pawel27g 57 Posted November 11, 2012 No to moi drodzy tutaj możecie pisać o wszystkim, kto z kim zerwał, czy Anka zakochała się czy też Tomek jest bezpłodny. A tak do sedna, to tutaj możecie dogadać sie ze wszystkim po prostu ten temat jest od offtopu. Share this post Link to post Share on other sites
margoQ 88 Posted November 11, 2012 Świetnie, to ja się pochwalę, że pies wygrzał mi już pies, więc idę zająć należne mi miejsce:) Share this post Link to post Share on other sites
pawel27g 57 Posted November 11, 2012 Z psem dzielisz się komputerem :p Czy to on się dzieli z tobą? Share this post Link to post Share on other sites
margoQ 88 Posted November 12, 2012 Hahahaha, dopiero teraz zauważyłam, że moje wczorajsze siódme stadium nieprzytomności dało o sobie znać mega nieczytelnym postem :D Nie, no łóżeczko mi wygrzewa nie komputer:) Tak szczerze, to ona komputer omija szerokim łukiem - łóżko jak by nie patrzeć wygodniejsze :D Share this post Link to post Share on other sites
pawel27g 57 Posted November 12, 2012 Mójkot kiedyś spał na komputerze ale że go wywaliłem to na łóżku albo na TV Share this post Link to post Share on other sites
margoQ 88 Posted November 12, 2012 Buahahaha, może chciał ci coś w ten sposób zakomunikować? :P Share this post Link to post Share on other sites
pawel27g 57 Posted November 12, 2012 Ta: dawaj mięso paniczu xd Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted November 12, 2012 pawel27g, uważasz, że kot pomyślał "paniczu"? dawaj mięso sługo;) Pies ma Pana, a kot ma służącego:) Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted November 12, 2012 Pies ma Pana' date=' a kot ma służącego:)[/quote'] Perfekcyjnie to ujęłaś. :) Czasem mam wrażenie, że moja relacja z kotami jest związana tylko i wyłącznie z jedzeniem. :D Share this post Link to post Share on other sites
margoQ 88 Posted November 12, 2012 Chwała mi, że mam psa, przynajmniej mogę mieć "złudzenie", że żądzę :P Share this post Link to post Share on other sites
pawel27g 57 Posted November 12, 2012 uważasz, że kot pomyślał "paniczu"? dawaj mięso sługo;) Pies ma Pana, a kot ma służącego:) Mądre słowa Chwała że mam psa 2Koty 1 Papugę Kakadu mysz i królika i pajęczaka na książkach HP. Tak tak na serio aż tyle tego mam. Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted November 12, 2012 To się chwali, kochajmy i szanujmy to co nas otacza- to tworzy nasz świat:) Share this post Link to post Share on other sites
pawel27g 57 Posted November 14, 2012 Jak ktoś jest wyznawcą Boga, niech się pomodli za mnie, o podwyżkę dla mnie. Dziś będę wiedział czy będę zarabiał więcej dostając awans. Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted November 14, 2012 pawel27g, gratuluję awansu?, kciuki uruchumione:) Share this post Link to post Share on other sites
pawel27g 57 Posted November 14, 2012 Hura Hura beatag60 , Już możesz puścić kciuki, awans dostałem z marszu. Teraz mam 254% więcej w kieszeni :) Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted November 14, 2012 Gratulacje :) Kuzyn miał na lekcji noblistów polskich. Spytałem jakich zna. Bez zastanowienia odrzekł: Adam Małysz! :D Share this post Link to post Share on other sites
Jillian 347 Posted November 14, 2012 Gratulacje :) Adrianie, pozdrów kuzyna :D Czuje, że to niezłe ziółko :) Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted November 14, 2012 Adrianie' date=' pozdrów kuzyna :D Czuje, że to niezłe ziółko :)[/quote'] Dziękuję, pozdrowię. :) Naprawdę, jak czasem coś powie... :D Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted December 29, 2012 Smutno bez shoutboxa, ale od czego mamy "Pogadalnię"? :) Jak przygotowania do sylwestra? Grubo czy symbolicznie? W dużym gronie czy kameralnie? Fajerwerki czy zimne ognie? Ze znajomymi czy z rodzinką? Share this post Link to post Share on other sites
xhonek 26 Posted December 29, 2012 Z drugą połową - albo ze znajomymi. Nie wiadomo czy moja lepsza część będzie dysponować możliwościami. If not - zginę z tymi ludźmi. Absolutnie zginę. Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted December 29, 2012 Na przestrzeni lat wyrobiłem sobie świadomość własnych możliwości i staram się "nie skończyć" zbyt szybko (najlepiej wcale). :D Nie wiem czy to oznaka starzenia się/dojrzewania czy czegokolwiek innego, ale ostatnio preferuję wyłącznie kameralne spotkania w gronie przyjaciół zamiast hucznych imprez. Sylwestra jednak zamierzam spędzić jednak hucznie - taki mały powrót do korzeni. :) To taki wyjątkowy dzień spotkania się ze starymi znajomymi, z którymi nie ma się już takiego kontaktu. Share this post Link to post Share on other sites
margoQ 88 Posted December 30, 2012 Fajne podejście. Ja tam nie lubię Sylwestra, nie lubię sztucznej pompy i przymusowej radości, nie cierpię fajerwerków. A za balony, baloniki etc. chyba bym rozszarpała :P Dlatego u mnie tradycyjnie... Ale o tym już pisałam :D Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted December 30, 2012 Mamy 3 zaproszenia+ opcje pozostania w domu z małym towarzystwem. Wszystkie propozycje to kameralne spotkania w sprawdzonym gronie i równie dla nas ważne. Dziś musimy podjąć decyzję- to trudne:( Share this post Link to post Share on other sites
margoQ 88 Posted December 30, 2012 A u mnie nagły zwrot akcji - właśnie się dowiedziałam, ze chcąc nie chcą robimy imprezę :D Znaczy się - znajomi się po prostu zapowiedzieli, że wpadają, bez pytania o zdania czy cóś :D Share this post Link to post Share on other sites