Kuolema666 518 Posted September 12, 2014 O Krzysiu ma instagrama :D Niektórzy dziadkowie nie bronią się przed postępem :D Dziadkowie, nie ale za to młodzież tak. :P Ja tam raczej wchodzę żeby poprzeglądać zdjecia np. Floor, sama jakoś nie mam pojęcia po co miałabym go zakładać. :-D 2 Share this post Link to post Share on other sites
Guest krzys47 Posted September 25, 2014 Biedny vaari :-( nikt nie pomaga, nawet wielbiciel Floor Ares wrzuca fotki gdzie popadnie :-( Ta scenka w Polsce za dobrze się nie kojarzy:D, ale poza tym zdjęcie super. Jaka Ona szczupła :happy: Share this post Link to post Share on other sites
Atharjatha 21 Posted September 29, 2014 A tutaj można głosować na Panią Floor: http://metalholic.com/vote-metalholics-2014s-top-women-metal/ 1 Share this post Link to post Share on other sites
Dave 363 Posted October 11, 2014 Co sądzicie o tej wersji She is Mys Sin w wykonaniu Floor? Czy jest dla was lepsza/łatwiejsza w odbiorze niż drapieżniejsza interpretacja z Showtime Storytime? :) [video=youtube] Share this post Link to post Share on other sites
Sandra.K 16 Posted October 11, 2014 Przede wszystkim sądzę, że nie powinieneś zamieszczać takiej "kiły" jakościowej, chyba że w dziale z żartami. Mamy oceniać utwór nagrany telefonem lomórkowym? :( Share this post Link to post Share on other sites
Dave 363 Posted October 11, 2014 Jeżeli ciężko mi znaleźć tę interpretacje w innej jakości, a chce się nią podzielić to tak - zamieszczam w takiej jakości :) A w dziale z żartami na pewno pojawi się jakiś post z mojej strony, gdy tylko znajdę coś śmiesznego :) Share this post Link to post Share on other sites
Naevey 47 Posted October 12, 2014 Jak to ujął pewien anglojęzyczny słuchacz: "Ms. Jansen, in Planet Hell there is too much screaming, not enought singing" Anette vs. Floor 1:0 dla Anette Floor w sumie nie śpiewa tak źle, do Tarji jej trochu brakuje, ale to chyba oczywiste (: Zresztą, Tarja to zamknięty rozdział (no chyba ze zdarzy sie cud). Jak na razie nie jest źle, oby dalij było dobrze (: Share this post Link to post Share on other sites
Kuolema666 518 Posted October 19, 2014 Floor i Hannes podbijają New York. :D 2 Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted October 19, 2014 Chciałbym być na jego miejscu. :D Share this post Link to post Share on other sites
Maciek 1188 Posted October 31, 2014 Halloweenowa fota Floor:D 6 Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted October 31, 2014 Kolejne Halloweenowe zdjęcie. ;) 6 Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted November 1, 2014 Po raz kolejny Florka pokazuje jak bardzo jest pozytywną, wyluzowaną i radosną osóbką. Swoim pozytywizmem pasują do siebie z Marco:) 2 Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted November 2, 2014 O TAK! Marco i Floor idealnie do siebie pasują. :D Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted November 18, 2014 Floor będzie śpiewała dla Czerwonego Krzyża. :) [video=youtube] Share this post Link to post Share on other sites
Piotrek 121 Posted November 18, 2014 Widzę, że gościnnie wystąpi też Marcela Bovio ;) Jedyna osoba spoza Holandii, którą udało mi się zidentyfikować. (Nie wiem czy wokalistka Xandrii- bo to chyba ona- jest Holenderką czy Belgijką). Ciekawe co z tego wyjdzie. Zaraz przesłucham. Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted November 19, 2014 Ogólnie tam spiewa cała metalowa śmietanka holenderska, Arjen (chociaż on akurat nie śpiewa... :)), Simone, Anneke, Irene Jansen chyba też (chyba, że to jednak nie ona jest na tym filmiku.... :), potem Lotte Wessels, Dianne van Giersbergen (?). Nie umiem ich dokladnie rozpoznac, siedze wlasnie na wykladzie z chemii... ;> Share this post Link to post Share on other sites
Lucid Dreamer 186 Posted November 19, 2014 Szkoda,ze tylko jeden singiel... Spodziewalem sie jakiejs epki chociaz... Czuje die troche zawiedziony.. Share this post Link to post Share on other sites
hietAla 1514 Posted November 22, 2014 http://floorjansen.com/contact Można wysłać do Floor wiadomość, na którą ponoć odpisze :D Share this post Link to post Share on other sites
Atharjatha 21 Posted November 22, 2014 Marcela jest wokalistką Stream of Passion. Pochodzi z Meksyku, ale mieszka w Holandii i ma męża z tego kraju, więc jest jak najbardziej odpowiednią osobą tam :) Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted November 26, 2014 Zdjęcie od mojej koleżanki Niny, która w tym roku brała udział w Sabaton Cruise! Poniżej autografy członków zespołu i... Floor? ;) Tęskniący Hannes dopisał swoją ukochaną. :D 4 Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted December 5, 2014 To kolejny dowody na to, że Floor jest stworzona do Nightwish. :D [video=youtube] [video=youtube] Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted December 8, 2014 Cała piosenka. :) [video=youtube] Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted December 10, 2014 Floor w fińskim magazynie "Soundi". :) Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted December 10, 2014 Dwie myśli mi się nasunęły na pierwszy rzut oka (nie chce mi się skupiać, a musiałabym to zrobić, żeby zrozumieć, więc nawet nie czytam:>). 1. Nazwa magazynu to Soundi, nie, jak napisałeś, Sound. 2. To zdjęcie z okładki jest jakieś dziwne. Tak grube kreski jakoś nie pasują do oczu Floor, a liczba skórzanych ubrań na niej jest zbyt duża. Ten żakiet (czy jak inaczej należałoby nazwać wierzchnią część...) jest całkiem ciekawy, ale to coś pod spodem już nie... A może byłoby spoko, gdyby nie to, że co za dużo, to niezdrowo... Aha, i jeszcze jedno: ta karykaturka całkiem fajna. ;) 2 Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted December 10, 2014 1. Nazwa magazynu to Soundi' date=' nie, jak napisałeś, [i']Sound[/i]. Dziękuje bardzo Paula za zwrócenie uwagi .:) Share this post Link to post Share on other sites