other sites
annaif 325 Posted March 20, 2014 wpisujecie jak się nazywacie i wyskakuje wam jak byście się nazywali w Finlandii http://www.visitfinland.com/campaigns/finngenerator/public/en/ - ja bym nazywała się: Ilmatar Viljanen ( a gdy wpisałam moje oba imiona i nazwisko wyszło: Marja Jarvi - po fińsku Marja to Jagoda- moja babcia chciała ,żebym miała na imię Jagoda) - miłej zabawy :-D 2 Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted March 20, 2014 Jest horror z 1989 o tytule "Nightwish". :D http://www.filmweb.pl/film/Mroczne+%C5%BCyczenia-1989-126816 Share this post Link to post Share on other sites
NightwishAnka 480 Posted March 21, 2014 Anna - Suvi Joutsen a z drugim imieniem Anna Małgorzta była by Tellervo Kukkamäki :D Bardzo fajnie :P Share this post Link to post Share on other sites
Taiteilija 2754 Posted March 21, 2014 Wczoraj wyszło mi Jutta Turunen (takie fajne nazwisko!), a dziś się generator zmienił i wyszło mi: Ritva Korpela, coś jak ritva - gałąź i korpela - pustkowie/dzicz, a z moim drugim imieniem, czyli Diana: Tyyni Kukkamäki, od tyyni - spokojny i kukkamäki - kwieciste wzgórze... Mały chaos! Chyba imię Tyyni brzmi mi najlepiej i do tego z nazwiskiem Turunen. Zostanę przy tym miksie: Tyyni Turunen. :D Share this post Link to post Share on other sites
Metallinka 89 Posted March 21, 2014 Ja bym się nazywała Kaisla Vettenranta z panieńskim. Z niepanieńskim: Tellervo Metsälä - Tellervo — The daughter of the god of forest Metsälä — Woods Sounds good :D Share this post Link to post Share on other sites