anulka79 1426 Posted September 7, 2015 Paula, 1.000.000 urodzinowych buziaków:D! Wszystkiego nightwishowego, radości, sukcesów w dorosłym życiu, spełnienia marzeń..Sto lat:)! Share this post Link to post Share on other sites
Marja 708 Posted September 7, 2015 Wszystkiego najlepszego, Paula! :) Spełnienia marzeń, dużo szczęścia i pomyślności! :) I żebyś w głębi duszy nadal pozostała dzieckiem biorąc przykład z naszego kochanego Tuomasa. :D Share this post Link to post Share on other sites
hietAla 1514 Posted September 7, 2015 Spełnienia marzeń, Paula! :) Share this post Link to post Share on other sites
Arrow 434 Posted September 7, 2015 Dużo uśmiechu i radości z życia. Wszystkiego naj naj, Paula!!! :D Share this post Link to post Share on other sites
Lawenda 457 Posted September 7, 2015 Wszystkiego najlepszego, Paula! Share this post Link to post Share on other sites
Pablito 1169 Posted September 7, 2015 Paula wszystkiego najlepszego z okazji urodzin dużo zdrowia uśmiechu spełnienia marzeń oraz pogody ducha w tym trudnym i dzikim kraju jakim jest Polska życzy Pablito Share this post Link to post Share on other sites
98wercia 457 Posted September 7, 2015 Nie jestem dobra w życzeniach urodzinowych, więc napiszę (od serca) spełnienia marzeń i szczęścia w tym dorosłym już życiu ♥ Share this post Link to post Share on other sites
Piano Black 85 Posted September 7, 2015 Wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń! :) Share this post Link to post Share on other sites
Kirk 56 Posted September 7, 2015 Wszystkiego najlepszego !!! 100 lat Paula :D Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted September 7, 2015 Wszystkeigo najlepszego dla naszej forumowej Johanny! :) Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted September 8, 2015 Dziękuję wszystkim za życzenia. ♥ ♥ ♥ 2 Share this post Link to post Share on other sites
anulka79 1426 Posted September 9, 2015 Wszystkiego najlepszego Cameloth:)! Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted September 9, 2015 Pauluś, czemu ja byłam święcie przekonana, że Ty masz urodziny szesnastego? No czemu? Bosze, Emi, jaki fail ;-; No nic. Spóźnione wszystkiego najtłiszowego, żeby NT, J&D i te inne takie tam różne oświetlały Twoją drogę, żebyś była szczęśliwa, spełniona, niedorosła i taka kochana, jak zawsze. Przytulam ♥ Miałam po powrocie z wyjazdu integracyjnego zrobić tę kartkę urodzinową dla Ciebie, ale teraz to tak trochę późno jakby... W ogóle to napisałam Ci kawałek życzeń jeszcze w sierpniu, bo tak mnie jakoś naszło, ale robiłam to na łóżku i kartka mi spadła w takie bardzo niedostępne miejsce i przepadła XD Znaczy no, pamiętam, co tam było mniej więcej, ale kartki oryginalnej już nie ma :P Chociaż to i tak było na brudno :P Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted September 9, 2015 Nie gniewam się, Emi. I dziękuję. ♥ Share this post Link to post Share on other sites
anulka79 1426 Posted September 10, 2015 Kochana Emi:)! Najlepsze życzenia urodzinowe! Wszystkiego nightwishowego, depeszowego, jaskiniowego..Dużo radości, słodkości, miłości, spełnienia najskrytszych marzeń, żadnych stresów w nowej, szkolnej rzeczywistości i oczywiście samych sukcesów w nauce..Buziaki i wieeeeeeelki "hug" dla Ciebie:D! 1 Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted September 10, 2015 Kochana Emi, życzę Ci abyś zawsze miała siłę, by walczyć o swoje marzenia, aby całe Twoje życie było wspaniałą przygodą, takich możliwości i takich wyzwań o jakich zawsze marzyłaś, tak byś nigdy nie traciła wiary w siebie i we własne umiejętności- wszystkiego najlepszego:) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Lawenda 457 Posted September 10, 2015 Milla! Winnam Ci równie wspaniałych życzeń, jakie Ty złożyłaś mi. Niestety, nie znam Cię na tyle dobrze, aby wiedzieć co jest Twoim marzeniem. Więc tak od serca: zdrowia, szczęścia, pomyślności, szczęścia w życiu, wielkiej kariery, i częstych spotkań z Nightwish'em. A konkretnie, to z jego członkami :P A także spełnienia największych marzeń, wielu przyjaciół, milionów dolarów, (...byś została Milliaderką :P). Wszystkiego, wszystkiego najlepszego :) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Taiteilija 2754 Posted September 10, 2015 Już złożyłam, co prawda, na Twarzoksiążce, ale tu mogę się do woli rozwinąć! Wszystkiego najlepszego, Milla, dużo DE, a co za tym idzie dużo Nightwisha, dużo radości, zdrówka, ocen...hm... smakołyków (bo słodkie, tudzież po prostu smaczne rzeczy zawsze są mile widziane! :D)! Słowem - samych najlepszych rzeczy. :) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted September 10, 2015 Najlepszego, Emi ^^ 1 Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted September 10, 2015 Droga Staruszko Emi, życzę Ci jak najmniej zmarszczek, pociechy z wnuków i żeby Twoja ręka przestała notorycznie odpadać! Sto lat! 1 Share this post Link to post Share on other sites
Wishmaster 251 Posted September 10, 2015 Wszystkiego najlepszego Milla! 1 Share this post Link to post Share on other sites
hietAla 1514 Posted September 10, 2015 Spełnienia marzeń, Milla! :) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Marja 708 Posted September 10, 2015 Wszystkiego najlepszego i spełnienia marzeń, Emi! :) 1 Share this post Link to post Share on other sites
98wercia 457 Posted September 10, 2015 Spełnienia marzeń Emi! I powodzenia w nowej szkole ;) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Izzy 699 Posted September 10, 2015 Wszystkiego najlepszego w dniu urodzin! Zdrowia, zdrowia, zdrowia i jeszcze raz pieniędzy : ). Zaśpiewałbym Ci urodzinową piosenkę, ale obawiam się, że nie śpiewam zbyt dobrze. Na szczęście znam paru ktosiów, którzy zgodzili się zrobić to za mnie. Także ten. Specjalnie dla Ciebie Nightwish w utworze "Happy Birthday" :) [video=youtube] PS. A wiesz, ze urodziny ma dzisiaj też gitarzysta Aerosmith, Joe Perry? 4 Share this post Link to post Share on other sites