Jillian 347 Posted November 6, 2013 Obejrzałam Obeność (horror). ... moje znajome się bały. Dla mnie nuda. 1 Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted November 6, 2013 Obejrzałam Obeność (horror). ... moje znajome się bały. Dla mnie nuda. No, szału ni ma : D Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted November 6, 2013 Obejrzałam Obeność (horror). ... moje znajome się bały. Dla mnie nuda. Teraz nie robią horrorow tylko komedie :) [video=youtube] To były horrory Dom na nawiedzonym wzgórzu z Vincentem Pricem :) Share this post Link to post Share on other sites
Jillian 347 Posted November 6, 2013 Już nie pamiętam kiedy widziałam dobry horror... nie, inaczej... kiedy się chociaż trochę bałam na horrorze. Teraz horror to tak naprawdę thiller, thiller to kryminał, a kryminał jest z reguły dramatem, który z kolei jest romansem. Porażka. 2 Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted November 6, 2013 Święte słowa Jill choć Ostatni Egzorcyzm 1 i 2 mimo małych ocen jest świetny :) Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted November 6, 2013 Obejrzałam Obeność (horror). ... moje znajome się bały. Dla mnie nuda. Hahah, właśnie to oglądamy na religii... xD Jeszcze nie skończyliśmy, więc proszę o niespoilerowanie, kiitos. Ja, ogólnie rzecz biorąc, boję się nawet tych mało strasznych horrorów, ale ten mnie bardziej intryguje niż przeraża, a czasem śmieszy. Aczkolwiek, jak sobie wyobraziłam wczoraj, jak kładłam się spać, przed moim łóżkiem tę okropną lalkę, to przez dobre pół godziny nie mogłam zasnąć. xD Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted November 6, 2013 [video=youtube] Zobaczcie na to :) Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted November 6, 2013 Z horrorów to polecam 'Wzgórza mają oczy'. Oglądałam daaaaawno temu i się bałam. Podobnie wszystkie części 'Oszukać przeznaczenie'. Share this post Link to post Share on other sites
Jillian 347 Posted November 6, 2013 E tam, mało straszne... w dodatku tylko 3 minuty. Gdzieś już się natknęłam na te ich mini filmiki kiedyś ;p Mnie przerażają tylko horrory o egzorcyzmach, opętaniach, nawiedzonych domach, demonach itp. oczywiście jeszcze jak są dobrze zrobione :D Jeśli ktoś zna jakiś w tym stylu, to bardzo proszę o propozycję :) Share this post Link to post Share on other sites
motorade 118 Posted November 6, 2013 "Oszukać przeznaczenie" na swojej prezentacji maturalnej z języka Polskiego zmieszałem z błotem ;) O ile 1 i 2 ujdą, tak 3 jest słabe a 4 nie widziałem. Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted November 6, 2013 Z horrorów to polecam 'Wzgórza mają oczy'. Ten tytuł nieodparcie kojarzy mi się z BBB. O___o Share this post Link to post Share on other sites
Dave 363 Posted November 6, 2013 Motorade: Jest jeszcze 5 czesc xd Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted November 7, 2013 Trochę nowych plakatów z nowego Hobbita ;) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted November 7, 2013 A kiedy tak właściwie będzie nowy hobbit? Nigdy nie wiem xd Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted November 7, 2013 27 grudnia 2013 (Polska), 10 grudnia 2013 (świat) :) Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted November 7, 2013 My oczywiście na samym końcu.... Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted November 7, 2013 Hm. Tajemnicza laska z łukiem... Oj, naginajo fabułę, naginajo :P Ale... Będzie długie, :D Tylko trochę mnie wkurza to pakowanie do filmu postaci z LOTRa (Saruman, Frodo, stary Bilbo, Galadriel, Legolas...), jakby myśleli, że jak będzie na plakacie taki Orlando z tamtej trylogii, to wzrośnie zainteresowanie Hobbitem. Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted November 7, 2013 E tam, marudzisz, ja tam lubię Legolasa :> Nie wytrzymam do końca grudnia... 1 Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted November 7, 2013 Też go lubię (i jestem nim w naszej Drużynie Pierścienia z chłopakami z okolicy, bo on jest najbardziej kobiecy :P), ale.. Mi to się wydaje takie trochę, ja wiem, na siłę? :/ Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted November 8, 2013 Hm. Tajemnicza laska z łukiem... Oj, naginajo fabułę, naginajo :P Ale... Będzie długie, :D Tylko trochę mnie wkurza to pakowanie do filmu postaci z LOTRa (Saruman, Frodo, stary Bilbo, Galadriel, Legolas...), jakby myśleli, że jak będzie na plakacie taki Orlando z tamtej trylogii, to wzrośnie zainteresowanie Hobbitem. Bo tak jest, Milla... Nie dotyczy to oczywiście wszystkich widzów, bo nie można generalizować, ale twarz ulubionego aktora na plakacie przyciągnie do kina dodatkowych widzów ;) Share this post Link to post Share on other sites
Jillian 347 Posted November 8, 2013 Ja pójdę do kina, bo łucznicy ♥ ♥ ♥ I elfy. I Gollum ♥ Chcę. Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted November 12, 2013 Gif z Hobbita 2 :) Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted November 13, 2013 Jak są tu fani Xeny. J jak chcecie powrotu Xeny i jej pięknej Amazońskiej przyjaciółki Gabrielli. To lajkowac stronę, bo idzie, to dobrym kierunku, to powrotu Xeny i Lucy Lawless na duży ekran w kinie. :) https://www.facebook.com/XenaMovieCampaign?fref=ts Share this post Link to post Share on other sites
Lester 48 Posted November 14, 2013 Ostatnie parę dni spędziłem na milionowym obejrzeniu polskiej produkcji wiedźmina :D chodzi mi o serial :) Share this post Link to post Share on other sites
Jillian 347 Posted November 14, 2013 Oooo, oglądało się, oglądało ♥ Share this post Link to post Share on other sites