Invidia 621 Posted September 8, 2014 Posiadanie faceta to nic fajnego. Takie tylko do troszczenia i karmienia. Ino się wykończysz. XDD Ale nie bierzcie tego na poważnie, bo znowu polecą hejty ;_; Moja kochana Ruda to taki słodki pies, że codziennie nowy partner. Nic tylko po łąkach by hasała. Z nowymi psami. Urocze xD 3 Share this post Link to post Share on other sites
Kuolema666 518 Posted September 8, 2014 Mam nadzieje że panowie mnie nie zabiją, ja was lubię tylko wam nie ufam. :-( 3 Share this post Link to post Share on other sites
Nightfall 809 Posted September 23, 2014 Świnki nie gryzą? Mój kot Yoda zaginął :( U mnie w domu musi być chociaż jeden kot, więc niemal od razu przygarnęłam innego kiciusia. Ma na imię Zelda :3 (sorka za bałagan w tle) 3 Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted September 23, 2014 Jak Yoda się odnajdzie to będziesz miała dwa ;) dwa koty w domu są lepsze niż jeden ;) Share this post Link to post Share on other sites
annaif 325 Posted September 23, 2014 Nie zauważyłam żadnego bałaganu w tle. Kotek bardzo fajny. Imię skojarzyło mi się z serialem " Sabrina nastoletnia czarownica". Może tamten kot jeszcze wróci - mój wrócił po 2 tygodniach. W tym roku zaginęły mi 3 koty a wrócił tylko jeden z nich. Ale dobry i jeden kot zwłaszcza, że musi zajmować się kociakami. Share this post Link to post Share on other sites
Nightfall 809 Posted September 23, 2014 Ciągle mam nadzieję, że wróci ale szansa jest nieduża, bo nie ma go od tygodnia. Gdzie te koty uciekają? Anna - miałam na myśli otwartą szafę :D Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted September 23, 2014 Ciągle mam nadzieję, że wróci ale szansa jest nieduża, bo nie ma go od tygodnia. Gdzie te koty uciekają? Anna - miałam na myśli otwartą szafę :D Kot mojej koleżanki wrócił po 3 tygodniach ;) One nie uciekają! One zwiedzają okolicę ;) Share this post Link to post Share on other sites
Nightfall 809 Posted September 23, 2014 Trochę mnie pocieszyłaś, mam nadzieję, że załatwi swoje sprawy i wróci ^^ Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted September 24, 2014 Jaki słodziak. ♥ A co do znikania, to mam małego kociaka (mieszka u babci), który wchodzi pod silnik mojej mamie i od babci jeździ z nami do domu. Bazyl-podróżnik. Co ciekawe, do samochodu taty też "wsiądzie", ale do dziadka już nie. ;) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Kuolema666 518 Posted September 25, 2014 Mam dziwne wrażenie że mój kot chce mnie zabić, lub nie chce oddać mi butów. :D 2 Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted October 22, 2014 Jedna z prawd o kotach:) http://joemonster.org/art/29682/Latwa_do_zbudowania_pulapka_na_koty 2 Share this post Link to post Share on other sites
annaif 325 Posted October 22, 2014 Moja babcia miała na telewizorze naustawianych pełno różnych rzeczy: wazony, zdjęcia, figurki. Było tam tego mnóstwo a kot tam wszedł i siedział, dopiero jak go wyganiałam to przewrócił coś. Nie wiem jak się tam zmieścił. Koty lubią też siadać w beczkach i wiadrach. Ten kot z telewizora wchodził też na parapet gdzie stało pełno kwiatów i niczego nie przewrócił ani nie połamał, siedział nieruchomo jak jakaś maskotka. Share this post Link to post Share on other sites
hietAla 1514 Posted October 24, 2014 http://zapodaj.net/00676b4aba044.jpg.html - edit: już powinno działać :P Przedstawiam Leona (potocznie zwany "psinią" :) Ma 1,5 roku, kocha być złośliwy, dostawać smakołyki i jest bardzo towarzyski :-D 3 Share this post Link to post Share on other sites
98wercia 457 Posted October 24, 2014 Alu link niestety nie działa i nie widzimy zdjęcia :/ Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted October 25, 2014 U mnie działa, głaski dla rudzielca:) Share this post Link to post Share on other sites
Nightfall 809 Posted November 8, 2014 Mam problem z kotełkiem. Przygarnęłam go kiedy był malutki i dziki. Obecnie ufa ludziom i pojawia się niemal na każde zawołanie. Tylko, że jest jedno "ale", ta mała paskuda początkowo załatwiała się do kuwety, niestety zaprzestała tego zwyczaju. Teraz preferuje doniczki z kwiatkami albo jakieś ukryte miejsca ;/ Wiecie może jak to naprawić? Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted November 8, 2014 Night, kot jest ogromnie wrażliwym zwierzęciem! Przyczyn takiego zachowania może być niezliczona ilość: "nie takie"- żwirek, kuweta, miejsce? Jakakolwiek zmiana! podglądanie kota podczas załatwiania? Sama musisz stopniowo wyeliminować powód- oczywiście bierz pod uwagę również problemy zdrowotne o których kicio Ci nie powie:( Share this post Link to post Share on other sites
Nightfall 809 Posted November 8, 2014 Dzięki Beatko. Na początku korzystał z kuwety, nie mam pojęcia czemu zmienił zdanie. Żwirek daję ciągle taki sam, kuweta stoi w jednym miejscu. Może spróbuję zastąpić żwirek piaskiem. Bardzo chciałabym trzymać kotka w domu, ale on mi w tym nie pomaga ^^ Share this post Link to post Share on other sites
Nightfall 809 Posted December 17, 2014 Wróciłam i znów opowiadam o kotach :3. Kilka dni temu wołałam mojego kociaka do domu i zostałam zaskoczona, bo razem z moją Zeldą przyszedł nieznany, bonusowy kot. Ufał ludziom i był niesamowicie głodny poza tym zupełnie nie orientował się na zewnątrz. Dlatego wnioskuję, że został wyrzucony (gdybym dorwała tych ludzi...). Okazało się, że Loki (tak nazwałam nowego kota) ma infekcję wirusową i jego leczenie będzie trwało dużo czasu. Mam nadzieję, że z tego wyjdzie. Robię co mogę, żeby się udało. 3 Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted December 18, 2014 Night, nie jest to może żelazną zasadą ,ale jeśli jakikolwiek zwierz którego nie znasz przychodzi do nas sam- to zazwyczaj znaczy prośbę o pomoc: "jestem głodny", " jestem chory"' " chciałbym mieć swojego człowieka i domek".... Trzymam kciuki za zdrówko Lokiego i mizianki dla Zeldy:) Share this post Link to post Share on other sites
Nightfall 809 Posted December 18, 2014 Dziękuję :) Loki zaczyna zdrowieć, tak się cieszę. Share this post Link to post Share on other sites
Nightfall 809 Posted January 31, 2015 Przedstawiam Staszka: 1 Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted February 28, 2015 Koty kochają torebki, oto dowód: 3 Share this post Link to post Share on other sites
hietAla 1514 Posted February 28, 2015 Potwierdzam! Mój rudzielec uwielbia się też pakować do plecaków/walizek/siatek na zakupy (szczególnie takich materiałowych, ekologiczny kot :D). Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted February 28, 2015 Nie tylko koty to lubią :) Moje małe też lubi włazić wszędzie tam, gdzie jest ciemno. I wyżerać okruszki i inne pozostałości jedzenia stamtąd... Share this post Link to post Share on other sites