Sarpanitu 4 Posted February 24, 2013 Witajcie! Eh... sama nie wiem od czego zacząć... Może od tego, że niektórzy mogą mnie kojarzyć z innych for, gdzie udzielałam się lata temu. Pod nieco innym nickiem co prawda, ale zapewne szybko skojarzycie, któż zacz. Nightwish to spora część mojego życia, choć ostatnio 'nasze relacje' nieco się oziębiły. Mimo to postanowiłam się zarejestrować ponownie na nightwishowym forum. Wszak nie samym NW człowiek żyje ;) Tak sobie przeglądałam niektóre tematy tutaj i kojarzę parę osób, a tych których nie kojarzę tym bardziej będzie miło poznać. I mam nadzieję udzielać się, o ile czas pozwoli. Muzyki słucham różnej, nie ma sensu wymieniać, myślę, że wszystko wyjdzie w praniu. Prócz muzyki interesuję się biżuterią, choć może powinnam napisać, że szeroko pojętym craftingiem. Piszę wiersze i opowiadania (ostatnio z rzadka). Grywam czasem w jakieś gry. Ostatnio wciągają mnie również - niestety - gry online. Lubię filmy ciekawe, te od Tarantino i Burtona. Kocham elfy, facetów o aryjskiej urodzie. Marzy mi się podróż do Szwecji, albo chociaż do Zakopanego ponownie. Mam kotka, dwa pieski, ale i tak przygarnęłabym wszystkie futrzaki, gdybym tylko mogła :) I zapewne mam jeszcze parę innych dewiacji, o których zapomniałam. No to tak w skrócie o mnie... Jeszcze raz witam wszystkich. Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted February 24, 2013 Witaj Sarpanitu. Ogromnie cieszy mnie fakt, że Twoje rozstanie z NW nie oziębiło się na zawsze;) Tym bardziej, że piszesz że NW to spora część Twoje życia. Jestem więc bardzo ciekawa Twoich przygód z zespołem i ogólnie Ciebie samej?:) Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted February 24, 2013 Również witam :) Miło nam, że postanowiłaś do nas dołączyć ;) Miłego postowania! Share this post Link to post Share on other sites
margoQ 88 Posted February 24, 2013 Witaj:) I twórczego pisania;) Share this post Link to post Share on other sites
Ancient 322 Posted February 24, 2013 Powitać, milo mi, jestem Ancient :) Już jestem ciekaw poznani twojej osobowości. :) Share this post Link to post Share on other sites
xhonek 26 Posted February 24, 2013 Siema! Czuj się jak u siebie - swojska atmosfera bardzo odczuwalna :) Share this post Link to post Share on other sites
Sølvi 237 Posted February 24, 2013 Kocham elfy' date=' facetów o aryjskiej urodzie[/quote'] Mhm, też uwielbiam :D Witaj :) Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted February 25, 2013 witajcie! wypada się przywitać, więc się witam, dzień dobry :) nie będę pisać tu nic o sobie, bo nie ma to większego sensu. mam nadzieję, że poznamy się bliżej poprzez wypowiedzi w innych wątkach :) Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted February 25, 2013 Witaj Evi:) To pisz i się poznamy, miłego relaksu na DE:) Share this post Link to post Share on other sites
margoQ 88 Posted February 25, 2013 Witaj:) Pisz, pisz, pisz, albowiem ciekawa jestem Twoich opinii :P Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted February 25, 2013 Witaj tajemniczy osobniku, Evi. :) Wnioskuję za poprzednikami. ;) Share this post Link to post Share on other sites
Taiteilija 2754 Posted February 25, 2013 Witam, witam Sarpanitu i Evi! :) Czujcie się jak u siebie! Share this post Link to post Share on other sites
Freyja 228 Posted February 25, 2013 Hello wszystkim jeszcze przeze mnie nie witanym! Miłego postowania ;) Share this post Link to post Share on other sites
Ancient 322 Posted February 25, 2013 Witam Evi, no liczę na to, że się poznamy :), powodzonka w pisaniu. Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted February 26, 2013 Hej :) No więc... swoją przygodę z Nightwish zaczęłam dość niedawno, bo w kwietniu zeszłego roku, a na tą stronę trafiłam dopiero w grudniu, mimo to już ją znam niemal na pamięć ;] Tak zapoznając się z wami uświadomiłam sobie, że prawdopodobnie jestem tutaj najmłodsza, ale myślę, że to nikomu nie będzie przeszkadzać kiedy będę się udzielać. Jeżeli chodzi o mój gust muzyczny, to słucham głównie Nightwish'a, ale mój kuzyn dba o mnie i codziennie podsyła mi coś nowego do słuchania jak np. Delain, Xandria, a dzisiaj było Cobra And The Lotus, więc można powiedzieć że słucham wszystkiego z ghothic metalu ;] lubię także (tym razem dzięki mojemu tacie) Queena, Pink Floyd, trochę mniej Metallicę ale też zdarza mi się posłuchać ;] Pierwszą piosenką Nightwish'a, którą usłyszałam było "Wish I Had An Angel" i trochę się wtedy zraziłam, ale później spróbowałam znowu ze "Storytime" i pooszło! :D Jeżeli chodzi o samych członków grupy: będę wyjątkiem i powiem, że nie przepadam za Marco (nie pytajcie mnie czemu, naprawdę nie wiem), a moim ulubieńcem jest wesoły hobbit Emppu ^^ Nie umiem języka angielskiego (no, może troszkę...) ponieważ moja mama jest francuzką i zapisała mnie do szkoły gdzie uczą głównie tego języka, język angielski jest tam na drugim miejscu, więc dziękuję za wszystkie tłumaczenia i proszę żeby było tak dalej ;) To by było na tyle. Do zobaczenia na forum :) Share this post Link to post Share on other sites
Sølvi 237 Posted February 26, 2013 Witaj, świeża krwi :devil: Tu też masz kopalnię jeśli chodzi o muzykę, w dziale "Artyści" ;) Share this post Link to post Share on other sites
Freyja 228 Posted February 26, 2013 Witaj, Invidia! Ależ ja bym chciała znów być w tym "innym stanie umysłu" towarzyszącym moim początkom przygody z Nightwishem... No nic, nie będę tu przywoływała moich metafizycznych odczuć i uniesień, zatem życzę miłego postowania! Share this post Link to post Share on other sites
Ancient 322 Posted February 26, 2013 No witaj kolejna osóbko o nicku Invidia. Powodzonka w pisaniu postów, poznawaniu tekstów Nightwish, nauce englisza :) Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted February 26, 2013 Witaj Invidia:) Skoro obserwujesz forum od dłuższego czasu i piszesz;) tzn. że nas lubisz i że fajnie tu jest- niech tak zostanie:) Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted February 26, 2013 witaj Invidia. mam nadzieję, że będziesz się tu bawić tak dobrze jak ja od wczoraj ;) Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted February 27, 2013 Cześć, jestem Szymek, mam 17 lat, od zespołu uzależniłem się jakieś dwa lata temu. I nie chcę się od nich oduzależniać ,bo są świetni :D Moją ulubioną piosenką NW jest Ghost Love Score oraz The Escapist (co widać po moim nicku ;p). Nie przepadam za NW z Floor - nie wiem czemu, drażni mnie ona. Ulubionym członkiem zespołu jest Marco. Poza NW słucham również Epici, Within Temptation, Cradle of Filth, Evanescence, Tarot i wiele, wiele innych ;p O forum dowiedziałem się dziś i od razu postanowiłem założyć tutaj konto i się ładnie zadomowić ;) Mam nadzieję, że się będę tutaj dobrze bawił z innymi fanami Nightwish'a :D Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted February 27, 2013 TheEscapist, dziś się dowiedziałeś i dziś podjąłeś wielkie ryzyko dołączenia do nas:) A ryzyko jest wielkie, ogromne- ale spoko, od nas też nie będzie trzeba się od uzależniać;)Witaj:) Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted February 27, 2013 Dlaczego uważasz, że jest to wielkie ryzyko ? ;p Share this post Link to post Share on other sites