Lawenda 457 Posted May 23, 2015 http://cs616625.vk.me/v616625498/bc54/5elFryVZUtA.jpg Wyglądają, jakby klęczeli nad grobem Tuomasa ;) Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted May 26, 2015 Perkusista Christoph Schneider zespołu Rammstein jest niesamowity. :D 4 Share this post Link to post Share on other sites
hietAla 1514 Posted May 26, 2015 “An introverted Finn looks at his shoes when talking to you; an extroverted Finn looks at your shoes” :D :D :D 3 Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted May 26, 2015 Mój kolega, który pisze "czołki" zamiast "czołgi". ♥ 1 Share this post Link to post Share on other sites
Ancient 322 Posted May 27, 2015 A mym piekielnym losem jest, pisanie 9 za miast 6 i odwrotnie. :) Najciekawsze jest to, że robię tak samo na kompie :) Choć mam wrażenie, że chyba się jednak oduczam tego. Share this post Link to post Share on other sites
Eclipse 226 Posted May 27, 2015 Forever shall the wolf in me desire the sheep in you Nigdy nie przestanie mnie to śmieszyć. xD 1 Share this post Link to post Share on other sites
anulka79 1426 Posted May 28, 2015 "NAJTŁISZIONKI ROZRABIAJĄ", sezon ósmy;) http://fc02.deviantart.net/fs70/i/2015/015/c/a/nightwish_minions_by_florenciatroisiart-d8e17hu.jpg 3 Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted June 3, 2015 Znalazłam takie stare, stare zdjęcie Johnny'ego Deppa. I ono mnie trochę rozśmieszyło, w sumie to nie wiem, dlaczego XD No bo popatrzcie na niego, on tu wygląda tak... jakby... jak nie on... Rany XD 4 Share this post Link to post Share on other sites
Ancient 322 Posted June 4, 2015 hietAla, Co za dziady, robią rozwałkę :D Milla, bo on stary człowieczek w końcu :P Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted June 5, 2015 Te zdjęcie jest świetne Jonathan Davis, Marilyn Manson i Brian Molko z Placebo. :D 2 Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted June 5, 2015 Ooo, coś dla mnie! :happy: Za księżniczkę Molko masz plusa ♥ Wyszedł totalnie najładniej ze wszystkich :3 Share this post Link to post Share on other sites
anulka79 1426 Posted June 7, 2015 TA MOC..:) "You shall not pass !!!" 2 Share this post Link to post Share on other sites
Nightfall 809 Posted June 14, 2015 [video=youtube] Takie śmieszki sobie przypomniałam xD 3 Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted June 14, 2015 [video=youtube] Takie śmieszki sobie przypomniałam xD ZAPAŁKI GRATIS! Night, to jest piękne XD 1 Share this post Link to post Share on other sites
Eclipse 226 Posted June 14, 2015 [video=youtube] Takie śmieszki sobie przypomniałam xD ZAPAŁKI GRATIS! Night, to jest piękne XD DUUUUUUUUŻOOOOO KIESZEEEEEEEENIIIIIIIIIII xD 1 Share this post Link to post Share on other sites
Nightfall 809 Posted June 14, 2015 Kot firmy "Alik" xD Share this post Link to post Share on other sites
hietAla 1514 Posted June 16, 2015 Właśnie tak widziałam Galadrielę :D 4 Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted June 22, 2015 Pamiętacie ten egzamin z chemii z tematu 'co nas uszczęśliwiło'? Otóż dzisiaj on był. I mogliśmy sobie przerabiać 1000stron podręcznika, organizować się jak nienormalni i i tak dałoby nam to absolutnie guwno. Bo egzamin był z kosmosu. Nie wystarczyło przeczytać podręcznika i wiedzieć co i jak z czym reaguje. Trzeba było się tych reakcji nauczyć na pamięć. Trzeba było umieć 1000 stron na pamięć. Śmieszy mnie to, że prowadzący, że tak powiem, 'didn't see it coming'. On się serio NIE SPODZIEWAŁ, że przeora cały kierunek... To mnie niemożliwie bawi. I bawi mnie reakcja mojego kierunku na facebooku - rzygło memami i komentarzami, wszyscy z tego leją. #wrzesień xD 1 Share this post Link to post Share on other sites
hietAla 1514 Posted June 22, 2015 [video=youtube] Nie mogę jak Podłoga śpiewa "the canvas of AŁO" :D A poza tym... a writer by a faja! 3 Share this post Link to post Share on other sites
Piano Black 85 Posted June 22, 2015 [video=youtube] Nie mogę jak Podłoga śpiewa "the canvas of AŁO" :D A poza tym... a writer by a faja! No words, no dreams, then... Monday? Czy tylko ja tak słyszę za każdym razem? :D 4 Share this post Link to post Share on other sites
anulka79 1426 Posted June 22, 2015 Pamiętacie ten egzamin z chemii z tematu 'co nas uszczęśliwiło'? Otóż dzisiaj on był. I mogliśmy sobie przerabiać 1000stron podręcznika, organizować się jak nienormalni i i tak dałoby nam to absolutnie guwno. Bo egzamin był z kosmosu. Nie wystarczyło przeczytać podręcznika i wiedzieć co i jak z czym reaguje. Trzeba było się tych reakcji nauczyć na pamięć. Trzeba było umieć 1000 stron na pamięć. Śmieszy mnie to, że prowadzący, że tak powiem, 'didn't see it coming'. On się serio NIE SPODZIEWAŁ, że przeora cały kierunek... To mnie niemożliwie bawi. I bawi mnie reakcja mojego kierunku na facebooku - rzygło memami i komentarzami, wszyscy z tego leją. #wrzesień xD Hahahahahaha:) Dobre..Teraz już wiem dlaczego chciałaś puścić z dymem swoją uczelnię;) To wszystko tłumaczy..Ci nauczyciele to chyba och...li (przepraszam, że wulgarnie)! Bardzo dobrze, że potraficie podejść do tego z rezerwą i humorem. Sami, wytrwaj do soboty. Niedługo odreagujemy stres, nerwy i to wszystko..Bardzo mnie cieszy to, że ta sobota jest tak blisko;) Share this post Link to post Share on other sites
Nightfall 809 Posted June 24, 2015 U mnie, żeby podejść do examinu ze statystyki trzeba było zdać kolokwium na 100%, wiele osób nie zdało. Prowadzący był szczęśliwy z tego faktu, chodził po korytarzu i się chichrał xD Share this post Link to post Share on other sites