Adrian 3317 Posted April 17, 2015 Witaj na pokładzie, Michał! Share this post Link to post Share on other sites
Kirk 56 Posted April 17, 2015 A dzięki za plisiczka :). Epiki czasem słucham, ale nie zaczęto :D. Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted April 17, 2015 Witaj Michale! Baw się dobrze i zostań z nami jak najdłużej! :D Share this post Link to post Share on other sites
majka420 11 Posted April 18, 2015 Witam serdecznie wszystkich forumowiczów. Swoją przygodę z Nightwish zaczęłam stosunkowo nie dawno i ciągle wsłuchuję się co raz to inne utwory. Moj faworyt to " Want my tears back now". Bardzo żałuję chwilowego odejścia Jukki z zespołu i liczę, że wszybko do niego wróci bo nie wyobrażam sobie nightwish bez tego "dzikusa" z całym szacunkiem do Kaia oczywiście. Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted April 18, 2015 Witaj majka420, poznawaj więc NW dalej, bo to cudna przygoda:) Share this post Link to post Share on other sites
Eclipse 226 Posted April 18, 2015 Hej Majka. :) Też uwielbiam I Want My Tears Back! Baw się dobrze na forum. :3 1 Share this post Link to post Share on other sites
hietAla 1514 Posted April 18, 2015 Cześć Majka! Milej zabawy ;) Share this post Link to post Share on other sites
majka420 11 Posted April 18, 2015 Dzięki za miłe przywitanie, zabawę dopiero zaczynam i co raz bardziej mi się podoba i oby trwała jak najdłużej. Pozdrawiam :D Share this post Link to post Share on other sites
Pablito 1169 Posted April 18, 2015 Witaj Michale i Majka ,miłego buszowania na forum ,wpadajcie na chat ,i zapraszam do mojej galerii na Fan Art Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted April 18, 2015 Witaj Majka, baw się dobrze na forum ;) A co prócz NW lubisz? Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted April 18, 2015 Terve, Maju :) Łap kaftanik. *wręcza kolejnemu świeżemu mięsku kolejny kaftan bezpieczeństwa* Share this post Link to post Share on other sites
Kirk 56 Posted April 18, 2015 Cześć Majka! :D Też mam nadzieję, że Jukka wróci kiedyś do NW 1 Share this post Link to post Share on other sites
anulka79 1426 Posted April 18, 2015 Witaj, Majka:)! Fajnie, że dołączyłaś! Miłego odkrywania forum;). Share this post Link to post Share on other sites
majka420 11 Posted April 18, 2015 Słucham różnych zespołów od Bon Jovi, Gotthard, różne szwedzkie rockowe zespoły, Edguy. O co chodzi z tym kaftanem? 1 Share this post Link to post Share on other sites
98wercia 457 Posted April 18, 2015 Witaj i NIE opuszczaj nas szybko! ;) Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted April 18, 2015 Hell-o, Majka! :) Share this post Link to post Share on other sites
Lawenda 457 Posted April 19, 2015 Hej, Maja! Jakie są twoje ulubione albumy Nightwish'a? Share this post Link to post Share on other sites
majka420 11 Posted April 19, 2015 Tak jak wspomniałam wcześniej dopiero się wsłuchuję w twórczość Nightwish ale jak na razie na pierwszym miejscu jest u mnie album Highes Hopes cd1 Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted April 19, 2015 Znowu muszę tłumaczyć kaftan... Bo to jest takie nasze forumowe wdzianko. Wszystkim nowym go przydzielam. Coby wiedzieli, że trafili do wariatkowa. Czekaj, zacytuję samą siebie sprzed paru stron tego tematu: Służy do noszenia z dumą (proste plecy, wypięta pierś, uniesiona głowa, zdecydowany krok i jeeeedziesz!), pokazywania swojej przynależności do naszego wspaniałego grona... Do tego ma magiczne moce. I jest niezwykle ładny, dopasowany i kochany. Kochaj swój kaftanik! ♥ O. ^^ 1 Share this post Link to post Share on other sites
majka420 11 Posted April 19, 2015 Ok już kumam, z dumą będę nosić ten kaftan :D Share this post Link to post Share on other sites
Ancient 322 Posted April 19, 2015 Witaj Majka zapraszam do długiego pisania i popadnięcia w Najtłiszowy nałóg :D Wdychaj te muze razem z gwiazdami i księżycem w pełni :) 1 Share this post Link to post Share on other sites
majka420 11 Posted April 19, 2015 Hej Ancient, dla mnie muza jest jak oddychanie a Nightwish też się do tego przyczynia i jak już wpadam w nałóg to tak łatwo się mnie nie pozbędziecie stąd :) 5 Share this post Link to post Share on other sites
Justyna.243 2 Posted April 20, 2015 Witam wszystkich sympatyków Nightwish. Jestem tutaj nowa i trochę ciężko mi się tutaj odnaleźć, ale mam nadzieję że sobie poradzę. Pozdrawiam. 1 Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted April 20, 2015 Witaj Justyna, dasz radę:) Jak w wielkim pałacu odnajdziesz i poznasz wszystkie komnaty cudów;)Miłego odkrywania:) Share this post Link to post Share on other sites