Ares 1858 Posted February 26, 2014 Witaj Weroniko ładne imię :) Skąd jesteś? :) Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted February 26, 2014 Tervetuloa, baw się dobrze i pisz dużo (nie to, co my ostatnio xD). ;) Share this post Link to post Share on other sites
98wercia 457 Posted February 26, 2014 Jestem z zachodniopomorskiego. Dziękuję za miłe słowa o moim imieniu ponieważ nigdy nie darzyłam go sympatią :) Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted February 26, 2014 Tradycyjnie witam Cię w wariatkowie :) Share this post Link to post Share on other sites
98wercia 457 Posted February 26, 2014 Dzięki mam nadzieję że z wami wytrzymam :) Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted February 26, 2014 Dzięki mam nadzieję że z wami wytrzymam :) Cóż... Powodzenia życzę :happy: Może się przydać :happy: 1 Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted February 26, 2014 Cześć, cześć i czołem :D. Dzięki mam nadzieję że z wami wytrzymam :) Cóż... Powodzenia życzę :happy: Może się przydać :happy: Hohohohohoho :devil:. Tak :happy:. Patrząc na nick, można wywnioskować, że masz... 16 lat? Share this post Link to post Share on other sites
98wercia 457 Posted February 26, 2014 Aż taka stara nie jestem. 16 lat rocznikowo bo urodziny mam dopiero w grudniu. Jak ja kocham ten miesiąc. :) Share this post Link to post Share on other sites
Mike 34 Posted February 26, 2014 Dodatkowo jak urodziny się ma w bezpośrednim sąsiedztwie świąt to jest jeszcze ten pech, że często prezenty świąteczne się dostaje razem z urodzinowymi - więc jest ich mniej. No i hej :) Share this post Link to post Share on other sites
98wercia 457 Posted February 26, 2014 Hej. Z jednej strony ciesze się że nie mam urodzin blisko świąt ale z drugiej strony chciałabym. No ale cóż zrobić. :) Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted February 27, 2014 Hej : ) Nie chciałabym mieć urodzin w grudniu, ale też nie w styczniu jak mam :< Jeszcze szybciej się starzeje. Share this post Link to post Share on other sites
Ecthelion 5 Posted March 2, 2014 Witajcie :) Największe forum NW w Polsce, a ja się dopiero teraz tu znalazłem. A wszystko przez Nightfall :D NW słucham już od jakichś sześciu lat, kocham muzykę od smooth jazzu przez irlandzki folk do symfonicznego power metalu, fantastykę, szczególnie Tolkiena, i wszystko co brytyjskie - w końcu studiuję anglistykę ;) 2 Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted March 2, 2014 Witaj Ecthelion. :) Jaki lubisz album Nw? Jaka piosenkę? :D Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted March 2, 2014 Witam w domu wariatów ^^ 1 Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted March 2, 2014 Miło mi powitać :) czuj się jak w domu i baw się dobrze ;) Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted March 2, 2014 Witaj. :) Coś nas ostatnio dużo przybywa, to dobrze. ;) Share this post Link to post Share on other sites
Ecthelion 5 Posted March 2, 2014 We're all mad here ;) Album i utwór, hm, chyba mam w informacjach o sobie tutaj xD ale tak po prawdzie ciężka decyzja. trójkami mogę co najwyżej. Ghost Love Score oczywiście, Creek Mary's Blood i Ever Dreamw wersji z End of an Era. Albumy to byłby jednak Once na pierwszym miejscu chyba jeśli brać pod uwagę najwięcej ulubionych kawałków, zaraz potem Oceanborn i Century Child (ech, Wishmaster taki niedoceniony, aż mi wstyd xD). 1 Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted March 2, 2014 Hej hej : ) Czyżby tajemniczy Pan ze zdjęć ze zlotu? ;> Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted March 2, 2014 Witaj na forum! :) Cieszymy się, że do nas dołączyłeś! Baw się dobrze. :) Share this post Link to post Share on other sites
98wercia 457 Posted March 2, 2014 Hej Ecthelion. :) Share this post Link to post Share on other sites
Ecthelion 5 Posted March 2, 2014 Mystery Convention Guy, brzmi dobrze :D Tak... Tak, to ja xD Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted March 3, 2014 Witaj Ecthelion, skutecznego Najtłiszowania i nie tylko;) Share this post Link to post Share on other sites
Dave 363 Posted March 3, 2014 Wygląda na to, że fan śródziemia. Witaj :D Share this post Link to post Share on other sites