Invidia 621 Posted September 14, 2013 Beti ma urodziny ♥ Naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaajlepszego :D Share this post Link to post Share on other sites
Dark 184 Posted September 14, 2013 Wszystkiego najlepszego Beatko ! :) Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted September 14, 2013 Wszystkiego najlepszego! :) Nie wiem czego Ci życzyć, bo szczęścia, radości i optymizmu masz w sobie tyle, że mogłabyś wszystkich na DE równo nimi obdzielić. :) To może zdrowia - go nigdy za wiele, oraz jak najwięcej energii do rozwijania swoich pasji. ;) Również dziękuję Ci za wszystkie rozmowy, wsparcie, cenne rady. Jestem niezwykle wdzięczny losowi, że miałem okazję Cię poznać ;) 2 Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted September 14, 2013 Wiecie, że Was kocham- pięknie dziękuje kochani:) Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted September 14, 2013 Dużo zdrówka, szczęścia i wszystkiego nightwishowego! ;* Share this post Link to post Share on other sites
Maciek 1188 Posted September 14, 2013 Wszystkiego Najlepszego Beato, szczęścia zarówno w sferze prywatnej jak i zawodowej. I żeby muzyka dawała Ci niezmiennie dużo radości :). Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted September 14, 2013 Najlepsze życzenia, Beatko :) Uściskałabym Cię mocno, ale na odległość ciężko... Ale życzę wszystkiego dobrego, przede wszystkim zdrowia, bo jak jest zdrowie, to i wszystko jest... Całej masy dobrej muzyki, pięknych koncertów i wszystkiego, wszystkiego dobrego :)) Share this post Link to post Share on other sites
Grafini 22 Posted September 14, 2013 Wszystkiego najlepszego! :> Dużo zdrowia i uuuśmiechu :> Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted September 14, 2013 Wszystkiego Najlepszego i co sobie zamarzysz Beato! :) Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted September 15, 2013 Bardzo, bardzo dziękuję za życzenia:) Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted September 30, 2013 Panowie! Panie niestety (!!!) o nas zapomniały... więc wszystkiego najlepszego w dniu naszego święta. :D Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted September 30, 2013 A co to, dzień już się skończył, panie adminie? Sto lat, chłopcy! :> EDIT: I zaległe, ale szczere życzenia dla Beatki (jestem ślepym kretem, wybacz). Hyvää syntymäpaivää. :> Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted September 30, 2013 Mnie dzisiaj jeszcze na forum nie było, więc nie mam co nadrabiać :sleepy: Naaaaaaaaaaaaaaaajlepszego chłopcy! ♥ Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted September 30, 2013 Śmiało chłopaki- najlepszego:) pierwszy kawałek zjadł Adi;) Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted September 30, 2013 Szczerze mówiąc nie wiedziałam, że dziś wasze święto, tato Ojcze Założycielu... ;-; W każdym razie... Wszystkiego najnajnaj, panowie, nasza forumowa mniejszości kochana :3 Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted September 30, 2013 Ardian jeszcze tyle czasu, a Ty odrazu, że nie złożyły. Wszystkiego najlepszego chłopcy! ;* Btw. In maj opinion powinien być obchodzony dzień mężczyzny, a nie chłopaka, ale okay ... Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted September 30, 2013 Wszystkie najlepszego Panowie! Zdrowia, szczęścia, miłości i willi z basenem. I by kobiety zawsze was doceniały (jak jest powód ;p). Share this post Link to post Share on other sites
Guest Morderczyni Posted September 30, 2013 Panowie! Panie niestety (!!!) o nas zapomniały... więc wszystkiego najlepszego w dniu naszego święta. :D Wszystko najlepszego. Skoro któryś się upomina. Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted September 30, 2013 Spokojnie Panie, tylko się z Wami droczę. :) Ale za życzenia pięknie dziękuję :) Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted September 30, 2013 Dziękuję za życzenia :) Share this post Link to post Share on other sites
Grafini 22 Posted September 30, 2013 Wszystkiego najlepszegoo ♥ 1 Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted September 30, 2013 Dziękuję Grafini :* Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted October 10, 2013 No Dave piękne urodzinki, a więc Najtłiszowo stóweczka:) Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted October 10, 2013 Spełnienia marzeń, zdrówka i dużo miłości Dave! ;* Piękny wiek : ) Share this post Link to post Share on other sites