Adrian 3317 Posted November 13, 2012 Jeśli coś nie działa poprawnie, są jakieś problemy z serwerem - zgłaszajcie wszystko tutaj. :) Share this post Link to post Share on other sites
margoQ 88 Posted November 13, 2012 Nie wiem, czy to błąd strony, czy moja a techniczna natura, czy też kwestia czasu niemniej mój problem polega na tym, że ustawiłam sobie za prawdę zacną sygnaturę, która wyświetla się jedynie w moim profilu, a nie ma jej na forum. To przybijające, zważywszy na fakt, jaka jest piękna!!! :P edit: Nieważne - już jest :P Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted January 5, 2013 Czy Wy też odnotowujecie sporadyczne braki połączenia ze stroną? Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted January 12, 2013 Mieliśmy drobne problemy z wyświetlaniem strony - wszystko wróciło już do normy. :) Jeśli napotkacie jakiś błąd (biała strona) to po prostu odświeżcie stronę. Powinno pomóc. :) Share this post Link to post Share on other sites
pawel27g 57 Posted January 13, 2013 Jakoś ani razu nie zdarzyły mi się problemy. Cóż mój dostawca internetu jest najlepszy :p Share this post Link to post Share on other sites
Ancient 322 Posted March 4, 2013 Ja właśnie zauważyłem problem, są opcje ze sposobem wyświetlania właściwie to nie opcja. Czasami ładuje wątek ze zdjęciami wyświetlają się wszystkie, w pełnych rozmiarach, czasem po chwili się lądują okienka z komunikatem "Zbyt duży obrazek. Kliknij by zobaczyć pełen rozmiar". A tym razem są te ramki z komunikatem "Zbyt duży obrazek. Kliknij by zobaczyć pełen rozmiar", tyle że w niektórych nie ma obrazu, a jest link. Komunikat działa jak należy, tylko obrazków nie ma. akurat tu tak się dzieje :D http://forum.nightwish.pl/watek-galeria-ancient?pid=4594#pid4594 a wygląda to tak: Czy inni też to odnotowali? Czy to wina google? Czy mojego neta? Share this post Link to post Share on other sites
Maciek 1188 Posted March 4, 2013 Ja natomiast zauwazyłem inną rzecz jak jest dużo obrazów albo bezpośrednich wklejeń filmów z youtube'a to jak ktoś ma wolniejszy net to mu wszystko się zacina i ciezko wczytać stronę, nieraz tego doświadczam więc osobiscie wrzucam zazwyczaj linki. :) Czy inni też to odnotowali? No u mnie wszystkie linki działają i pod każdym jest obraz a mam naprawdę niemłody komputer, mówiąc eufemistycznie ;) więc wyglada na to że Twój komputer/przeglądarka, może spróbuj inną :) Share this post Link to post Share on other sites
Ancient 322 Posted March 4, 2013 Za dużo ? może A dziwię się na pierwszej stronie jest więcej. Ważne że chociaż jest hiperłącze. Ale w takiej galerii muszą być widoczne foty. Chrome też ma taki sam problem. Ważne żeby inni widzieli. Share this post Link to post Share on other sites
Freyja 228 Posted March 4, 2013 A tym razem są te ramki z komunikatem "Zbyt duży obrazek. Kliknij by zobaczyć pełen rozmiar"' date=' tyle że w niektórych nie ma obrazu, a jest link.[/quote'] Ja się zgłaszam, że na obu przeglądarkach (w tym Opera) mam dokładnie ten sam problem. Ale to tylko na 2 str twojej galerii, na 1 wszystko jest ok. Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted March 4, 2013 Potwierdzam - jest błąd. Szukam przyczyny i postaram się naprawić tak szybko jak to możliwe. Limit zdjęć na post to 15, więc to raczej nie to... Chyba coś ze skalowaniem zbyt dużych zdjęć. :undecided: Share this post Link to post Share on other sites
Ancient 322 Posted March 5, 2013 No raczej, przypominam na 1 jest więcej, dziex za info o limicie Share this post Link to post Share on other sites
Ancient 322 Posted March 11, 2013 yy, emoty też się liczą? Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted March 11, 2013 Nie powinny, a występuje z nimi problem? Share this post Link to post Share on other sites
Ancient 322 Posted March 11, 2013 razem z emotami jest obrazków 21 jeśli się nie pomyliłem(2 strona). Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted March 12, 2013 Limit wynosi 15, czyli wygląda na to, że emotki się nie liczą. :) Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted March 12, 2013 Pytanie do wszystkich: czy na mapie wyświetlane są czerwone pinezki przy Waszych miejscowościach? Link do mapy: http://forum.nightwish.pl/misc.php?page=usermap Share this post Link to post Share on other sites
Kaktuska 58 Posted March 12, 2013 nie ma żadnej pinezki Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted March 12, 2013 ja też nie posiadam tych pinezek Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted March 12, 2013 nie pokazują się. a wczoraj jeszcze były... Share this post Link to post Share on other sites
Ancient 322 Posted March 13, 2013 Brak współrzędnych Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted March 13, 2013 Dzięki za info, napisałem do autora wtyczki. Jak się okazuje Google coś miesza, więc w weekend się zajmie problemem. :) Za utrudnienia przepraszamy i zapraszamy wkrótce. :D Share this post Link to post Share on other sites
Guest Morderczyni Posted March 14, 2013 Trzeba uzupełnić biografię. Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted March 14, 2013 Morderca, pomożesz? Produkuj się więc:) Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted March 14, 2013 Czekamy aż zostanie uzupełniona biografia na oficjalnej stronie - u nas jest jej tłumaczenie a kończy się na 2011. ;) Share this post Link to post Share on other sites
RoastedMax 8 Posted March 16, 2013 Błąd stylu Podwójny znak cytowania Patrz: Błąd występuje na pewno w Safari i Google Chrome. Share this post Link to post Share on other sites